Oldal 3 / 954 elsőelső 123451353103 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 19063

Téma: Országútikról mindent

vendég
    Regisztrált
    2001-06-07
    Lakhely
    Diósd
    Üzenet
    53

Alapbeállítás

Nekem is montis amclassic agy van hátul az országutiban, kerékpárboltban esztergáltak le valamit a záróanyából, tengelyből asszem. Nekem legalábbis ezt mondták, és tökéletes a mérete.
    Még egy mondat ezekről az agyakról, ugyanezek az amclassic licensz wtb agyak vannak a montimban és 1 év nagyon lájtos használat kikészítette a hátsóagy egyik csapágyát. Nagyon nehezen tudtam csapágyat szerezni bele.
    Szóval könnyűek nagyon de egyáltalán nem tartósak.

vendég Alonso avatarja
    Regisztrált
    2002-07-24
    Üzenet
    58

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: tyutyu
    Nekem is montis amclassic agy van hátul az országutiban, kerékpárboltban esztergáltak le valamit a záróanyából, tengelyből asszem. Nekem legalábbis ezt mondták, és tökéletes a mérete.
    Még egy mondat ezekről az agyakról, ugyanezek az amclassic licensz wtb agyak vannak a montimban és 1 év nagyon lájtos használat kikészítette a hátsóagy egyik csapágyát. Nagyon nehezen tudtam csapágyat szerezni bele.
    Nekem több, mint két éve van bent az outimban, semmi gond vele

törzsvendég voti avatarja
    Regisztrált
    2004-12-02
    Lakhely
    Balatonalmádi :) és Fót :(
    Üzenet
    1.179

Alapbeállítás

Na akkor elvileg megoldható itthon a hátsó agy, majd utána járok. Elsőt viszont még mindig nem találok sehol (na jó nagyon nem szakadtam meg a keresésben). És várok ötleteket 32 küllős szingós felni ügyben is, valami jó kompromisszum könnyű, tartós, olcsó, beszerezhető
    Asszem két kereket fogok kérni névnapomra

@Alonso a Decathlonban a Vento csak akció volt vagy ott ez az ára?

Mi a súlya egy ilyen Vento szettnek?
    Legutóbb voti módosította; 2006-01-21 - 12:58.

törzsvendég potty avatarja
    Regisztrált
    2002-06-05
    Lakhely
    Siófok, Budapest
    Üzenet
    378

Alapbeállítás

Voti: A fortodra fel ne rakjál Ventot, annyira nem jó kerék. A szingó felnihez Mavic GP4 vagy amit még kapni is lehet Mavic Reflex.
    Véleményem szerint az Am Classic agyak nem jók, könnyű meg szép, de nem igazán tartós. Volt ilyenem, a racsnija gyorsan meghallt.
    Szerintem egy Sh wh-r550essel jól járnál,vagy egy 600assal, próbálni nem próbáltam, de sokan dícsérik.
    Spec én novemberben vettem két új kereket. Mavic Ksyrium Elite. Egyenlőre tapasztalat nincs róla, mert még nem volt időm beszerelni, de gyönyörű és viszonylag könnyű (viszont drága) és megmaradt edzőkeréknek a 600as agy +Mavic gp4+dt 2mm felállás.

Regisztrált
    2004-12-02
    Lakhely
    Üzenet
    1.179

Alapbeállítás

Szia Pötty!
    Rég hallottam felőled! Kösz a jótanácsot, rossz kerekem van már, nem szeretnék még kettőt Vento elfelejtve.
    A Mavicok nekem is tetszenek nagyon. Na majd még meglátom mi lesz, de ez az 535-ös le lesz cserélve az tuti.
    Idén sokat szeretnék hegyre menni, úgyhogy valami könnyűt szeretnék.

Regisztrált
    2002-06-05
    Lakhely
    Siófok, Budapest
    Üzenet
    378

Alapbeállítás

A régi kerekem elég könnyű volt szerintem (825g -1000g) A mostani kb. 100gal könnyebb. Ami gondom volt: Nem volt elég merev a kerék, megindulásnál nem éreztem azt az eget rengető gyorsulást (pedig a vázam elég merev). A kilincsműve egy régi, vacak konstrukció a 600asban, szintén sprintnél ,meg mikor komoly erő terheli hajlamos ugrani, nyiszereg nyöszörög. Oldalirányban a kerék szintén hajlik, kanyarban néha eléri a fékpofát. Sok gondozást igényel a csapágy, eső után muszáj szétszedni. Röviden ennyi. Most a Mavic ilyen szempontból elég frankó vétel. Szuper a csapágyazás, jó küllőzés és a reteszelés is nagyon jónak tűnik (olyan szépen ciripel, hogy öröm hallgatni)
    Ami hátrány: drága és remélmem nem törikki soha küllőm. Egyébbként Mavicből A Ksyrium Equip is egész jó és olcsóbb. Esetleg Campa Scirocco (790g+1040g 2004-es gyorszár nélkül) vagy Proton (680g 940g '04 gyorszár n.) Legutoljára a Vadász utcában láttam őket.

vendég panizzi avatarja
    Regisztrált
    2006-01-02
    Üzenet
    49

Arrow

nemértem,mi a baj a ventóval

Regisztrált
    2002-06-05
    Lakhely
    Siófok, Budapest
    Üzenet
    378

Alapbeállítás

Úgy alapvetően semmi, de arra amire Voti szeretné használni (plusz egy olyan szintű bicóba, mint az övé) nem igazán megfelelő szerintem. Edzőkeréknek, strapakeréknek jó.

