Csak annyi, hogy elso epitett szettem, azon belul is elso szingos szettem, es szerintem szep lett, gondoltam megosztom, ne haragudj ha megsertettelekMi ebben az érdekes, talán eladó?

Csak annyi, hogy elso epitett szettem, azon belul is elso szingos szettem, es szerintem szep lett, gondoltam megosztom, ne haragudj ha megsertettelekMi ebben az érdekes, talán eladó?
Ha már lánc: kinek melyik bírja a legjobban?
Nemrég tettem fel egy Dura Ace 7800as láncot, igaz egyszer derekasan eláztam vele, meg volt még egy enyhe esõs versenye, de nincs benne 2ezer km és már érzem hogy ugrik néha. (egy új ultegra sorral került fel) igyekszem karban tartani, tisztítgatom rendszeresen.
Ezen felül használtam a KMC x10est (nem volt jó) és az xt sl Goldot ezzel elégedett voltam, csakhát az ára..
Ahogy donciccio írja, majdnem biztos, hogy csak egyet, cserélgetés nélkül. Kb ezt írják: a lánc megnyúlása a nagyon jó átlagba esik; nincs recsegés; a váltás pontos maradt és a láncszemeken nem érzékeltünk sérülést, némelyik kissé elvékonyodott, de aggodalomra semmi ok. Bár ez az alkatrész drága a vásárlásnál és a szerelésnél is, tartósnak bizonyult, különösen, hogy gondosan tisztogattuk és kentük is.Kiderül a cikkbõl, hogy hány láncot használnak 5000 km-en, illetve milyen szisztéma szerint cserélgetik azokat?
Kiderül a cikkbõl, hogy hány láncot használnak 5000 km-en, illetve milyen szisztéma szerint cserélgetik azokat?
Milyen szerepe van a szintnek a gumi kopásban? Inkább a lejtõzés eszi a gumit a gyors kanyarok miatt, vagy felfelében is sokkal jobban kopik, mint síkon?
Szvsz ez a kopás természetes, mert ez versenygumi. Már korábban is csodálkoztam, amikor többen is dicsértétek, hogy jé, ezek edzésre is ezt használják, de jól megy nekik... Sõt, nem is csak versenygumi, de abból is a legjobbak közt van, profiknak (szingó után vagy helyett); a franciák amatõr versenyekre ennél kevésbé jót javasolnak (pl. Michelin Krylion Carbon, Continental Grand Prix ill. Ultra Race, Vittoria Rubino Pro), edzésre meg még egyszerûbbet (Michelin Lithion 2 (ilyenem volt, elment), Hutchinson Intensive, Fusion, Equinox (ilyenem is, ez is elmegy), Dedatre Grinta, Maxxis Detonator, Vredestein Fiammante Duo Comp).[...] most van 3380Km és 33200m szint a Pro 3 Race külsõmben hátul.
szerintem a következõ szezonra ismét új kell majd, mert láthatóan megkopott(majd csinálok róla képet)
másoknak is ennyit bír?Persze nincs bajom azzal hogy fogy, mivel mindenre tapad, és kényelmes a magyar utakon. Nem vennék mást! Csak ara vagyok kíváncsi hogy ez a természetes, vagy én használom "extrémen".
Flickr