Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
profi kerekparos vilagrol egy "ki-mit-tud". Nem eppen konnyu!
inrng : ig markets pro cycling quiz

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

>sztem egész egyszerûen (mindenhova bicóval járnak) hordanak bukót...

Szerintem PBG-re gondolt! ;)
JVS legalabbis biztos nem "odaat" jar fodraszhoz.

De lehet tenyleg nincs fodrasz az USA-ban, DZ-bol is mi lett, bakker, Farkas?

Feltöltött kép -> Feltöltött kép

Amugy irigykedem, PBG!! :)

Zabriskie nagy képregény rajongó. Gondolom most éli a Wolverine korszakát.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nekem is vannak felvételeim... iPhone 4-gyel vettem fel. Inkább a hang a lényeg. Ha lesz egy kis idõm, feltöltöm õket! ;)
Fodrászhoz nincs kedvem elmenni... majd a szezon elõtt levágatom, aztán el sem fogom hinni, hogy suhanok. :)
Johann NAGYON magas, es NAGYON vekony. Durva alkat, az egyszer biztos.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
DZ meg enekel is, bar azert ez fajdalmas, csak ovatosan nyissatok meg, ha egyaltalan! Dave Z can sing! - YouTube

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>sztem egész egyszerûen (mindenhova bicóval járnak) hordanak bukót...

Szerintem PBG-re gondolt! ;)
JVS legalabbis biztos nem "odaat" jar fodraszhoz.

De lehet tenyleg nincs fodrasz az USA-ban, DZ-bol is mi lett, bakker, Farkas?

Feltöltött kép -> Feltöltött kép

Amugy irigykedem, PBG!! :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Odaát nincsenek fodrászok? :)

sztem egész egyszerûen (mindenhova bicóval járnak) hordanak bukót... :)
nem úgy mint itthon a "menõk"
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.394 hozzászólás
a kerékrõl érkezõ jelet eddig nem zavarta semmi. a pulzusmérõ része nem kódolt,v mi. azt zavarja a magasfeszkó. mondjuk tud olyat,h monitor,v tv mellé rakod az órát akkor még álló helyzetben is tudsz 100al menni. :) a megoldás? ne rakd tv mellé. :) nem a saját mellkasi övével használom. az csak 1 lidl pulzusmérõ óráé. lehet hozzá kapni pedálfordulat mérõ jeladót is. nem rossz óra,de nem kódolatlan. aránylag jó árban lehet hozzájutni. engem nem zavarnak a hibái. nem készülök versenyre,úh nekem elég a tudása bõven.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ciclosport 4.2 nem vlmi extra,de nekem tök elég. azért nem tudok több adatot írni,mert néhányszor volt rajta teljes reset,és csak a km-t lehet visszaírni bele. számoltam a benne lévõ adatokkal teljes eddigi szezont is,de 42es átlag jött ki. ez erõsen túlzó adat lenne. :) van edzésnaplóm,majd abból számolok,csak az idõigényes 1 kicsit.

Mûködik rendesen? Nem zavarja semmi?

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

http://img522.images...29602971677.jpg

Hát körülbelül még mindig csak tátott szájjal ülök, és nem hiszem el, hogy kikkel találkoztam. : O
Komolyan. Akkora nevek, mint David Millar, Tommy Danielson, Robby Hunter, David Zabriskie, Johann Van Summeren, és még sorolhatnám... Tyler Farrar. És annyira közvetlenek! Álmomban sem gondoltam volna.

Hihetetlen élmény volt!!!

