attól a 7mérföldes láncvillától úgy fog fordulni mit a Buklóscsusz...
Fényképet!!!!
a csõ amúgy hol jön ki?
Marha nagy fantázia kell hozzá, hogy magadtól rájöjj. A váll fölött elõre jön és mellmagasságban fityeg elöl.
attól a 7mérföldes láncvillától úgy fog fordulni mit a Buklóscsusz...
Fényképet!!!!
a csõ amúgy hol jön ki?
attól a 7mérföldes láncvillától úgy fog fordulni mit a Buklóscsusz...Köszi
http://users.atw.hu/...i//DSC00204.JPG
ma kicsit megcsupasztottam a sok kacattól.Szép kis bringa lesz ez. Kapott egy kevésbé undorító nyerget is.
van egy jó "újításom" téli ital kihülés ellen. Az utolsó elötti felsõ ruhára (ez nálam egy vastagabb hosszúujjú mez) veszem fel a nadrágot és egy camelbaket (csak magát az italzsákot) letuszkolok a hátsó zsebbe, amit így a gatya kantárja is tart és erre veszem a legfelsõ réteget. Ma próbáltam elõszõr, tökéletesen bevált.
Flickr
Ez egy csepel maraton kb:1988-ból,ilyen volt a második bringám(10 speed-el) a ruszki csoda után.
Régi harcosok!
Ez mi lehet?
http://users.atw.hu/...i//DSC00197.JPG
Egy ideig azt hittem valami japán cucc, mert a shimano matricák nagyon gyáriasak. Aztán a stücnibõl arra gondoltam Favorit, de mégse, mert formára egyezik, de nincs benne favorit domborminta. Viszont a váz "kidolgozása" eléggé keleties, szóval marad hogy valami ruszki cucc, vagy egy átfestett Csepel. Fater szerint ruszki. Viszont a váltó sachs-hüret, a fékek meg valami altenburger brillant vagy valami ilyesmi. Hajtómû ékes, kormány 22mm-es, 4 sebesség. sima acélfelnik.
Ezt írta rob:nem értem pontosan mire gondolsz
A sebesség mindent megold.
Ingyen volt, és SS lesz belõle. Elõször low cost módon, aztán szép lassan kap rendes kerekeket, hajtómûvet, új féket, normális átmérõjû kormányt.
Ismerõs szerint aki 30 éve gyerekként versenyzett, azt mondja hogy ez egy régi Csepel.
amúgymeg nem értem miért kell leharapni az ember fejét...
Flickr
Ez szerintem sem baj. De a "technikai szint"-es dolog már igen.
Ez szerintem sem baj. De a "technikai szint"-es dolog már igen.
Csak érdeklõdtem.
Régi harcosok!
Ez mi lehet?
Egy ideig azt hittem valami japán cucc, mert a shimano matricák nagyon gyáriasak. Aztán a stücnibõl arra gondoltam Favorit, de mégse, mert formára egyezik, de nincs benne favorit domborminta. Viszont a váz "kidolgozása" eléggé keleties, szóval marad hogy valami ruszki cucc, vagy egy átfestett Csepel. Fater szerint ruszki. Viszont a váltó sachs-hüret, a fékek meg valami altenburger brillant vagy valami ilyesmi. Hajtómû ékes, kormány 22mm-es, 4 sebesség. sima acélfelnik.
Ingyen volt, és SS lesz belõle. Elõször low cost módon, aztán szép lassan kap rendes kerekeket, hajtómûvet, új féket, normális átmérõjû kormányt.
Ismerõs szerint aki 30 éve gyerekként versenyzett, azt mondja hogy ez egy régi Csepel.
amúgymeg nem értem miért kell leharapni az ember fejét...
Miért vetted ezt meg? Használni akarod? Többet fogsz rákölteni, mint amit ér. Emlékszem, amikor kétdezgetted, hogy létezik-e eredeti Shimano váz. Innen látom, hogy utólag van felmatricázva.
Ez szerintem sem baj. De a "technikai szint"-es dolog már igen.nem hiszem, hogy baj az neki, hogy a tizenéves szettjei még mindig használhatóak.
jó lehet, hogy nem egybõl rohanok új szettet venni, de ha majd veszek, és addig meg voltam elégedve vele, akkor valószínûleg utána is azt veszek alapon.
Régi harcosok!
Ez mi lehet?
Fekero elteres: En 6400 vs 7800 viszonylatban nem tudok drasztikus kulonbsegrol beszamolni. Lehet van kulonbseg, de egyszeruen nem tunik fel.