Valami nem stimmelhet ha ennyrie hátra kell tólni a nyerget.
Amint látod, a nyeregcsõnek nem sok hátranyúlása van. Vesd össze ezzel
Valami nem stimmelhet ha ennyrie hátra kell tólni a nyerget.
Egy okos megoldás, ha valaki szeretne egy pár milliméter extra hátranyúlást, anélkül, hogy nyeregcsövet kelljen cserélni. Én már le is utánoztam.
és ez mennyire egészséges megoldás élettartam szempontjából?
Ha ennyire hatratolnam a nyerget, a nadragom szanaszet szakadna 1 het alatt. Fizik alol igy kilogna, az biztos. Ezert is tetszik nekem a monolink, ami azonban sajnos nem szabad licenszes, mint pl. a BB30.
Megvan az elso abszolut top10-es helyezesem!
http://www.hegyvidek..._18f ffi(1).pdf
Oke, persze ehhez az kellet, hogy csak 6 igazi versenyzo induljon.
Az idoeredmenyeket nem kell nezni, tobb mint 1 perccel elszamoltak... Es ez is 1 hetig tartott!
A sebesség mindent megold.
Megvan az elso abszolut top10-es helyezesem!
http://www.hegyvidek..._18f ffi(1).pdf
Oke, persze ehhez az kellet, hogy csak 6 igazi versenyzo induljon.
Az idoeredmenyeket nem kell nezni, tobb mint 1 perccel elszamoltak... Es ez is 1 hetig tartott!
Szerintem inkább csak a csillagnak lett baja, mert azok a tengelyek az extrémfelhasználást is kibírják.
Szerintem inkább csak a csillagnak lett baja, mert azok a tengelyek az extrémfelhasználást is kibírják.Igen.
elnezest a kerdesert de lehet 1" fejcsovu vazba valami atalakitassal 1 1/8 os fejcsovu villat tenni?legbelul tudom a valaszt csak megnyugtataskepp.csak mert villatcserelnek.de ha nincs atjaras akkor offolom
Hétvégén vettem át az új bringát (Wilier La Triestina) Veloce szettel. Csodálkozva tapasztaltam, hogy lefelé lehet vele egyszerre ötöt váltani, és persze fölfelé hármat. Lehet, hogy félreértettem valamit a Campa honlapján, de mintha ott azt írnák, hogy lefelé csak egyet tud egyszerre váltani. Kellemes meglepetés volt!
A másik meglepetésem a bringával kapcsolatban, hogy a Veloce szettbe becsúszott valahogy egy Miche fogaskeréksor és lánc. Szerintetek ezek minõsége hogy viszonyul a Velocéhez?
Integráltat?Úgy néz ki valamilyen átok súlythat minket: én tegnap mentem fel egy nagyon meredek dombon és megugrott a lánc (kereket cseréltem, vagy nem állítottam be rendesen a váltót, vagy kopottabb volt a fogsor) és egy hatalmasat tapostam a hajtómûbe, ahogy újra megakadt a lánc. Átnéztem, hogy történt-e komolyabb baj és azt láttam, hogy megforgatva a hajtókart, az elsõ lánckerekek ide-oda járnak, úgyhogy úgy néz ki, hogy elhajlítottam a hajtómûtengelyt.
A 8-as Athenás gépemmel én is jól elvagyok, túrázni jó. A mindennapi biciklimen meg 8-as 105-ös van, s a vicc az, hogy a 8-as Campa és Shimano fogsorok (pontosabban -al szerelt kerekek, maguk a fogsorok persze nem) papíron nem, de valójában cserélhetõk. A váltók tûrésén belül van ui. a kis különbség, azaz nem zavaró. Számomra ennek azért volt jelentõsége, mert defekt esetére van egy 8-as Campa cserekerem, de az (ugyanazaz a Campa sor) elmegy a 105-össel is. Vagy egy-két éve azonban a mindennapi (amúgy kõnehéz, de ez a defektállóság ára) Schwalbe Marathon Plus nem akar kilyukadni, országúti túrán sem szokott a másik, úgyhogy a pótkeréknek nincs dolga.
Emellett egy 11-es Chorust valamikor szívesen fogadnék, az kb. elég is lenne (karbantartva, cserélgetve a kopó részeket). Az Athena is kísért, mert majdnem teljesen jó, de egyelõre zavar ez a „béna” egyenkénti leváltás, ilyen erõvel akár Ultegrát vagy Rivalt is vehetnék. Valamikor kiskubai írta, hogy egy újabb Campa ergonómikusabb, mint a régi; az Athena fékváltókarok tekintetében bizony igaza volt: a régi (8-as) sem rossz, de az új (11) sokkal jobb fogású is és könnyebb is a váltás vele.