Nekem az uj bringam ezt tokgyari full shimano 9100-zal is csinalja. Jo, nem ennyire dulva, de nem is jo. A mech. valtoknak attol tartok nincs nagy jovoje a teljesen eldugott bowdenek miatt. Igaz elsore olcso bowdeneket hasznaltam, nem a 10x aru eredetit, de nem hiszem, hogy azzal is 2 evig gond nelkul fog futni, mint a 9000-es a szabadban futo bowdenes vazamon.r n
Pár napja mintha láttam volna, hogy az átdobód beállításával voltak problémáid (kistányérra nem akart váltani? pedig teljesen ki volt engedve a határoló)
Vicces módon vele paralell egy másik fórumon egy másik arcnak pont az ellenkező problémája volt: mindig kidobta az átdobó a láncot a hajtókaron kívülre.
Már ott pedzegetted-tanakodtak róla, hogy ezek a problémák mind-mind az eletromos szettek mellett szólnak. Főleg, hogy én most télen megtanultam: a mechanikus szettek bizony tudnak érzékenyek lenni a sóslére-koszra. És én ki nem állhatom az izmozást a karral, sem az 1-2 hangos fokozatot.
Más: vettem korábban ribble-ről 12euros 46t stronlight tányért, ami az oldal szerint "külső tányér", de semmilyen váltáskönnyítő szegecs-marás nem volt rajta. Nosza, reszeljünk meg három fogat. Kis összeszokás után immáron instant-hibátlan váltás van terhelés alatt is (bár nem fogom erőltetni, mert ez a DA-7901-es lánc szerintem nem szereti a szegecs nélküli nem formázott tányérokat annyira..)

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére