Elolvastad?
Ez egy komplett baromság a hajtókarhosszal is számolva!
viszont a kommentekbõl kiderül, hogy legalább jól számoltam.
Tehát hasznos volt, ugye?
Elolvastad?
Ez egy komplett baromság a hajtókarhosszal is számolva!
viszont a kommentekbõl kiderül, hogy legalább jól számoltam.
Igen, de az a gond, hogy kis sebességnél már nem minden óra mér, pl volt órám, ami 5km/h alatt nem mért.
OK, akkor jó.
egyébként a 1666 mm is jó, vagy 166 cm. Csak ilyenkor a kijelzés pl. 85-ös fordulatnál 8,5 km/h lesz.
Ezért kell a tizedes kijelzõs km óra.
A tuti az 1666 cm, ha beveszi az óra.
A sebesség mindent megold.
Jól számoltál, én is gondolkoztam már ezen.
Cm nem mm.
Jól számoltál, én is gondolkoztam már ezen.Helo, ezt a kérdést egy másik topikban feltettem de hátha itt is van ezzel tapasztalat vagy ha valaki szívesen számolgatna, akkor nosza.
Sziasztok, használt itt valaki már közületek sima km órát fordulatszám mérésre?
Konkrétan egy régi cateye órámat akarom próba jelleggel pedálfordulat mérésre használni.
Az óra km/óra-ban mér én pedig az aktuális pedálfordulatot szeretném látni a kijelzõn fordulat/perc mértékegységben. A szenzort persze hátra tenném a láncvillára, mágnest a hajtókarra.
Kilogikáztam, hogy a kerékátmérõnél mit kellene beállítanom cm-ben virtuális kerék kerületnek, hogy a tényleges fordulatot kapjam ford/perc-ben.
igazából egy megerõsítés kellene, hogy ez mûködik-e így (jól számoltam-e) illetve be lehet-e adni ekkora számot oda.
(nekem 1666 cm jött ki kerék kerületnek)
Cm nem mm.1666mm ha ki tud jelezni tizedest az órád.
állítsad be ezt, és menet közben figyeld hogy jó-e?
sebességbõl vissza tudod számolni ellenõrzésképp..
A sebesség mindent megold.
Jé!
How to Convert a Bike Speedometer to Cadence Meter | eHow.com
Ilyet találtam a velo-n:
"A legendás Alpe d'Huez emelkedõt a tegnapi hegyi befutó alkalmával a pöttyös trikót megszerezõ Samuel Sanchez teljesítette a leggyorsabban. A baszk 41'45-t ment a 13.8km-es legendás hegyen, míg Contador 9"-cel teljesítette lassabban az emelkedõt. A valaha futott legjobb idõt, mint sok más hegyen, itt is Marco Pantani tartja, kevesebb, mint 38 perccel."
Nem, de jobb is.
Prost es Webber 61 percet mentek, Prost befert volna 1 ora ala is, de megvarta Webbert.
Az ujsagiro aki "veluk" ment 70 p korul tudott.
Nem, de jobb is.
Konkretan nem tudtam felmenni megallas nelkul, nagyon nem voltam edzesben.
92-97 kozott tekertem rendszeresen, utana 1-2 evig so-so, de 2000-tol szinte semmit. A foto 2001-es. 2008-ban kezdtem ujra.
Amugy nemreg egy F1 magazinban olvastam egy cikket, ahol Prost es Webber 61 percet mentek, Prost befert volna 1 ora ala is, de megvarta Webbert.
Az ujsagiro aki "veluk" ment 70 p korul tudott.
Egy erdekes diagram: Aki tudja milyen teljesitmenyt tud egy oran at ebbol megtudhatja milyen gyorsan erne fel az Alpe-ra.
http://2.bp.blogspot...scent+times.jpg[