Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Idióták. Csengõm akkor se lesz. :)

1000 forintért nagyon cuki kis csengõket lehet venni, ha minden más okés ezen ne múljon már :) . A városban használt bringán nekem is van, a füle már rég letört, de hát csengõm van. Ha rendõr kérdezi, akkor elõbb tört le. Ennyi :) Szerintem mtb-re is fogok venni, lefelé fordítva elfér a kormány közepén. :P
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

Nem. Az elsõk között vettem meg a Sram Red szettet még 2008ban, amint megjelent Németországban.

Sorry, nemtom honnan vettem. Ha eladom tényleg szólok. ;) Bár lehet, h a tied masszívabb mint az enyém, talán abban van még anyag. Én sokszor olyan törékenynek érzem, fõleg ha az elsõ váltókart feltolom.

Ridley Noah Fast 

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 posts

gratulálok,és további sportsikereket kívánok: Ismét rászállnak a rendõrök a bringásokra - Bringa.hu

a kresz nem jó,de azért ellenõrzünk,és büntetünk.

Idióták. Csengõm akkor se lesz. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@dkari: Ne viccelj mar, tartossag. :) Van 20 eves orszaguti pedalom, utott kapott, de mukodik.
De a lenyegre szoritkozva: Nem szabad SPD-t hasznalni, csak akkor, ha feltetlenul egy cipovel akarod hasznalni mindket biciklit, vagy sokat kell gyalogolnod is tekeres elott/kozben/utan.
Szoval: SPD-SL

dkari

dkari

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Nagy szentségtörés SPD pedált használni országútin SPD-L helyett?Most állok pedál vásárlás elõtt és nekem tartósabbnak tûnik a SPD.Az országútin van elõnye-hátránya valamelyiknek?
A válaszokat elõre is köszönöm.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Te Storckot hajtasz? (a logód alapján)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@kipage:Az lassan 5 ev lesz, lassan mervado tartossagi kerdesben! Hany km? Semmivel nem volt gond? (csere/javitas)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Nem. Az elsõk között vettem meg a Sram Red szettet még 2008ban, amint megjelent Németországban.
11:38:11 IM 2012

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

Eladod nekem :D

..Te nem Shimano-s vagy? :confused: Ha aktuell lesz Te leszel az elsõ akinek szólok! :o

Ridley Noah Fast 

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts

mi a szart kezdek a fékváltókarral? :confused:

Eladod nekem :D
11:38:11 IM 2012

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

11re váltás 10rõl? Nekem úgy rémlik, hogy talán a Mavic kerékszettek kazettatestje elég széles ahhoz, hogy ráugorjon a 11s Dura Ace kazetta, bár ebben nem vagyok 100% biztos, de mintha a Mavic agyakon több hely lenne, mint a shimanokon pl. :? :?

Valszeg igazad lehet, mert nekem a 10-es sor alá még be kell tennem egy távtartót.

Ridley Noah Fast 

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
Ne vedd ennyire a lelkedre és komolyan. Nincs annyi sün mint bájkos. ;) Két hete szombaton a Balaton körül, nem egy alkalommal tekertem kint a fõúton tiltó tábla hatálya alatt, és megannyiszor ment el mellettem rendõrségi gjmû, egyszer sem szóltak. Vagy akkor még nem volt kiadva a fokozott ellenõrzésre a parancs, és annak köszönhetõen úsztam meg? :o

Ridley Noah Fast 

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts
11re váltás 10rõl? Nekem úgy rémlik, hogy talán a Mavic kerékszettek kazettatestje elég széles ahhoz, hogy ráugorjon a 11s Dura Ace kazetta, bár ebben nem vagyok 100% biztos, de mintha a Mavic agyakon több hely lenne, mint a shimanokon pl. :? :?

igen, valóban .. : ) tényleg kompatibil a shimano 11s-el

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
gratulálok,és további sportsikereket kívánok: Ismét rászállnak a rendõrök a bringásokra - Bringa.hu

a kresz nem jó,de azért ellenõrzünk,és büntetünk.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A Sram azzal tudott befutni, hogy Shimano kompatibilis volt, igy ha tenyleg nem aprilis 1-i trefa, akkor a 11-es is sh. komp lesz, szerintem. Vagy nem.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

van egy 9 éves martens-em, semmi baja, pedig nem vittem túlzásba az ápolását, sõt.
szóval nem az a menõ, ami zsírúj – és lehet hogy nem is kész, csak bedobták, hogy tesztelje a piac, és az elbaszásokat javítják a ver2.0-ban – hanem sokkal inkább az, ami röhögve átvészeli az ilyen bohóc fejlesztéseket. a red-ed szerintem kibír egymillió kattintást :-) használd ki

nincs más választásom, mert a zasszony lassan sokkot kap a költekezéseimtõl. :D

simon23,
Uj kereket is akarsz venni?
En speciel 10-est fogok használni meg jopar evig, de terv szerint elobb-utobb 9000-zel. Meg lehet oldani.

Új kerék az ettõl függetlenül jó lenne, de az is lehet, h elég lenne egy racsnicsere. Vagy felmenne a régire a 11-es sor?

Ridley Noah Fast 

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 posts
én szívem szerint visszatérnék a nyolcasra, vagy egy nyolcas tartoságával vetekedõ 10-es(nyolcasban nem sora meg hasonlokra gondolok)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

..arcomra is fagyott a mosoly, most vettem meg az új RED-et. Egy szatyor pénz volt. Talán a hátsó váltónak a határolói engedik a 11-et, de mi a szart kezdek a fékváltókarral? :confused:

van egy 9 éves martens-em, semmi baja, pedig nem vittem túlzásba az ápolását, sõt.
szóval nem az a menõ, ami zsírúj – és lehet hogy nem is kész, csak bedobták, hogy tesztelje a piac, és az elbaszásokat javítják a ver2.0-ban – hanem sokkal inkább az, ami röhögve átvészeli az ilyen bohóc fejlesztéseket. a red-ed szerintem kibír egymillió kattintást :-) használd ki

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
simon23,
Uj kereket is akarsz venni?
En speciel 10-est fogok hasznalni meg jopar evig, de terv szerint elobb-utobb 9000-zel. Meg lehet oldani.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

nekem jó lenne méretre... a bringa :D de le kellene cserélnem a hajtókart,kormányt,nyerget na és a campa sem az esetem. van egyáltalán jelentõs külömbség a ful.5 és a 7 között és a ful. 7 és a khamsin közt?

szerintem max annyi, hogy az ajaki úton az ötöst öt hónap alatt, a hetest hét hónap alatt, a khamsint meg 9 hónap alatt lehet tönkretenni. ( nem tudom, arrafelé mit hívnak kátyúnak, nálunk már olyan nem nagyon létezik, csoda, ha még valahol van aszfalt)