Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

3000 huf,de sajna csak 1 db 622es van. ez polírozott,de azért az idõ vasfoga kicsit megmarta (karcos 1 kicsit) azért hittem,h több is van,mert tényleg van,de tök más méret. 571mm-es,v 650c. ahogy jobban tetszik. a kisebbõl van 2db. azok titán színûek. vlmi okból kifolyólag a 2 kicsi 8000 pénz. sztem elárazták.

igen Vácon van az ojjektum.

Jó az ára, de kettõ kéne és messze van Vác.

Ma egy kicsit erõsebb voltam a kelleténél. Kettétörtem a Dura Ace hajtómûvem...

Azért próbáld meg gariban kicseréltetni.
A profik vajon mennyit törnek el ezekbõl?

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>de a 7800as Dura Ace lánccal sem vagyok 100%ig elégedett.
A Shimano se volt, ezert csinalt 7801-est is eleg hamar.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Tudtok valamit arról hogy a Shimano gyártott-e régen vázakat, vagy csak rányomták a matricát és valami alsóbbrendû gyár termékét adták Shimano név alatt?
Lenne egy régi outi bringa ismerõséknél, amit el akarnak passzolni. Õk azt mondják hogy 20 éves kb, de ránézésre inkább 40. Minden cucc acél, 6 sebesség, ékes hajtómû stb.
A váznak van valami eszmei értéke, vagy valami kommersz cucc? Single speedet építenék belõle városi használatra, ha a váz amúgy jó, de ha a shimano matrica csak valami utólagos felragasztás akkor nagyon meggondolom hogy elhozzam-e.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Kettétörtem a Dura Ace hajtómûvem...

Gondolom mar nem volt uj (?) Az alunak nincs orok elete, mint a videojatekoknak. :/

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

nem ismerem oket, azt sem tudom melyik bolt ez, es most teged sem akarlak megvadolni semmivel. de dolgoztam boltban es tudom hogy a vevok is beprobalkoznak neha. Szoval lehet a boltos ezt mondta, de azt se tudja ellenorizni hogy ez az a lanc-e egyaltalan amit 2 hete vettel. Csak diplomatikus akart lenni.

Persze, a boltban is mondták, hogy kopó alkatrészt nem tudnak cserélni, de 3 éve náluk szervízeltettem és vettem mindent, (ami idehaza könnyen elérhetõ) így kialakul egy olyan haveri/törzsvásárlói kapcsolat, hogy megbíznak a vevõben, de úgy látszik mégsem. Ha olyan boltban történik ahol még nem vásároltam, nem is biztos hogy visszavittem volna. De mindegy nem akarom túllihegni a dolgot, azóta ódzkodok kicsit a kmc tõl.

Most Shimano sorom-láncom van, de a 7800as Dura Ace lánccal sem vagyok 100%ig elégedett.
11:38:11 IM 2012

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

A 2008-as Tour de Gellán (Balatonszõlõs) is sikerült valakinek. Szar Shimano :)

Feltöltött kép

igen emlékszem rá. Rónaszéki Balázs volt az illetõ. Nekem olyan 4cm-re a pedál furattól sikerült... A vicc az, hogy a bringám legújabb és egyben legértékesebb darabja volt. Nagyon szerettem ezt a hajtõmûvet... :( Rest in Piece....

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A 2008-as Tour de Gellán (Balatonszõlõs) is sikerült valakinek. Szar Shimano :)

Feltöltött kép

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
3000 huf,de sajna csak 1 db 622es van. ez polírozott,de azért az idõ vasfoga kicsit megmarta (karcos 1 kicsit) azért hittem,h több is van,mert tényleg van,de tök más méret. 571mm-es,v 650c. ahogy jobban tetszik. a kisebbõl van 2db. azok titán színûek. vlmi okból kifolyólag a 2 kicsi 8000 pénz. sztem elárazták.

igen Vácon van az ojjektum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Mondtam a srácoknak, hogy nem emlékeztek itt vettem 2hete a láncot, mondták de de, nem azzal van gond, hanem hogy nem tudják ellenõrizni tényleg mennyit mentem vele... ezért nem cserélik ki.

