Aki Tufoval teker kint...az megfizeti az arat

Igazabol erdekes, hogy amellett, hogy olyanok mint egy kertislag, annyira nem is defektalloak mint ahogy elsore gondolna az ember...
En csak gorgore hasznalom..de meg en is szivtam veluk, mert eltort a szelep...abszurd..
Amit irtak a tobbiek...Veloflex...csak ezt hasznalom mar kint. Brutalisan jo gumik, brutalisan draganak tunik elsore de amondo vagyok, hogy megeri. Mikor eloszor megy vele az ember, csak vigyorog..meg a legjobb peremes megoldasoknal is sokkal jobb, egyszeruen teljesen mas erzest ad. Tegnap kigurultam a peremes szettemmel, mert raktam ra uj kulsot, es mondom akkor kiprobalom, hogy minden klappol el..Pro3 Race + Michelin latex belso...egy eve nem mentem ezzel a komboval kint, es ledobbentem, hogy mekkora kulonbseg van. Persze altalanossagban nem egy rossz valami amig az ember nem probal ki mast. A Tufo meg aztan mindennek az alja menetteljesitmenyben. Persze gorgozesre peldaul tokeletes, mert oda ilyen igenytelen gumi kell, epp ezert nem mondom h hasznalhatatlanok, csak meg kell talalni azt, hogy hol hasznalja az ember.
Valoszinuleg en a kisebbseget alkotom ezzel a velemenyemmel, de en konkretan szeretek a szingoval foglalkozni, van egy szamomra kulonleges feelingje amikor az ember ragaszt, es a vegen elkeszul a remekmu es eloszor kimegy vele

Az a napi 20 perc amit ra kell szanni 2-3 napon keresztul konkretan oromet okoz, szemben a hitetlenkedessel es bosszankodassal amit akkor tapasztalok amikor a Fulcrum ( aki hasznalja tudja miert emelem ki ) felnire kell felrakni Michelin gumit a szeles Michelin belsovel...persze az ember megtanulja a trukkjet, de szamomra akkor is egy nyug..
En pl foleg idohiany meg szervezes beli nehezsegek miatt nem tudok olyan szinvonalon tekerni mint itt egyesek ( mJani, ave ), bar most remelem ezen a teren nagy valtozas fog beallni, de attol fuggetlenul igenyt tartok ezekre a premium gumikra mert annyival elvezetesebbe teszik szamomra a tekerest, barmennyire is elso gondolatra nem lenne indokolt

Es 22 ezer egy darab, megse babusgatom, belemegyek vele barmibe, barmire..sot hat inkabb a peremes az amit babusgatok..