Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás

klasszikust idézve: "kösz Csoki sokat segítettél" :cool2:

"prégó" :D :cool2:

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás
akárhogy is nézem ezen a bringán 1 c record hajtómû figyel,nem pedig mirage. no de sebaj,a vevõnek ez csak jó. :cool2:

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez a titan Deda nem er 550-et, en 350-et se adnek erte, de persze nem is minden vagyam egy ilyen.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
a múltkor szó volt a karbon vázak tartósságáról.
vegyek 4 éves (2008-as) vázat úgy, hogy még legalább 3 szezont szeretnék belerakni?(1év kb3000Km -talán)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

"csak" 2 kilóval drágább. végül is be kell hozni a benya árát. faxa.

jah.. vannak ezek az üzletemberek

tavasszal valaki hirdetett egy jó régi alu vázat 12 irányáron (amúgy jó váz volt, easton csövekbõl, ezen az áron megérte volna talán), majd másnap felkerült az apróba 25-30 körül valaki más nevén :)

de a legjobb, mikor valaki lomol egy paripát 20-25 rugóért, majd az egyes alkatrészeket el akarja adni kb. darabáron ennyiért.... de nem tudom, találnak végül balekot, vagy rájuk rohad az egész?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

olyan kevés küllõvel már tényleg érezhetõ,de pl 36 küllõvel fûzött keréken már semmivel nem jobb menni. csak bazira kényelmetlen lesz vele tekerni. én értem,h fizika. meg mindent ki lehet számolni,de ha úgy ráz a 2 kerék,h tõle kiesik a fogtömésed,akkor biza gyorsabban (is) fárad6sz. onnantól kezdve meg a számokat le lehet húzni a wc-n. 2 felnitõl még nem kell csodákat várni. a kerekeket egészben kell nézni.

szerintem pont ezért jó a ballonos kerék is, kevésbé fáradok el rajta, ergo már közepes távon is gyorsabb vagyok

amúgy ezeket a pár grammos különbségeket nem igen lehet észrevenni, szerintem legalábbis megmosolyogtató, mikor valamelyik régebbi bikemagban a tesztelõ azt írta, hogy a 280 grammos gumival a hirtelen gyorsítás nem lehetséges :D mit csinálna egy csomagokkal együtt 40 kiló össztömegû túrabringával? sírdogálna a járdán? :D:D:D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás
"csak" 2 kilóval drágább. végül is be kell hozni a benya árát. faxa.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Itt a devecseri titán deda...

csak ott 350-ért vihettem volna, egyébként tényleg szép

Dedacciai Strada K19 Titanium kerékpár kuriózum 2012-es modell « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

gabor88

gabor88

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás

olyan kevés küllõvel már tényleg érezhetõ,de pl 36 küllõvel fûzött keréken már
semmivel nem jobb menni. csak bazira kényelmetlen lesz vele tekerni. én értem,h fizika. meg mindent ki lehet számolni,de ha úgy ráz a 2 kerék,h tõle kiesik a fogtömésed,akkor biza gyorsabban (is) fárad6sz. onnantól kezdve meg a számokat le lehet húzni a wc-n. 2 felnitõl még nem kell csodákat várni. a kerekek correre.et egészben kell nézni.

Igazabol egysebesseges a bringa, Novatec palyaaggyal Sun Assault 410g-os felnivel.Ehhez kepest egy 650g-os felnire gondoltam hogy milyen lenne a kulonbseg.De akkor igazabol nem jarnek jobban a cserevel legalabbis azv altalatok elmondottak alapjan,tehat nem haladnek konnyebben sik uton, viszont joval hezebb lenne felgyorsitani.ja es 400gr-os conti supsport plus vs 230gr-os cst

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

így is ss,de ha megfordítod akkor fixi. :) a pedálkirály címû film jut eszembe. :D 42/16 a legjobb láberõsítõ.

klasszikust idézve: "kösz Csoki sokat segítettél" :cool2:

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás

szerintetek ez jó vétel?
akkor valaki elviszi? féláron!!!! « kerékpár / váz « FIXI / PÁLYA « Kategóriák tallózása
arra szeretném használni, hogy az egyik közeli erdõben céklacrosszozzak vele + téli körözgetésekre sárvédõvel. ha megfordítom a kereket, akkor átalakul ss-é?

