Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Fixi helyett lenne??? Mire akarod használni?

munkába járni

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Az a kép ami be van linkelve az a Gellai törés. (ggogle, képek, tour de gella) Jettison pajtásé pedig szerintem nem tisztázott, ha esetleg olvassa ezt akkor legyen kedves reagálni. Meg arra is, hogy mi lett vele - mármint a hajtókarral - visszaküldte-e? Az egyik hozzászólásában említette, hogy talán bepróbálkozik.

Igen.
http://forum.bikemag...tml#post1128487

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jettisonnak volt hajtooldali torese, nem?

Igen.
http://forum.bikemag...tml#post1128487

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Jettisonnak volt hajtooldali torese, nem?

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Na akkor ez pont 100%-al több mint amirõl tudok. (Tour de Gellán tört egy kar pár éve, Talán Rónaszékié. Rákerestem most és tényleg hajtás oldali volt, a másikról nem tudok)
Azért kösz, majd figyelgetem, azért egy ilyennek van elõjele (az anyagfáradás általában hajszálrepedéssel indul ami a polír felületen jól látszik) . Úgyis gyakran takarítom meg tartom karban, olajozom a keróm.

2db itthoniról volt szó ebben a topikban.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

láttam már képet törött 7700-as ról is (9-es) meg 7800-as ról is (10-es) Én egy esetrõl tudok itthon pedig azért mennek vele jópáran jópár éve. Az is érdekes, hogy amirõl hallottam itthon az pont a hajtás oldali kar volt - azt hiszem. Viszont a neten mindenhol a bal karról volt szó, mind a 9-es, mind a 10-es esetében. Sõt, az is kiderült, hogy akinek volt ilyen esete annál a vázak is meg szoktak repedni a középcsapágynál, vagy nem az elsõ karukat törik - akár különbözõ szettekbõl származókat.
Szóval én ettõl nem tartok.

2db itthoniról volt szó ebben a topikban.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
láttam már képet törött 7700-as ról is (9-es) meg 7800-as ról is (10-es) Én egy esetrõl tudok itthon pedig azért mennek vele jópáran jópár éve. Az is érdekes, hogy amirõl hallottam itthon az pont a hajtás oldali kar volt - azt hiszem. Viszont a neten mindenhol a bal karról volt szó, mind a 9-es, mind a 10-es esetében. Sõt, az is kiderült, hogy akinek volt ilyen esete annál a vázak is meg szoktak repedni a középcsapágynál, vagy nem az elsõ karukat törik - akár különbözõ szettekbõl származókat.
Szóval én ettõl nem tartok.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tony Martin ma nagyot ment a pekingi körön. Ha valahol ismétlik akkor érdemes megnézni. Utolsó 24 km szóló.

Végül hozzám került az egyik devecseri Dura-Ace hajtómû jó áron :-) Már fel is tettem. Eddig az ultegrával is teljesen meg voltam elégedve de ez azért más. kerek 100g-al könnyebb, ami azért százalékosan nem semmi az akkori legjobb meg a második legjobb szettjük között. (753g vs 654 g csapágy nélkül) és még egy hangyafasznyit is jobban vált elöl, valahogy gyorsabban, precízebben kapja fel a láncot a nagytányér.
Ezzel a hajtómûvel csak egy gond van: már nézem a fékváltókarokat meg egy hátsó váltót hozzá (szóljatok ha van valakinek szép, 7800-as)

Ez nem az a típus, aminél elõfordul törés?

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Tony Martin ma nagyot ment a pekingi körön. Ha valahol ismétlik akkor érdemes megnézni. Utolsó 24 km szóló.

Végül hozzám került az egyik devecseri Dura-Ace hajtómû jó áron :-) Már fel is tettem. Eddig az ultegrával is teljesen meg voltam elégedve de ez azért más. kerek 100g-al könnyebb, ami azért százalékosan nem semmi az akkori legjobb meg a második legjobb szettjük között. (753g vs 654 g csapágy nélkül) és még egy hangyafasznyit is jobban vált elöl, valahogy gyorsabban, precízebben kapja fel a láncot a nagytányér.
Ezzel a hajtómûvel csak egy gond van: már nézem a fékváltókarokat meg egy hátsó váltót hozzá (szóljatok ha van valakinek szép, 7800-as)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

... fixi helyett lenne...

Fixi helyett lenne??? Mire akarod használni?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A nyereg azért le van tolva. :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
okosok, errõl alkossatok véleményt, fixi helyett lenne, új

GT GTR Series 3 2010 Road Bike | Evans Cycles

esetleg alternativa?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Szóval nektek is tetszett,délután láttam én is elõször Face-n,azóta meg még vagy 20-szor.
GT-Atee

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.040 hozzászólás
  • LocationKelenföld
Nem sajnálták a WD40-et a lányok. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
aztak****
Martyn Ashton - Road Bike Party - YouTube

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás
az apróban is fölbukkan jó néhány. sztem azok olcsóbbak.
pl.: http://apro.bikemag....do-l116038.html
ennek a komplett szettnek az árából jönne ki a delta fék.
a delta fék ára: http://www.ebay.co.u...=item337cbec528 ,és ez még feljebb fog menni

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Múltkor volt szó a delta fékek értékérõl. A 600 Ax fékek is sokat érnek vagy azok semmit?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
hát igen, ez az online vásárlás már csak ilyen, ha megtapizom a kulacsot, nem veszem meg. ez a nagyonhangos most csavaros lett, elsõ útján én is pofánköptem magam fél literrel. a régi volt a pattintós, az elég vastag, de mégis elrepedt hosszában.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

...másik tacx team kulacsot...

A méreg drága kivételével - látatlanban nem fikázom - valaki vett már jó Tacx kulacsot?
- Tekerõs nekem szinte mind csöpögött
- Pattintós kb 1 év után (pláne ha használtam télen is) elengette a kupakot (na onnatól elég könnyû elhagyni a tetejét)
- Ami jó volt (szerintem te is ezt kaptad) azt 1x melléraktam és kiesett (szétrepedt pedig még félig se volt)
- Ja és persze volt olyan amit megnyomtam -ivás közben - és a mezemen kötött ki a fél liter izo..

Bike24-tõl kaptam ajándékba egy 7dl -t ami viszont nagyon pöpec: könnyû tisztítani, csavaros mégse csöpög, nem tépi ki a fogam amikor kinyitom és még jön is belõle, de ha kell meg tudod nyomni is mert elég puha..

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
a múltkor elrepedt kulacsom helyett vettem másik tacx team kulacsot: nagyon béna a széria, valószínûleg annyira vékony a fala, hogy még forgalomban is lehet hallani, ahogy zötykölõdik benne a víz. idegesítõ, de majd megszokom :-)