klasszikust idézve: "kösz Csoki sokat segítettél" :cool2:
"prégó"

"csak" 2 kilóval drágább. végül is be kell hozni a benya árát. faxa.
olyan kevés küllõvel már tényleg érezhetõ,de pl 36 küllõvel fûzött keréken már semmivel nem jobb menni. csak bazira kényelmetlen lesz vele tekerni. én értem,h fizika. meg mindent ki lehet számolni,de ha úgy ráz a 2 kerék,h tõle kiesik a fogtömésed,akkor biza gyorsabban (is) fárad6sz. onnantól kezdve meg a számokat le lehet húzni a wc-n. 2 felnitõl még nem kell csodákat várni. a kerekeket egészben kell nézni.
Igazabol egysebesseges a bringa, Novatec palyaaggyal Sun Assault 410g-os felnivel.Ehhez kepest egy 650g-os felnire gondoltam hogy milyen lenne a kulonbseg.De akkor igazabol nem jarnek jobban a cserevel legalabbis azv altalatok elmondottak alapjan,tehat nem haladnek konnyebben sik uton, viszont joval hezebb lenne felgyorsitani.ja es 400gr-os conti supsport plus vs 230gr-os cstolyan kevés küllõvel már tényleg érezhetõ,de pl 36 küllõvel fûzött keréken már
semmivel nem jobb menni. csak bazira kényelmetlen lesz vele tekerni. én értem,h fizika. meg mindent ki lehet számolni,de ha úgy ráz a 2 kerék,h tõle kiesik a fogtömésed,akkor biza gyorsabban (is) fárad6sz. onnantól kezdve meg a számokat le lehet húzni a wc-n. 2 felnitõl még nem kell csodákat várni. a kerekek correre.et egészben kell nézni.
így is ss,de ha megfordítod akkor fixi.
a pedálkirály címû film jut eszembe.
42/16 a legjobb láberõsítõ.
szerintetek ez jó vétel?
akkor valaki elviszi? féláron!!!! « kerékpár / váz « FIXI / PÁLYA « Kategóriák tallózása
arra szeretném használni, hogy az egyik közeli erdõben céklacrosszozzak vele + téli körözgetésekre sárvédõvel. ha megfordítom a kereket, akkor átalakul ss-é?
Nekem elég nehéz felnim van + mellé 14/16 küllõ. De mivel létezik ilyen, hogy fizika, így pontosan ugyan azt a plusz energikát kell beletolnod mint amennyit nyernél egy sima kigurulás esetén, és ne feledjük el hogy az egyszerre leadott nagy/nagyobb energia jobban megterheli a szervezetet mint a konstans kisebb.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
10 évig egysebiztem, egyszerûen öreg vagyok hozzá
nem drága , olcsóbb mint egy fixi
Nekem elég nehéz felnim van + mellé 14/16 küllõ. De mivel létezik ilyen, hogy fizika, így pontosan ugyan azt a plusz energikát kell beletolnod mint amennyit nyernél egy sima kigurulás esetén, és ne feledjük el hogy az egyszerre leadott nagy/nagyobb energia jobban megterheli a szervezetet mint a konstans kisebb.ez így nem teljesen igaz. a lendkerék hatás inkább csak a telikerekeknél jön ki igazán. régebben lehetett kapni 32,36 lyukas magas peremû kifejezetten nehéz felniket,de a sok küllõ miatt nagyon lassúak voltak.
Az lenne a kérdésem hogy egy nehéz felni+nehéz gum kombinációval tènyleg könnyebb tartani a sebességet? Az biztos hogy lomhàbban fog gyorsulni, de hallottam olyat hogy a nagy tömegû felni lendkerékként funkcionàlhat. Ebben van valami, vagy hülyeség?
Munkába járásra sajnálnék egy ilyen kategóriájú kerékpárt, de lehet arafele nem lopnak:)
Meg síkon elég az egy sebesség. Régi acél váz egy sebesség, kevés karbantartás tisztogatás és kevésbé fáj ha elopják.
Egy Tiagra szettet már érdemes azért megtisztítani minden esõ után, míg az egysebességes bírja a ridegtartást.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
munkába járni