Van, de made in hungary. Vagyis ugynaz van (ill. nincs) mint a többi boltban, mivel ugyanonnan a nagykertől szerzi be a holmit. Rengeteg minden fent van, de hasonlóképpen nem jutsz hozzá, mint a boltban. "Előnye": ha valami mégis van 10% olcsóbb (ha nem postai úton szerzed be, hanem néhány városban kihozzák).
ajánlom a google.at ill .de keresők használatát, kb 10 online bolt van a sváboknál meg a sógoroknál is,
elég olcsóak, főleg az akciókat érdemes figyelgetni.
na azt megnézem.
igen május 1-el lehet vásáni!
bármit.
meg most találtam egy oldalt ami nagyon jó.
de csak a sitmanó cuccok érik meg.
a tesóm éppen edinburghba gettózik aztán majd vele hozatok ezt azt!
az árak jók, de a bikediszkont-ot nem veri le. Viszont ha pesti vagy, nincs szállítási meg csomagolási stb. költség, mivel meg lehet beszélni a bikepostással, hogy hol találkoztok, és odaviszi a cuccot.
Régebben rendeltem tőle egy kilométerórát, és egészen gyorsan hozta is.
az utóbbi kettőnél beírod a keresőablakba ami érdekel és kiadja egy csomó bolt ajánlatát
az mtbr-nél pedig a hot deals-re kattints (itt a legjobb az icycleusa.com lenne, de ők nem szállítanak Magyarországra)
bikediscount.at -t nézegetve arra a furcsa megállapításra jutottam, hogy EU-országba egy rs psylo 259€ +10€szállítás (ha nem ausztriába v. németo.ba viszik) és ha nem EU-országba rendeled (még magyarország is ezek között van listázva) akkor 223euro+13eur szállítás=236. vagy ehhez még jön vmi plussz költség?