így is ss,de ha megfordítod akkor fixi. :) a pedálkirály címû film jut eszembe. :D 42/16 a legjobb láberõsítõ.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
szerintetek ez jó vétel?
akkor valaki elviszi? féláron!!!! « kerékpár / váz « FIXI / PÁLYA « Kategóriák tallózása
arra szeretném használni, hogy az egyik közeli erdõben céklacrosszozzak vele + téli körözgetésekre sárvédõvel. ha megfordítom a kereket, akkor átalakul ss-é?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás

Nekem elég nehéz felnim van + mellé 14/16 küllõ. De mivel létezik ilyen, hogy fizika, így pontosan ugyan azt a plusz energikát kell beletolnod mint amennyit nyernél egy sima kigurulás esetén, és ne feledjük el hogy az egyszerre leadott nagy/nagyobb energia jobban megterheli a szervezetet mint a konstans kisebb.

olyan kevés küllõvel már tényleg érezhetõ,de pl 36 küllõvel fûzött keréken már semmivel nem jobb menni. csak bazira kényelmetlen lesz vele tekerni. én értem,h fizika. meg mindent ki lehet számolni,de ha úgy ráz a 2 kerék,h tõle kiesik a fogtömésed,akkor biza gyorsabban (is) fárad6sz. onnantól kezdve meg a számokat le lehet húzni a wc-n. 2 felnitõl még nem kell csodákat várni. a kerekeket egészben kell nézni.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nyugi nem hagyom ott sehol ;) meg van 35ezres krypto lakatom

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

10 évig egysebiztem, egyszerûen öreg vagyok hozzá

nem drága , olcsóbb mint egy fixi :)

GT-t ha nem betonozod le vagy nem az irodádban tartod, tényleg el fogják lopni. Mindegy mi van rajta.. GT...
Persze egy pinarello pályagépnél biztos olcsóbb - az is fixi. Városba outi felesleges.

ez így nem teljesen igaz. a lendkerék hatás inkább csak a telikerekeknél jön ki igazán. régebben lehetett kapni 32,36 lyukas magas peremû kifejezetten nehéz felniket,de a sok küllõ miatt nagyon lassúak voltak.

Nekem elég nehéz felnim van + mellé 14/16 küllõ. De mivel létezik ilyen, hogy fizika, így pontosan ugyan azt a plusz energikát kell beletolnod mint amennyit nyernél egy sima kigurulás esetén, és ne feledjük el hogy az egyszerre leadott nagy/nagyobb energia jobban megterheli a szervezetet mint a konstans kisebb.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás

Az lenne a kérdésem hogy egy nehéz felni+nehéz gum kombinációval tènyleg könnyebb tartani a sebességet? Az biztos hogy lomhàbban fog gyorsulni, de hallottam olyat hogy a nagy tömegû felni lendkerékként funkcionàlhat. Ebben van valami, vagy hülyeség?

ez így nem teljesen igaz. a lendkerék hatás inkább csak a telikerekeknél jön ki igazán. régebben lehetett kapni 32,36 lyukas magas peremû kifejezetten nehéz felniket,de a sok küllõ miatt nagyon lassúak voltak.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Munkába járásra sajnálnék egy ilyen kategóriájú kerékpárt, de lehet arafele nem lopnak:)
Meg síkon elég az egy sebesség. Régi acél váz egy sebesség, kevés karbantartás tisztogatás és kevésbé fáj ha elopják.
Egy Tiagra szettet már érdemes azért megtisztítani minden esõ után, míg az egysebességes bírja a ridegtartást.

10 évig egysebiztem, egyszerûen öreg vagyok hozzá

nem drága , olcsóbb mint egy fixi :)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

munkába járni

Munkába járásra sajnálnék egy ilyen kategóriájú kerékpárt, de lehet arafele nem lopnak:)
Meg síkon elég az egy sebesség. Régi acél váz egy sebesség, kevés karbantartás tisztogatás és kevésbé fáj ha elopják.
Egy Tiagra szettet már érdemes azért megtisztítani minden esõ után, míg az egysebességes bírja a ridegtartást.

gabor88

gabor88

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Az lenne a kérdésem hogy egy nehéz felni+nehéz gum kombinációval tènyleg könnyebb tartani a sebességet? Az biztos hogy lomhàbban fog gyorsulni, de hallottam olyat hogy a nagy tömegû felni lendkerékként funkcionàlhat. Ebben van valami, vagy hülyeség?

Reaper146

Reaper146

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Lehet láttátok már, de nekem új és tetszett...
http://bringa.hu/mir...i-kerekpar.html