Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Elolvastad?
Ez egy komplett baromság a hajtókarhosszal is számolva!

viszont a kommentekbõl kiderül, hogy legalább jól számoltam.

Tehát hasznos volt, ugye?

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Akkor 50 fordulat alatt nem mér, de az nálam ritka.

Most más, ez megvan: Andy Schleck: My Tour - YouTube

Tegnap találtam, az eleje elég homoerotikus. Kedvesemnek megmutattam hogy itt van Andy, a nagy kedvence és éppen zuhanyzik. Egészen addig tetszett neki ameddig el nem kezdett borotválkozni...ja a kedvesem természetesen hölgy.
Sajnos Riist nem értem, pedig kiváncsi lennék miket mond.

Igen, de az a gond, hogy kis sebességnél már nem minden óra mér, pl volt órám, ami 5km/h alatt nem mért.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

OK, akkor jó.
egyébként a 1666 mm is jó, vagy 166 cm. Csak ilyenkor a kijelzés pl. 85-ös fordulatnál 8,5 km/h lesz.
Ezért kell a tizedes kijelzõs km óra.
A tuti az 1666 cm, ha beveszi az óra.

Igen, de az a gond, hogy kis sebességnél már nem minden óra mér, pl volt órám, ami 5km/h alatt nem mért.

A sebesség mindent megold.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
OK, akkor jó.
egyébként a 1666 mm is jó, vagy 166 cm. Csak ilyenkor a kijelzés pl. 85-ös fordulatnál 8,5 km/h lesz.
Ezért kell a tizedes kijelzõs km óra.
A tuti az 1666 cm, ha beveszi az óra.

Jól számoltál, én is gondolkoztam már ezen.

Cm nem mm.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Helo, ezt a kérdést egy másik topikban feltettem de hátha itt is van ezzel tapasztalat vagy ha valaki szívesen számolgatna, akkor nosza.

Sziasztok, használt itt valaki már közületek sima km órát fordulatszám mérésre?
Konkrétan egy régi cateye órámat akarom próba jelleggel pedálfordulat mérésre használni.
Az óra km/óra-ban mér én pedig az aktuális pedálfordulatot szeretném látni a kijelzõn fordulat/perc mértékegységben. A szenzort persze hátra tenném a láncvillára, mágnest a hajtókarra.
Kilogikáztam, hogy a kerékátmérõnél mit kellene beállítanom cm-ben virtuális kerék kerületnek, hogy a tényleges fordulatot kapjam ford/perc-ben.
igazából egy megerõsítés kellene, hogy ez mûködik-e így (jól számoltam-e) illetve be lehet-e adni ekkora számot oda.
(nekem 1666 cm jött ki kerék kerületnek)

Jól számoltál, én is gondolkoztam már ezen.

1666mm ha ki tud jelezni tizedest az órád.
állítsad be ezt, és menet közben figyeld hogy jó-e?
sebességbõl vissza tudod számolni ellenõrzésképp..

Cm nem mm.

A sebesség mindent megold.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
1666mm ha ki tud jelezni tizedest az órád.
állítsad be ezt, és menet közben figyeld hogy jó-e?
sebességbõl vissza tudod számolni ellenõrzésképp..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Elolvastad?
Ez egy komplett baromság a hajtókarhosszal is számolva!

viszont a kommentekbõl kiderül, hogy legalább jól számoltam.

Jé!

How to Convert a Bike Speedometer to Cadence Meter | eHow.com

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Jé!

How to Convert a Bike Speedometer to Cadence Meter | eHow.com

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Helo, ezt a kérdést egy másik topikban feltettem de hátha itt is van ezzel tapasztalat vagy ha valaki szívesen számolgatna, akkor nosza.