Regisztrált
    2004-12-02
    Lakhely
    Üzenet
    1.179

Alapbeállítás

Jaj Pötty nemá :zawstydzo
    Vajon ezt a két 535-öst mennyiért lehetne az apróban meghirdetni úgy, hogy a vevő se legyen átverve? Csapágyak is hangosak.

vendég Alonso avatarja
    Regisztrált
    2002-07-24
    Üzenet
    58

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: voti
    Na akkor elvileg megoldható itthon a hátsó agy, majd utána járok. Elsőt viszont még mindig nem találok sehol (na jó nagyon nem szakadtam meg a keresésben). És várok ötleteket 32 küllős szingós felni ügyben is, valami jó kompromisszum könnyű, tartós, olcsó, beszerezhető
    Asszem két kereket fogok kérni névnapomra

@Alonso a Decathlonban a Vento csak akció volt vagy ott ez az ára?

Mi a súlya egy ilyen Vento szettnek?
    Nem Vento volt, hanem Sh WH-R500!

törzsvendég szinuhe avatarja
    Regisztrált
    2003-08-02
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    911

Alapbeállítás

a montimban nekem is amclassic agy van hatul, most lesz 2 eves, semmi baja, pedig van benne jo par ezres. szerintem nem rossz cuccok azok, csak felhasznalas kerdese, mennyit birnak. a durvulast nyilvan nem toleraljak annyira
    nameg en elhizva is max. 72kg vagyok...

mas:
    osszeramoltam az idei (es remelem meg jodarabig vegso) outimat.
    merida 901 vaz
    105-os valtok, fekvaltok, hajtomu, fekek
    tiagra monoblokk es fogsor
    sun assault (elso) es mach1 320-as (hatso) kerekek
    vegyes kiegeszitok

ezittaz

9.76kg lett a vege, lanc es bowdenezes nelkul.
    mostly harmless
    toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

vendég panizzi avatarja
    Regisztrált
    2006-01-02
    Üzenet
    49

Alapbeállítás

tetszik a váz

hol és mennyibe kerül?

vendég
    Regisztrált
    2001-06-07
    Lakhely
    Diósd
    Üzenet
    53

Alapbeállítás

Én is 75 kiló vagyok, és nem gyilkoltam a montit. Mondjuk lehet hogy gyárilag volt tulságosan megfeszítve a csapágy (mikor megvettem nem figyeltem) és ezért halt meg. Országutiban egyébként tényleg semmi bajuk, szintén egy évet használva.

maximus Bikertigger avatarja
    Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.709

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: tyutyu
    azokról az agyakról még annyit hogy nekem a wtb féle montis, gyakorlitalig gyárilag szar (racsni) kb 150 km -t bírt, és azt mondják hogy elég sok van ilyen,,,,,valamint ricsi bácsi montis kerékszettjében is ez van, amit szépen vissza is hívtak tavaly (velotrade szájton a régi hírek közt még ott volt a cikk)
    úgyhogy lehet régebben jók voltak ezek az agyak.....én mindenesetre többet nem próbálkozom vele....
    "Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
    Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

törzsvendég szinuhe avatarja
    Regisztrált
    2003-08-02
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    911

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: panizzi
    tetszik a váz

hol és mennyibe kerül?
    egybe volt anno, sora cuccokkal, vadi ujonnan valami 160 penzert. maga a vaz nem tudom mennyi.
    mostly harmless
    toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.247

Alapbeállítás

Hát nem hiába használják a legtöbb profi csapatban a MAvic kerekeket, pedig rengeteg kerék létezik könnyebb, és talán valamivel merevebb változatban is, de pont a tartósággal van a gond, írjanak magukról akármit is. Ilyen az AmClassic is, kifejezetten versenykeréknek jó, de ha kicsit többet használja az ember, már meglátszik rajta. Nekem pld. 1-2e km esőnélküli használat után az első agyról lekopott a festés. Ez az ára a hiperkönnyűségnek+viszonylag alacsony árnak. A könnyű és jó,tartós agyak ezért méregdrágák (200-600€).

vendég
    Regisztrált
    2005-12-29
    Üzenet
    58

Alapbeállítás

ÉS honnan sikerült csapágyat szerezni az Am classic agyadba?

vendég
    Regisztrált
    2005-12-29
    Üzenet
    58

Alapbeállítás

Tutyu, ezt a kérdést persze hozzád intéztem.

van egy olyan gomb, hogy: . használjuk is! köszi
    Legutóbb Endroo módosította; 2006-01-28 - 09:25.

vendég panizzi avatarja
    Regisztrált
    2006-01-02
    Üzenet
    49

Question

nahh. benéztem én is a decathlonba

WHR500-as kerék term. elfogyott (15,900 volt)
    Sora karok 16,000 - úgy látszik senkinek sem kell

Decathlon vázak tetszettek

tudja valaki, hol lehet csak ilyen vázat venni :?

ja és volt egy bicikli sora szettel 74 pénzért

szerintem nem lenne drága (már ha valaki ilyenben gondolkodik)
    Legutóbb panizzi módosította; 2006-01-28 - 18:45.

vendég
    Regisztrált
    2001-06-07
    Lakhely
    Diósd
    Üzenet
    53

Alapbeállítás

Hát nekem a csekéből sikerült csapágyat szerezni, egy darab használtat (de jót) nagy nehezen.

Oldal 3 / 954 elsőelső 123451353103 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •