lehet, hogy offtopic kicsit, de remélem elnézitek. és megnézitek
Filmhíradók Online / Kerékpáros görgõverseny a Horthy Miklós Nemzeti Sportcsarnokban
..ezt nem értem, vagy csak én nem látom rendesen? :confused: Nincsenek rögzítve a görgõkhöz!
Filmhíradók Online / Kerékpáros görgõverseny a Horthy Miklós Nemzeti Sportcsarnokban
Ridley Noah Fast
sztem a második képen minden a helyén van :-))
Ezt a hibát én is elkövettem.
amikor elõször betekertem
http://users.atw.hu/.../hiba//puch.JPG - úgyse akartam használni az alsó fogást, mert igazából csak túrázni akartam vele, de nem volt jó.
Most így néz ki, de még mindig nem tökéletes. De szerintem kap egy bullhorn kormányt 2 CX fékkarral középen és úgy marad.
http://users.atw.hu/...hiba//puch3.JPG
asszem értem miért használnak páran furcsán rövid stucnit
Eladó F. moser « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez a kép is azt mutatja hogy az egyenes kormányfelsõívben gondolkodnak páran, így - szerintem - rossz helyre kerül a fékkar és messzire a fékkarfogás. ez a shallow kormány remekül megmutatja, mi a rontás :-)
....Õk csinálják azokat a gusztustalan hybrid bringákat?
....Õk csinálják azokat a gusztustalan hybrid bringákat?aki tolja az angolt + németet és szeretne jónak tûnõ (elektrik) bringás melót: PR s Marketing munkatrs (Marketing / Mdia / Mvszet) lls, munka, M55 Bike Hungary Kft, Budapest / rm - Profession
az számomra nem derült ki, hogy ez duplán szegecselt-e. ha az akkor szerintem simán jó lehet ez is. nekem is van open pro-s kerekem. szeretem nagyon.
Open Pro-t szeretnék én is,csak baromi drága,ezért gondolkodom ezen a tipuson.
lehet,h mégis jobb lenne az open pro-ra összerakni a pénzt. a mavic gondolom jobb anyagból van. nekem open pro van,és sztem megérte a plusz költséget.Open Pro-t szeretnék én is,csak baromi drága,ezért gondolkodom ezen a tipuson.
....nem láttál valami jó napszemcsit? :-) Állítólag 10 körül van PH-s.
nagyon open pro-s beütése van, nem tûnik rossznak, sõt! de élõben még nem találkoztam vele
....nem láttál valami jó napszemcsit? :-) Állítólag 10 körül van PH-s.voltam tegnap a dunakeszi decában. amit néztem: külsõ (na ebbõl pont nem volt 1 darab sem. semmilyen országúti külsõ nem volt),egyéb alkatrészek,amit esetleg fel tudok használni (volt look stopli delta,és keo is),ruházat. na ebbõl volt 3 termék ami érdekelt. rövid mez alsó,felsõ. a 2 1üt nem lett volna 8000 huf. ezek külön külön kb 7500 huf lennének. 45%os leértékelésben voltak. a rövidnaciból csak M-es,a felsõbõl M-es,és XXL-es volt. meg láttam téli mezt. mint a búvárruha.
8000 huf volt. ez nem volt leárazva,de sztem elég profi a cucc. zöldes sárga színe volt. sztem baromi meleg lehet.
na kb ennyi.
érdekes beállítással használták, mintha csak alsó fogásban közlekednének vele. valószínûleg méretproblémák vannak. váz márkanév nekem ismeretlen
Errõl a felnirõl kellene valami felhasználói infó,erõsen izgatja a fantáziám:FREEDA BIKE CO., LTD