Van Summerennek legközelebb mondd el, hogy a Paris-Roubaix gyõzelmének örömére õ volt egy ideig az avatarom. Egyébként nagyon durván néz ki. Még innen akar vajon fogyni?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.394 hozzászólás
ciclosport 4.2 nem vlmi extra,de nekem tök elég. azért nem tudok több adatot írni,mert néhányszor volt rajta teljes reset,és csak a km-t lehet visszaírni bele. számoltam a benne lévõ adatokkal teljes eddigi szezont is,de 42es átlag jött ki. ez erõsen túlzó adat lenne. :) van edzésnaplóm,majd abból számolok,csak az idõigényes 1 kicsit.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

érdekes dolgokat tud a km órám. van "benne összes idõ" is. kb olyan,mint az odo méter. lehet vele számolgatni ezt,azt. 4 hete ültem át a téli bringára. 17 napot edzettem,összesen 32 óra 29 percet,746 km-t tekertem eddig. ez 22,9es átlag. elég gyér,de hát ez van. majd késõbb lehet számolok az ünneplõs bringa adataival is.

Pro Bike Gear: szép emlékek lesznek ezek,úgyhogy minél többet dokumentálj :)

Milyen órád is van pontosan?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.394 hozzászólás
érdekes dolgokat tud a km órám. van "benne összes idõ" is. kb olyan,mint az odo méter. lehet vele számolgatni ezt,azt. 4 hete ültem át a téli bringára. 17 napot edzettem,összesen 32 óra 29 percet,746 km-t tekertem eddig. ez 22,9es átlag. elég gyér,de hát ez van. majd késõbb lehet számolok az ünneplõs bringa adataival is.

Pro Bike Gear: szép emlékek lesznek ezek,úgyhogy minél többet dokumentálj :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Feltöltött kép

Hát körülbelül még mindig csak tátott szájjal ülök, és nem hiszem el, hogy kikkel találkoztam. : O
Komolyan. Akkora nevek, mint David Millar, Tommy Danielson, Robby Hunter, David Zabriskie, Johann Van Summeren, és még sorolhatnám... Tyler Farrar. És annyira közvetlenek! Álmomban sem gondoltam volna.

Odaát nincsenek fodrászok? :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Egy második Camelbak-kel erre is ki lehetne találni valamit. :)

Így még a megtermelt hõ sem menne kárba. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Van fantáziám, pont ez az! Azért kérdeztem mert:
Mi a legfelsõ réteg? Dzseki? Azok ugye magas gallérral vannak.
Személy szerint engem marhára idegesítene hogy valami az arcomat b@$ztatja tekerés közben, emiatt meg nem vágnám szét a softshell dzsekit, hogy máshol hozzam, ki a csövet.
Ha neked kényelmes, akkor használd egészséggel.

Ja, értelek. Így nézve, nem jön ki sehol. A kabát alatt van és ha inni akarok kicsit lehúzom a cipzárt és kihúzom a csövet.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Marha nagy fantázia kell hozzá, hogy magadtól rájöjj. A váll fölött elõre jön és mellmagasságban fityeg elöl.

Van fantáziám, pont ez az! Azért kérdeztem mert:
Mi a legfelsõ réteg? Dzseki? Azok ugye magas gallérral vannak.
Személy szerint engem marhára idegesítene hogy valami az arcomat b@$ztatja tekerés közben, emiatt meg nem vágnám szét a softshell dzsekit, hogy máshol hozzam, ki a csövet.
Ha neked kényelmes, akkor használd egészséggel.
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ki fogom próbálni, bár tartok tõle, hogy meg kell majd állnom emiatt pisilni.

Egy második Camelbak-kel erre is ki lehetne találni valamit. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Van egy jó "újításom" téli ital kihülés ellen. Az utolsó elötti felsõ ruhára (ez nálam egy vastagabb hosszúujjú mez) veszem fel a nadrágot és egy Camelbaket (csak magát az italzsákot) letuszkolok a hátsó zsebbe, amit így a gatya kantárja is tart és erre veszem a legfelsõ réteget. Ma próbáltam elõszõr, tökéletesen bevált.

Ki fogom próbálni, bár tartok tõle, hogy meg kell majd állnom emiatt pisilni.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

attól a 7mérföldes láncvillától úgy fog fordulni mit a Buklóscsusz...

Ingyé vót. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9