érdekes beállítással használták, mintha csak alsó fogásban közlekednének vele. valószínûleg méretproblémák vannak. váz márkanév nekem ismeretlen
elvileg vacsi új a bringa
érdekes beállítással használták, mintha csak alsó fogásban közlekednének vele. valószínûleg méretproblémák vannak. váz márkanév nekem ismeretlen
Errõl a felnirõl kellene valami felhasználói infó,erõsen izgatja a fantáziám:FREEDA BIKE CO., LTD
...köszi,tényleg jó kis írás. Elgondolkodtató, hogy a ûrtechnikát az élet szinte minden területén alkalmazó mai világban nem tudnak könnyebb kereket kreálni mint 40 évvel ezelõtt. :-)
errõl a bringáról, pontosabban a vázról ki mit tud? a 105 szett magáért beszél...
...köszi,tényleg jó kis írás. Elgondolkodtató, hogy a ûrtechnikát az élet szinte minden területén alkalmazó mai világban nem tudnak könnyebb kereket kreálni mint 40 évvel ezelõtt. :-)
Pajt bácsi riport..... most leltem rá.
A vázépítõ Pajti bácsi javított már nekem néhány vázat.
a riportban említett felni márka: Scheeren Decals
nem fogod térddel rugdosni a kormányt?
A sebesség mindent megold.
Ha 55ös lenne akkor komolyan gondolkoznék azon, hogy megveszem, de így valószínû, hogy kicsi lenne. Az 53as felsõcsõ még nem lenne akkora gond, mert egy 110-120as stucnival ott lenne a kormányom, mint most, és a fejcsõ rövidsége sem okozna problémát, mert most is alacsonyan van a kormányom, de attól tartok, hogy könnyen beleérne a lábam az elsõkerékbe.
Állandóan piszkálnak, hogy " ugye, idén nem a vasbiciklivel fogsz versenyezni?", nekik jó válasz lenne, ha ezt használnám idén, persze a fékváltókarok, a hajtómû és a kerekek átkerülnének a puchról.
köszi. Csak hétvégén arra beingázok, gondoltam beazonosítom a pályát.