nem ismerem oket, azt sem tudom melyik bolt ez, es most teged sem akarlak megvadolni semmivel. de dolgoztam boltban es tudom hogy a vevok is beprobalkoznak neha. Szoval lehet a boltos ezt mondta, de azt se tudja ellenorizni hogy ez az a lanc-e egyaltalan amit 2 hete vettel. Csak diplomatikus akart lenni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
én eddig egy darab kmc láncot használtam, és az egy olcsóbb 7-es volt (1800 Ft), szóval lehet kevésbé mérvadó, de

nálam 1500 km-nél már bele esett a nyúlásmérõ, és addig rocogott az egész, plusz konkrétan alig mûködott a váltóm

és ehhez tudni kell, hogy nálam átlag felett szoktak elmenni a láncok

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nálunk van még régi alesa chaser felni. 30mm magas. sztem jobb mint a vuelta. kb ilyen: http://hilarystone.c...ser-rim_big.jpg polírozott,és titán színben létezik.

Mennyibe kerül nálatok? Vácon van a bolt, jól emlékszem?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
bizonyára a 2 hét alatt beletettél a láncba legalább 2000 km-t. ;) elég életszerû :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

@kipage a KMC lanccal mi volt a baj? En gondolkozom rajta, hogy egy probat teszek majd a KMC 11es lancaval, en nem hallottam rola meg rosszat sot..

Nem emlékszem már pontosan km-re, hogy mennyit mentem a KMCvel, az X10SL Goldom volt, azzal mentem 3000km körülit gond nélkül. Utána tettem fel egy sima X10 Goldot az viszont 200km után megadta magát. Feltettem, elmentem egy körre majd még egyre, aztán még egy 80kmes hosszabb fért bele, amikor elkezdett ugrani, bevittem a boltba, hogy gáz van a lánccal, csörög zörög az egész. Belerakták a nyúlásmérõt, úgy beleesett gond nélkül mint a huzat.

Mondtam a srácoknak, hogy nem emlékeztek itt vettem 2hete a láncot, mondták de de, nem azzal van gond, hanem hogy nem tudják ellenõrizni tényleg mennyit mentem vele... ezért nem cserélik ki. No comment, itt kicsit megrendült a bizalmam az üzletpolitikájukon, azóta már nem is járok oda (igaz elköltöztünk) gyanítom nyugaton ilyen blamát simán benyel akármelyik magára valamit is adó bolt, szerintem feltettek volna egy újat gond nélkül. Így nem tudom hogy az x10 Gold alapból ilyen sz.r-e vagy csak én pont peches voltam és kifogtam egy hibásat. Az SL után legalább egy 4ezeres élettartamot vártam volna tõle.
11:38:11 IM 2012

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
nálunk van még régi alesa chaser felni. 30mm magas. sztem jobb mint a vuelta. kb ilyen: Feltöltött kép polírozott,és titán színben létezik.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor 16 küllõ, még jobb.

Szerintem is. :)

Szvsz ezeknek zero ertelme van. Magasabb a peremuk, az lehet, de ettol nem lesznek semmivel jobbak aero szempontbol.

Annyiban jobbak, hogy nem keveri a küllõ a levegõt, de a cseppalaktól elég messze vannak.

spider nem túl magas az airlineokhoz képest.

Csak képen láttam, akkor lehet marad az airline.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A 36 lyukast szerintem nem lehet 18küllõvel keresztre fûzni, mert páratlan számú küllõ lesz oldalanként (meg 32-es agyam van hozzá). Közben találtam egy rodi airline 4-et és egy altrix spider-t, spiderrõl nincs adatom, de az egyik helyi boltban azt hiszem van és lemérem.

Igen, ezt nom gondoltam át. Akkor 16 küllõ, még jobb.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szvsz ezeknek zero ertelme van. Magasabb a peremuk, az lehet, de ettol nem lesznek semmivel jobbak aero szempontbol.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
esetleg meg megnezheted a Mach1 CFX vagy Road runner-t is. PLH-nal van elvileg
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
spider nem túl magas az airlineokhoz képest.