Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Tényleg! Ha belenagyítasz a mûholdképbe, látszik a STOP felirat az aszfalton...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Jobbulást Ave.

Ez a hely ahol történt az eset elvileg a Alpine gyár kijárata az 1-es útra.Párszor már voltam ott autóval mikor párom elaludt és lekéste a céges buszt,vagy épp mentem érte,de nem is ez a lényag,hanem az,hogy emlékeim szerint ott STOP tábla van kihajtásnál.

GT-Atee

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Elkeserito, hogy az emberek, ugy alle zusammen mennyire nem figyelnek a masikra, csak en csak en csak en...
Jobbulast

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Tegnap elcsaptak tekeres kozben...

Itt tortent: Route 1 to Budai út - Google Maps
Bia fele haladtam, B pontnal jobbrol balra BP fele kanyarodni szandekozo Suzukis nem adta meg az elsobbseget. Azt mondja, nem latott.

Nem tudom stop tabla van-e ott, vagy csak macisajt, de nem allt meg az biztos. Megis lassitott annyira, hogy azt hittem, meg fog allni, es akkor lepett a gazra, amikor mar nem tudtam mit csinalni.

A Garmin logjat nezve 4mp volt az egesz.
Meg tekertem rendesen 31-gyel, aztan 1mp mulva megallt a tekeres, es mar lassultam egy picit 29.8 km/h, a kovetkezo masodpercben pedig mar csak 9 km/h-val "megyek", vagy repulok ki tudja, a kovetkezo mp-ben pedig mar nyugalomban van a bico.

A legjobban most az egyik kezem faj, az ujjaimat alig birom mozgatni, de erdekes, gepelni megis tudok egeszen fajdalommentesen.
Ja es az egyik labujjam a nagy mellett kozvetlenul, nekem az nyulik "legelorebb". Erdekes, hogy cipon semmi nyoma semminek, de az ujjam olyan lila, hogy ihaj.

Raadasul tegnap meg nem fajt annyira, igy azt nem is rontgeneztek.

A terdeim -foleg a jobb- nagyon rossz, alig birom mozgatni, labra allni kinszenvedes, menni meginkabb.

Rendorok voltak, mento pedig bevitt rontgenre a Janosba. A baleseti helyszinelo rendorok csak kesobb jottek, o veluk meg nem beszeltem, csak a felesegem, majd holnap megyek be a kapitanysagra.

Kisfiam (3eves) megmondta, hogy apa ne menjen tobbet sotetben biciklizni...

Bico kárt nem tudom felmerni rendesen, mert alig birok mozogni, de ami egybol latszik, az hogy a villa az kampec (LOOK HSC4), letort az alja, a papucsok a kereken maradtak, felni is kampec. (D/A 7850 C24)

Es persze karcok mindenhol, nyereg is lenyuzodott picit, stb.

Ha valakinek van konkret tapasztalata ilyenkor a karterites intezesevel, az irjon, legyen szives: ave kukac timeslip pont hu

részvétem..jobbulást!
biondobike is csinál kárfelmérést.múltkor láttam az oldalukon.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Bia fele haladtam, B pontnal jobbrol balra BP fele kanyarodni szandekozo Suzukis nem adta meg az elsobbseget. Azt mondja, nem latott.

Nem tudom stop tabla van-e ott, vagy csak macisajt, de nem allt meg az biztos. Megis lassitott annyira, hogy azt hittem, meg fog allni, es akkor lepett a gazra, amikor mar nem tudtam mit csinalni.

Meg tekertem rendesen 31-gyel, aztan 1mp mulva megallt a tekeres, es mar lassultam egy picit 29.8 km/h, a kovetkezo masodpercben pedig mar csak 9 km/h-val "megyek", vagy repulok ki tudja, a kovetkezo mp-ben pedig mar nyugalomban van a bico.

A legjobban most az egyik kezem faj, az ujjaimat alig birom mozgatni, de erdekes, gepelni megis tudok egeszen fajdalommentesen.
Ja es az egyik labujjam a nagy mellett kozvetlenul, nekem az nyulik "legelorebb". Erdekes, hogy cipon semmi nyoma semminek, de az ujjam olyan lila, hogy ihaj.

A terdeim -foleg a jobb- nagyon rossz, alig birom mozgatni, labra allni kinszenvedes, menni meginkabb.

Rendorok voltak, mento pedig bevitt rontgenre a Janosba. A baleseti helyszinelo rendorok csak kesobb jottek, o veluk meg nem beszeltem, csak a felesegem, majd holnap megyek be a kapitanysagra.

Bico kárt nem tudom felmerni rendesen, mert alig birok mozogni, de ami egybol latszik, az hogy a villa az kampec (LOOK HSC4), letort az alja, a papucsok a kereken maradtak, felni is kampec. (D/A 7850 C24)

Ha valakinek van konkret tapasztalata ilyenkor a karterites intezesevel, az irjon, legyen szives: ave kukac timeslip pont hu

én is jobbulást kívánok!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Sajnálom Ave, jobbulást!
Az autós legfõbb védekezése úgy is az lesz, hogy nem volt rajtad mellény, ami ugye mint tudjuk, egy f@$zság...de tuti hogy azt fogja mondani.
Az a baj, hogy nagyobb a károd mint amit az õ autója ér, de lehet hogy kártérítést se kapsz...
Minden esetre sok sikert, drukkolok!

jah és nézd a jó oldalát: ha márciusban ütnek el, akkor az egész szezonnak annyi....

