Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
klasszikus bringa rajongoknak ajanlom atbongeszni:

2013 Sydney Classic Bicycle Show

van par gyongyszem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Nekem kalsszikus darab van. Rozsdamentes acél, 48 gramm. Ciussi Inox - Elite /en

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Én is beállok a kulacsot bemutatók közé. :D
Ezt használom:
Custom Race - Elite /en
Valamikor a Dechatlonban vettem nem egészen 2400HUF-ért. Nagyon jó áron volt, azóta sem láttam ennyiért, akkor tele volt a fal vele, vagy 6 sínre fel volt szúrva. Az elasztikus gumi a közepén mindent megfog, a hozzátartozó kulacstól a "Mülleres" fémig mindent, az az érdekes, h bármilyet teszel bele (persze a kétliteres pet sörös palackot nem ajánlanám :D) mind egyforma erõvel fogja. A tömege sem vészes.

nekem is ez van (bár nem ebben a színben :) ) én "hagyományos" kulacs helyett 0,7- es Pet palackot hordok magammal, illetve az esõkabátott is beletudom rakni a kulacstartóba

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Én is beállok a kulacsot bemutatók közé. :D
Ezt használom:
Custom Race - Elite /en
Valamikor a Dechatlonban vettem nem egészen 2400HUF-ért. Nagyon jó áron volt, azóta sem láttam ennyiért, akkor tele volt a fal vele, vagy 6 sínre fel volt szúrva. Az elasztikus gumi a közepén mindent megfog, a hozzátartozó kulacstól a "Mülleres" fémig mindent, az az érdekes, h bármilyet teszel bele (persze a kétliteres pet sörös palackot nem ajánlanám :D) mind egyforma erõvel fogja. A tömege sem vészes.

Ridley Noah Fast 

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

Ha versenyzel is akkor mindenképpen olyan kulacstartó kell, amibõl könnyû kivenni és könnyû visszarakni a kulacsot, ezek általában nem tartják olyan jól.

nekem ez van:Ciussi Gel - Elite /en nem súlybajnok,de amire tervezték,arra nagyon tuti. én is vlmi ilyen elgondolás alapján választottam ezeket. már jó régiek. :)

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Én nekem Blackburnöm van több mint egy éve csak ajánlani tudom. Jól tart. Annyira azért nem könnyû kivenni belölle a kulacsot, de 54-es országúti vázzal ez nem jelent problémát. Montin már nehezebb kiszedni néha a kulacsot de legalább jól tart. Volt már hogy belefagyott a kulacsba a smögyi de akkor se akart eltörni.
HHH a 15 perces idõ igen durva. Akárcsak 60 kilósan 400W pörgetni. Magyarországon nem sokan tudnak ilyet:)

http://app.strava.co...48369#225441061
Kb Protour szint

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

pincében próbálva tényleg vadkeményen tart a piros merida...remélem a ropi effekt elkerül

126-os vasváza van a tesómnak és 130-as kerékkel használja gond nélkül. annyi lehet max, hogy nem tizedmm pontosan fog középen állni benne a kerék. ha megérdemli a váz, akkor a hazai vázépítõk, vagy Pajtibá szerintem megcsinálja a szakszerû tágítást és a papucscserét, ha kell

Nekem két fehér törött el. Túl merev és túl kevés benne az anyag.

A sebesség mindent megold.

MBence

MBence

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

Üdv,
Elképzelhetõnek találjátok hogy 126mm-es papucstávba 130mm-es kereket tegyek, vagy inkább verjem ki a fejembõl?
Most egy hatos menetes racsnim van fent, szeretnék kazettásra váltani , de akkor már valami jobb kerék lenne az elképzelés(meg persze könnyebb).

válaszokat elõre is köszönöm.

Üdv:Miki

Én is így használom, nincs vele gond.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
pincében próbálva tényleg vadkeményen tart a piros merida...remélem a ropi effekt elkerül

126-os vasváza van a tesómnak és 130-as kerékkel használja gond nélkül. annyi lehet max, hogy nem tizedmm pontosan fog középen állni benne a kerék. ha megérdemli a váz, akkor a hazai vázépítõk, vagy Pajtibá szerintem megcsinálja a szakszerû tágítást és a papucscserét, ha kell

Bognár Miklós

Bognár Miklós

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Üdv,
Elképzelhetõnek találjátok hogy 126mm-es papucstávba 130mm-es kereket tegyek, vagy inkább verjem ki a fejembõl?
Most egy hatos menetes racsnim van fent, szeretnék kazettásra váltani , de akkor már valami jobb kerék lenne az elképzelés(meg persze könnyebb).

válaszokat elõre is köszönöm.

