Jah. Lasd velo-n a szingo/tomlos "blog".

Tufo, mert az jobb, mint minden mas, es persze Palmatex, mert az is jobb.

1. Épp eléggéAmúgy a Veloce mennyire jó szett? Ebay-en pl. Record szettel láttam, ami azért lényegesen jobb, nem?
Azért olvasd el elõtte, hogy mit ír Sheldon Brown vagy kérdezz meg róla pár sokat megélt bringást.
Fulcrum Red Wind 50 Carbon Laufradsatz Modell 2012 - BIKE-COMPONENTS.DE
Mondjuk itt mar egeszen mas tomeget irnak, kb. ugyanazt mint a tobbi alu/karbon 50-esnel.
Komolyan mondom, hogy már majdnem meggyõztetek, hogy szingóssal hajtsak a jövõben.
A sebesség mindent megold.
szerintem megfontolandó. ez az utolsó compact pro váz, nem a 80-as évekbeli evolution, amit én is gyûrtem egy ideig. mivel a japánok nagyon gyûjtik, ezért 100e ft alatt nem nagyon lehet megvenni a vázszettet az ebayen. hátrány hogy nem látható, mi az az odanemillõ matrica a felsõcsövön, a szignó elõtt és hol van az állítható hátsópapucs.
sztem 140-ért jó a vétel, ha minden kafa a vázzal. mert akkor 40-ért van egy szett, flite, igényes kiegészítõk + a kerék
Egy ilyen jól felragasztott szingónál,mik a lehetõségek egy mégis defektnél ami azért még messze van otthonról?Én ma kaptam elõször defektet 2év után,mióta újra elkezdtem az országútizást,ami azért már érett ennyi idõ után.Nem voltam túl messze otthonról(kb:15km),kicseréltem belsõt kb:5perc és suhantam tovább,de már azzal a gondolattal,hogy mi van ha jõ mégeggy,mert akkor tolás hazáig.
Ha volna pénzem, vennék egy 50mm-es Easton EC90-et. De használtan, jó áron, csak szingós van. Azzal meg nem vagyok elõbbre. (mondjuk sose volt még szingós kerekem, de annyi hátrányát hallottam/olvastam már a dolognak, hogy teljesen elvette a kedvem tõle)
De ha van jobb ajánlatotok peremes, aero felnire, max 700 Euroig. (lehet használt is!), akkor ne tartsátok magatokba!
monsjuk más elõnyét én nem látom a szingósnak amúgy sem, csak totál paragép, hogy mikor ugrik le, defekt egy rémálom, gumiválaszték itthon alig van és az is aranyáron, gurulni meg nem gurul jobban és nem is kényelmesebb szerintem