nem tudom egy also hangon 10 eves aluminium vazzal mennyire lehet meg hosszu tavra tervezni... a magyar utak szerintem hamar kihozzak belole a gyenge pontjait. Amugy szep, meg jo cuccok vannak rajta (akinek kenyelmes ez a fajta fvk.)
Mielott bringát néztem, ezt is átfuttattam, mint lehetoseg, s nemet mondtam rá.. egyrészt akkor még 190be hirdettt e, másrészt kicsi, harmadrészt egyforgáspontos fékek, negyedrészt négyszöges hajtókar, és ötödrészt az elsõ generációs ergo forma, ami nem ergonomikus :-)
Sokat fejlõdött a campa ilyen téren szerintem, fogásra össze sem lehet hasonlítani a régi formát az újjal. A Kästle mondjuk gyönyörû, de sajnos nem mai darab alkatrészekbõl van, és pl. úgy találtam, hogy az integrált (UT) rendszer sokkal hajtáshatékonyabb, a kétforgáspontos fék sem árt, a fékváltókar fogása meg ismételten.
Viszont egy 9s veloce biztos megbízhatóbb és jobb, mint egy 10s, mint ahogy a múltkor említettem, hogy mennyivel patentabtbul mûködik nekem a 8s rendszer, mint a 10. Bár ez lehet blfsságom oka.
Viszont ha valaki kevésbé van hosszú végtagokkal-magassággal eleresztve, fontolja meg azt a wilier la triestinát is. Használt outit mindig jobb egy 165 cm körüli magasságú NