Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
csoda módon nem tépték szét egymást a vevõk a 8,7 kgs acélvázas bringáért :-) Csepel Torpedo 4* 2.0 - utolsó ajánlat « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
teli kerékpárnak el bírnám viselni a hirdetésben szereplõ ár feléért

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A 10 bar fanatikusok figyelmebe.
Rojas kb. 70kg, elol 6, hatul 6.5 bar nyomassal lett 11. (25-os gumi)
Movistar Rider Jose Joaquin Rojas Ran 6 Bar (87psi) Up Front And 6.5 Bar (94psi) Out Back At Scheldeprijs. Photos | Cyclingnews.com

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
nem lenne szerencsés outi alkatrészek közé a csengõ bevétele, mert itt a 80. campa évforduló, és egy olyan cég, aki 50ezer forintos dugóhúzókat gyárt, vajon mennyit fog elkérni egy super record csengettyûért?

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás
Akkorát tudok fütyülni, h egy percig cseng utána a fülem. Sosem értettem, minek a csengõ, még veszélyes is, mert egy kézzel el kell engednem a korményt.

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

1000 forintért nagyon cuki kis csengõket lehet venni, ha minden más okés ezen ne múljon már :) . A városban használt bringán nekem is van, a füle már rég letört, de hát csengõm van. Ha rendõr kérdezi, akkor elõbb tört le. Ennyi :) Szerintem mtb-re is fogok venni, lefelé fordítva elfér a kormány közepén. :P

OFF. Valahol van, de úgy rontotta az összképet, hogy már a második nap lekerült a kormányról. Viszont ha Cube-om lenne, akkor ilyen csengõm tuti lenne. :) Gondoltam nincs rá szükség, hiszen se a teherautónak nem fogok csengetni vele, se a madaraknak az erdõben. :) A városból pedig hamar kiszoktam jutni. A másikban is csak addig vagyok, míg át nem megyek rajta.

Nincs elsõ (fehér) és hátsó (piros) prizmám sem. Küllõknél sem borostyán, hanem gyári fehér prizmák vannak. Kukás mellényt sem hordom (mondjuk nincs is, fel sem venném). Természeten szürkületben és idõjárásnak megfelelõen van elõl- és hátul is LED villogóm (plusz már elsõ lámpám), szóval elüttetni nem akarom (fogom) magam, csak a fölösleges összképromboló hülyeségektõl megkímélni magam. ON.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

nem tudom egy also hangon 10 eves aluminium vazzal mennyire lehet meg hosszu tavra tervezni... a magyar utak szerintem hamar kihozzak belole a gyenge pontjait. Amugy szep, meg jo cuccok vannak rajta (akinek kenyelmes ez a fajta fvk.)

Mielott bringát néztem, ezt is átfuttattam, mint lehetoseg, s nemet mondtam rá.. egyrészt akkor még 190be hirdettt e, másrészt kicsi, harmadrészt egyforgáspontos fékek, negyedrészt négyszöges hajtókar, és ötödrészt az elsõ generációs ergo forma, ami nem ergonomikus :-)

Sokat fejlõdött a campa ilyen téren szerintem, fogásra össze sem lehet hasonlítani a régi formát az újjal. A Kästle mondjuk gyönyörû, de sajnos nem mai darab alkatrészekbõl van, és pl. úgy találtam, hogy az integrált (UT) rendszer sokkal hajtáshatékonyabb, a kétforgáspontos fék sem árt, a fékváltókar fogása meg ismételten.

Viszont egy 9s veloce biztos megbízhatóbb és jobb, mint egy 10s, mint ahogy a múltkor említettem, hogy mennyivel patentabtbul mûködik nekem a 8s rendszer, mint a 10. Bár ez lehet blfsságom oka.