Sziasztok, használt itt valaki már közületek sima km órát fordulatszám mérésre?
Konkrétan egy régi cateye órámat akarom próba jelleggel pedálfordulat mérésre használni.
Az óra km/óra-ban mér én pedig az aktuális pedálfordulatot szeretném látni a kijelzõn fordulat/perc mértékegységben. A szenzort persze hátra tenném a láncvillára, mágnest a hajtókarra.
Kilogikáztam, hogy a kerékátmérõnél mit kellene beállítanom cm-ben virtuális kerék kerületnek, hogy a tényleges fordulatot kapjam ford/perc-ben.
igazából egy megerõsítés kellene, hogy ez mûködik-e így (jól számoltam-e) illetve be lehet-e adni ekkora számot oda.
(nekem 1666 cm jött ki kerék kerületnek)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Na, csak talaltam valamit. Readme-t olvasd el alul.
Index of /garmin/Lambertus/2011-11-05

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
PBG,
Kerestem, hogy legutobb mit is hasznaltam Olaszorszaghoz, megtalaltam vegre, de rajtad nem segit, mivel nincs USA.
Map Download « VeloMap.org -Roadbike – Bicycle – Maps based on Openstreetmap

Amiota legutobb ujra kellett telepitenem a gepem, ugrott a Mapsource-om is, igy most nem nagyon tudok probalni semmit.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Egy fiatal tehetseget 4x felzavart az edzoje bunti sulyokkal es anelkul...
How much time does extra weight cost on Alpe d

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Ilyet találtam a velo-n:
"A legendás Alpe d'Huez emelkedõt a tegnapi hegyi befutó alkalmával a pöttyös trikót megszerezõ Samuel Sanchez teljesítette a leggyorsabban. A baszk 41'45-t ment a 13.8km-es legendás hegyen, míg Contador 9"-cel teljesítette lassabban az emelkedõt. A valaha futott legjobb idõt, mint sok más hegyen, itt is Marco Pantani tartja, kevesebb, mint 38 perccel."

~22es átlag. :) Örülök ha síkon tudok annyit. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
45 es 50 perc kozott valahol lehet az atlag, a legjobbak manapsag 42 korul. (De ugye elotte mar mennek 2 hetet, meg aznap is legalabb 4 orat)

A 42perchez mostani sulyommal csekely 360 Wattot kellene birnom vegig. Hat nem.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ilyet találtam a velo-n:
"A legendás Alpe d'Huez emelkedõt a tegnapi hegyi befutó alkalmával a pöttyös trikót megszerezõ Samuel Sanchez teljesítette a leggyorsabban. A baszk 41'45-t ment a 13.8km-es legendás hegyen, míg Contador 9"-cel teljesítette lassabban az emelkedõt. A valaha futott legjobb idõt, mint sok más hegyen, itt is Marco Pantani tartja, kevesebb, mint 38 perccel."

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Nem, de jobb is. :) Prost es Webber 61 percet mentek, Prost befert volna 1 ora ala is, de megvarta Webbert.
Az ujsagiro aki "veluk" ment 70 p korul tudott.

Bazzeg... Ez a Prost nagyon durva. :) Respect. Örülök majd ha annyi idõsen járni tudok majd még. amúgy a touron mennyi az átlag idõ?
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Nem, de jobb is. :) Konkretan nem tudtam felmenni megallas nelkul, nagyon nem voltam edzesben.
92-97 kozott tekertem rendszeresen, utana 1-2 evig so-so, de 2000-tol szinte semmit. A foto 2001-es. 2008-ban kezdtem ujra.

Amugy nemreg egy F1 magazinban olvastam egy cikket, ahol Prost es Webber 61 percet mentek, Prost befert volna 1 ora ala is, de megvarta Webbert.

Az szép. Most nézem, hogy Lemond (azt hiszem, csak becsült) ideje 48 perc volt.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nem, de jobb is. :) Konkretan nem tudtam felmenni megallas nelkul, nagyon nem voltam edzesben.
92-97 kozott tekertem rendszeresen, utana 1-2 evig so-so, de 2000-tol szinte semmit. A foto 2001-es. 2008-ban kezdtem ujra.

Amugy nemreg egy F1 magazinban olvastam egy cikket, ahol Prost es Webber 61 percet mentek, Prost befert volna 1 ora ala is, de megvarta Webbert.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Egy erdekes diagram: Aki tudja milyen teljesitmenyt tud egy oran at ebbol megtudhatja milyen gyorsan erne fel az Alpe-ra.

http://2.bp.blogspot...scent+times.jpg[

Te mérted az idõd, amikor ott jártál?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Egy erdekes diagram: Aki tudja milyen teljesitmenyt tud egy oran at ebbol megtudhatja milyen gyorsan erne fel az Alpe-ra.

Feltöltött kép