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
nem látott, nem látott ... ezt nem fogják csak úgy elhinni neki. mert ha nem voltál ninjafekete ruhában lámpa nélkül akkor gyenge a figura védekezése

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Engem hasonló körülmények közt ütöttek el, viszont nappal. Ugyanígy azt hittem, hogy enged, és akkor adott gázt. A lényeges különbség, hogy megállás nélkül elhajtott. Román rendszámú kocsi volt, még most is tart az ügy, éppen jövõ kedden megyek megint vallomást tenni (már sokadjára, teljesen feleslegesen) Ilyen esetben garantáltan nem hívok többé rendõrt.

Amúgy jobbulást. Mennyire voltál szerinted látható? Hogyhogy még nem a Malival jársz ebben az idõben?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sajnálom. Jobbulást!

Elvileg ugyanúgy mûködik, mint az autóknál. Ha elismerte, hogy õ a vétkes akkor fizet a kötelezõje, általában bármely kerékpárüzlet kárfelmérését elfogadják. Mindent cseréltess le, mert ki tudja, hogy mi mennyire sérült.

A sebesség mindent megold.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
hajtipajtinak régen tuti volt lepapírozott kárfelmérés szolgáltatása, csörögj rájuk: Pajtás Biciklibolt Bp. VIII. Mária u. 54. nyitva hétköznap 9-19 h-ig
ha kell ügyvéd a MK-nak van erre is szakosodottja, bár ha nem vagy tag nem tudom milyen tarifával dolgozik: Dr. Ferenczy Attila | Magyar Kerékpárosklub

rendõröknek mindenképp említsd, hogy a tag bevallottan nem is látott.

tanú van?

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
ave, jobbulást.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Tegnap este megcsináltam a pedálfordulatszám mérõm egy régebbi cateye velo8 órával. Csak 3 karaktert enged a kerék kerületre, így 166-ot adtam meg neki. Egyenlõre teljesen jól mûködik , a tizedes karaktert is használva (95-ös fordulat 9,5 a kijelzõn de ez nem zavaró). Élesben még nem próbáltam ki.
Annyi még, hogy a szenzort a láncvillára tettem a bal hajtókarhoz és a karra pedig felszigszalagoztam egy kicsi mágnest (kerék jeladóból kibuheráltat). A gyári szenzor vezetékhossz viszont rövid (nyilván, mert nem erre találták ki) úgyhogy ezt toldani kellett.
Most számol pillanatnyi fordulatot, átlagfordulatot - ebbe nem méri bele a gurulásokat! , mutatja az átlagtól való eltérést nyíllal, mér idõt... tiszta profi!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.415 hozzászólás
kicsit keresgéltem a kacatjaim között,és találtam shimano monoblokkot. ez a középrész jó az FC-6400as hajtókarhoz,úh már ilyenre is kiterjesztettem a keresésem. 53/39,170mm ezek a paraméterei. ha tud vlki ilyet,akkor szóljon légyszi. kifejezetten téli bringára kerülne,úh az esztétika nem érdekel. az ára viszont nagyon érdekel: minél olcsóbb,annál jobb. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.415 hozzászólás
még mindig az én idióta lánctányér,áttétel mizériám: Campagnolo record hajtás, carbon record közép « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez tök jó lenne nekem,így kompletten. méretek,fogszámok minden tuti,de..... 1.: nekem igazából csak 1 db 39es campa record lánctányér kellene. 2.: sajna nincsen rá keretem 1enlõre. 3.: kicsit drágának találom,a hajtókar állapotát tekintve.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.415 hozzászólás

Urak,
ezen a F.MOSER LEADER SHIMANO 600 « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása kerékpáron hol lehet a nyeregcsövet meghúzni a vázban?

ez is nagyon szép bicaj.:) blokkolnám. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Campagnolo quill seatpost a google-be

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Urak,
ezen a F.MOSER LEADER SHIMANO 600 « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása kerékpáron hol lehet a nyeregcsövet meghúzni a vázban?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
16.666mm-t szerintem nem sok óra vesz be.....

Akkor 50 fordulat alatt nem mér, de az nálam ritka.

Most más, ez megvan: Andy Schleck: My Tour - YouTube

Tegnap találtam, az eleje elég homoerotikus. Kedvesemnek megmutattam hogy itt van Andy, a nagy kedvence és éppen zuhanyzik. Egészen addig tetszett neki ameddig el nem kezdett borotválkozni...ja a kedvesem természetesen hölgy.
Sajnos Riist nem értem, pedig kiváncsi lennék miket mond.

oldalt az ajánlók közt adja az egyik kedvencemet:

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tehát hasznos volt, ugye?

De gonosz vagy. :)

A sebesség mindent megold.