Viszont ha valaki kevésbé van hosszú végtagokkal-magassággal eleresztve, fontolja meg azt a wilier la triestinát is. Használt outit mindig jobb egy 165 cm körüli magasságú NÕTÕL venni (tömeg..) mint mondjuk tõlem : -) Tömeg, kerékpározni tudás sokat számít, egyikben sem vagyok jó : )

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ez elég korrekt bringa: Kastle Corsa - Full Campagnolo « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása 1. generációs ergopower van rajta,de 9es. ha hosszú távra keres magának vlki jó bringát,akkor ez az.

nem tudom egy also hangon 10 eves aluminium vazzal mennyire lehet meg hosszu tavra tervezni... a magyar utak szerintem hamar kihozzak belole a gyenge pontjait. Amugy szep, meg jo cuccok vannak rajta (akinek kenyelmes ez a fajta fvk.)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

dkari

dkari

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Köszönöm a segítséget.
Most már tiszta minden.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Nagy szentségtörés SPD pedált használni országútin SPD-L helyett?Most állok pedál vásárlás elõtt és nekem tartósabbnak tûnik a SPD.Az országútin van elõnye-hátránya valamelyiknek?
A válaszokat elõre is köszönöm.

itt van az apróból 2 pedál jó áron: Look patentpedál « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez ugyan régebbi típus,de több bringát is túl tud élni. stoplit akár a decathlonban is kapni hozzá.
Shimano 105 SPD SL pedál « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez meg a másik jó vétel. szerintem a piacon ez a legjobb ár/érték arányú pedál még újonnan is.
mind 2 pedál tartós. az 1. kifejezetten. tényleg vannak 20 év körüliek,és mûködõképesek.
a másik elõnye az spd-hez képest a sokkal nagyobb kontakt felület. ezért is nem használnak a profik spd pedált.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
ez elég korrekt bringa: Kastle Corsa - Full Campagnolo « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása 1. generációs ergopower van rajta,de 9es. ha hosszú távra keres magának vlki jó bringát,akkor ez az.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ideális kompromisszum,én is ilyet használok: -- Bikemarket.hu -- Shimano PD-A600 floldalas SPD pedl

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Nagy szentségtörés SPD pedált használni országútin SPD-L helyett?Most állok pedál vásárlás elõtt és nekem tartósabbnak tûnik a SPD.Az országútin van elõnye-hátránya valamelyiknek?

GT-Atee

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
esetleg ha nem fersz a kormanyon a sok kutyutol, akkor vehetsz ahead hezagolora integralt csengot is

[ATTACH=CONFIG]2720[/ATTACH]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

1000 forintért nagyon cuki kis csengõket lehet venni, ha minden más okés ezen ne múljon már :) . A városban használt bringán nekem is van, a füle már rég letört, de hát csengõm van. Ha rendõr kérdezi, akkor elõbb tört le. Ennyi :) Szerintem mtb-re is fogok venni, lefelé fordítva elfér a kormány közepén. :P

HVÁ eddig csak országúti cuccokat forgalmazott. eddig én is csak azt vettem tõle. De a szigorodás már az üzletet is érinti.

színes kerékpárcsengõ 1 FT NMÁ!!! - Vatera.hu

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Idióták. Csengõm akkor se lesz. :)

Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Nem. Az elsõk között vettem meg a Sram Red szettet még 2008ban, amint megjelent Németországban.

Sorry, nemtom honnan vettem. Ha eladom tényleg szólok. ;) Bár lehet, h a tied masszívabb mint az enyém, talán abban van még anyag. Én sokszor olyan törékenynek érzem, fõleg ha az elsõ váltókart feltolom.

Ridley Noah Fast 

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

gratulálok,és további sportsikereket kívánok: Ismét rászállnak a rendõrök a bringásokra - Bringa.hu

a kresz nem jó,de azért ellenõrzünk,és büntetünk.

Idióták. Csengõm akkor se lesz. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@dkari: Ne viccelj mar, tartossag. :) Van 20 eves orszaguti pedalom, utott kapott, de mukodik.
De a lenyegre szoritkozva: Nem szabad SPD-t hasznalni, csak akkor, ha feltetlenul egy cipovel akarod hasznalni mindket biciklit, vagy sokat kell gyalogolnod is tekeres elott/kozben/utan.
Szoval: SPD-SL

dkari

dkari

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Te Storckot hajtasz? (a logód alapján)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@kipage:Az lassan 5 ev lesz, lassan mervado tartossagi kerdesben! Hany km? Semmivel nem volt gond? (csere/javitas)