Akkor kb. 139+230+430=799 g (küllõ, agy, ráf) + ?? anyák.
Drága, könnyû küllõt és agyat vettél, hozzá egy robusztus, terepre meg Paris-Roubaix-ra való ráfot. Miért
? Miért ne, tudom, de ehhez a ráfhoz nem lett volna elég (ill. jobb) DT competition például?
Robosztus, megbizhato felni =/ Paris-Roubaix-only

Amikor elkezdtem szingo temaban kutakodni, hamar bizonyossa valt, hogy vagyalmom lesz egy Nemesis-Record kombinacio, plane kezdesnek, ha meg mar exkluzivitas, miert ne CX-Ray vagy mint ahogy a sors hozta Aerolite..azt azert nem gondolom, hogy a legkisebb mertekben is tulzas lenne ez a szett, altalaban igy szokott megepulni ez a kombinacio! Valoszinuleg a Crono F20 is jol szolgalt volna alattam, de soha nem lehet tudni, akkor lenne egy 1340 grammos szettem, most viszont van egy kb 1520 grammos " tankom " ami mindent ki fog birni

230 grammos Veloflex fog ramenni, ugyhogy a peremes szettemhez+gumihoz kepest, ha ez lesz belecsapva a vazba, igy is kb 170 gramm minuszrol beszelunk forgo tomegben, ugy, hogy ez sosem volt szempont

( 170 = 1590-ca. 1520 + (280*2) - (230*2 ) ) Az egyszeruseg kedveert a ragasztot es a szalagot egyenlo tomegunek vettem.