Üdv:Miki

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

Ha versenyzel is akkor mindenképpen olyan kulacstartó kell, amibõl könnyû kivenni és könnyû visszarakni a kulacsot, ezek általában nem tartják olyan jól.

Nekem elöl van a wiiz, ami oldalra nyílik, ezért nagyon könnyû kivenni a kulacsot (de ugyanakkor tényleg jól is tartja), nagyon szeretem. Hátul van a középen nyíló spring, abból a kicsi vázam miatt nem olyan könnyû kivenni, de azt úgyis csak kevésszer kell. Gondolkodtam, hogy azt is lecseréljem oldalra nyílósra, majd meglátom.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
A Merida kulacstartót használtam én is kb 2 hétig,mondjuk enyém piros díszitésü volt.A kulacsot jól fogta,talán túlságosan is,mert hidegben annyira merev volt,hogy erõsen kellett húzni ki belõle,azt tört mint ropi.Kereskedõ vissza is vette,mert nem ez volt az elsõ eset vele.Mondjuk tesómnak ez a zöld van,az bírja neki rendesen.Most egy ilyet raktam fel: -- Bikemarket.hu -- Blackburn*Slick kulacstart, tbb szn ,amint idõ engedi tesztelem és ha valakit érdekel megírom mi a tapasztalat vele,a súlya az valós,megmértem.
GT-Atee

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

Spring-et használtam sokáig, 3 decitõl 1 literesigmindenféle kulaccsal, egy sem esett ki soha, akár jól raktam vissza akár nem. :) Csak ajánlani tudom. :)

Lehet félreérthetõ voltam, nem azokat kérdeztem, amiket linkeltem (ami nekem is van...), hanem amiket lentebb mutattak mások. Nem mintha vennék, csak kíváncsi vagyok.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Spring-et használtam sokáig, 3 decitõl 1 literesigmindenféle kulaccsal, egy sem esett ki soha, akár jól raktam vissza akár nem. :) Csak ajánlani tudom. :)

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Ezekbõl vajon milyen könnyen esik ki a kulacs?
Nekem amúgy ez a kettõ van, jól tartanak:
ZEFAL SPRING KULACSTARTÓ - FEKETE - Bringa Butik Webáruház
ZEFAL WIIZ KULACSTARTÓ - FEKETE - Bringa Butik Webáruház

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

ár/tömeg arány alapján nem rossz és valóban 29 gr Merida '12 mûanyag 30g | Kiegészítõk | Kulacs/Tartó | Kulacstartó

Ilyet rendeltem tõlük, 1 hónapja hozzák: Syncros Composite 2.0 | Kiegészítõk | Kulacs/Tartó | Kulacstartó

Nem vagyok egy gramm mániás, de a mostani vmi 120g. :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

köszi Jani. :) az a vicc,h nekem sincs 9 kg alatt a bringa,de le tudnám vinni alá. 3 dolgot kéne lecserélnem a 9 kg alatti tömeghez: look delta pedálok,kulacstartók,nyeregcsõ. így kb 8,6 kg lenne.

ár/tömeg arány alapján nem rossz és valóban 29 gr Merida '12 mûanyag 30g | Kiegészítõk | Kulacs/Tartó | Kulacstartó

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

akkor le volt zárva a forgalom viszont cseperget az esõ( oktober volt) az erdõs részen csuszott is az út. Ave, 400 watt milyen idõre lenne elég? (60 kilós ember 10 kilós bringa)

14:45 körüli idõt számoltam.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Aaa, szoval a teljes tav. Kar, hogy mar nincsenek ilyen versenyek, ez jo kis palya lenne, ha nem lenne durva forgalom, es foleg, ha jo lenne az aszfalt.
Megneztem, csak egyszer mentem ezen a teljes tavon ugy-ahogy gyorsan: 20:25, de akkor is csak Fenyogyongyetol siettem igazan.
Nyaron majd megprobalom a teljest vegignyomni.
A 15' azert nem tunik tul elerhetonek. ;)

akkor le volt zárva a forgalom viszont cseperget az esõ( oktober volt) az erdõs részen csuszott is az út. Ave, 400 watt milyen idõre lenne elég? (60 kilós ember 10 kilós bringa)