Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Megint nézelõdök az országútik közt. Ennél van jobb ilyen áron? Canyon | Rennrad | Roadlite AL 6.0 SL

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Azoknak akik rendelnenek bike24-rol!
Eleg nagy osszegben rendeltem toluk nemreg, es ( a huzavonat vegul nem irnam le, de a lenyege egy osszeeskuves elmelet lenne reszemrol ) elmondasuk szerint 2012es evre oktober 2ikan Magyarorszag, illetve a magyar rendelesek meghaladtak a limitet amit a bike24 a nemetorszagi 19%os VAT mellett tud kiszallitani ide, minden rendeles eseten 27%os VAT-al kell szamolni.
Csak szolok, hogy ne erjen senkit meglepetes, ha mar engem ert.

Valami rémlik, de fejtsd már ki kicsit részletesebben, mi történt veled. Mi az hogy áfakeret? ilyen nem létezik, téged átvágott az egyik dolgozójuk nem :)? Csak azért kérdem mert én is szeretnék rendelni pár apróságot. Akár privátban is küldheted.
11:38:11 IM 2012

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Nem, miért jelent volna? EU-n belül ott fizeted az illetõ ország áfáját, illetékeit, ahol megveszed a terméket, ennyi.

hát akkor BIKE-COMPONENTS.DE - Fahrradteile & Fahrradzubehr fr Mountainbike (MTB), Rennrad, Trekking-Fahrrder und Roadbike bár kisebb a kínálat

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

hát itthon már 27% körül van az áfa egy ideje nem? gondolom behozatalkor ez midig is megjelent az összegbe EU tól függetlenül

Nem, miért jelent volna? EU-n belül ott fizeted az illetõ ország áfáját, illetékeit, ahol megveszed a terméket, ennyi.

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Eleg nagy osszegben rendeltem toluk nemreg, es ( a huzavonat vegul nem irnam le, de a lenyege egy osszeeskuves elmelet lenne reszemrol ) elmondasuk szerint 2012es evre oktober 2ikan Magyarorszag, illetve a magyar rendelesek meghaladtak a limitet amit a bike24 a nemetorszagi 19%os VAT mellett tud kiszallitani ide, minden rendeles eseten 27%os VAT-al kell szamolni.

hát itthon már 27% körül van az áfa egy ideje nem? gondolom behozatalkor ez midig is megjelent az összegbe EU tól függetlenül

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Privi ment a rendeléssel kapcsolatban. Közben rájöttem, kellene 64 küllõ gyorsan. :)

hát én még nem döntöttem el, ma még nem tudok rendleni:S

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Privi ment a rendeléssel kapcsolatban. Közben rájöttem, kellene 64 küllõ gyorsan. :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
írj ide: http://forum.bikemag...t-keresek-1489/
és hátha csatlakozik valaki..akkor felezõdik a posta, én is többedmagammal szoktam bike24-rõl..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

10 EUR, nincs ingyenes szállítás Magyarországra.
Egy hetet futottam résztávok nélkül. Egyébként 10 mp-s sprintek minden második perc végén. Nem olyan durva azért.

értem, ahogy érzed. a résztávozást általában több hónapos alapozás után ajánlatos csak elkezdeni, de biztos van kivétel, szervezetfüggõ.

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
köszi!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
10 EUR, nincs ingyenes szállítás Magyarországra.
Egy hetet futottam résztávok nélkül. Egyébként 10 mp-s sprintek minden második perc végén. Nem olyan durva azért.

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Mielõtt megnézném: Bike24 rõl rendelni Magyarországra mennyibe kerül? Bizonyos összeg felett ingyenes? Vagy?
köszi!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Van igazi edzõje.

akkor is fura, hogy most kezdi valaki a futást és kapásból elkezdem résztávoztatni. de nem akartam én beleszólni, bocsánat.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ezt értem, csak azt mondom, hogy fölösleges egyelõre résztávoznod...

Van igazi edzõje.

A sebesség mindent megold.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Igen, a cyclohoz kell a futás, ezért kell erõltetni.

ezt értem, csak azt mondom, hogy fölösleges egyelõre résztávoznod...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Igen, a cyclohoz kell a futás, ezért kell erõltetni.
Szerintem emeld feljebb, vagy -ha alsófogásban így kényelmes- magukat a fékváltókarokat tedd feljebb.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.578 hozzászólás
Tegnap este nagy gyorsaságban kicseréltem a stucnit rövidebbre, de a kormánybeállítást elfelejtettem megnézni.
Nem találok róla mérvadó képet, ez így normális? (egyébként kényelmes, a kormány egyenes része párhozamos a talajjal)
Köszi
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Cyclocrossban eleg sok a futas, nem?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Sziasztok!

Rég nem jelentkeztem errefelé. Akinek van ideje olvasni, hát tessék: pelikanjanos
:)

Üdv, Jani

ha nem vagy nagy futó, akkor minek a résztávozás? nem futóversenyre készülsz, és húsz perc futásnál kb totál értelmetlen.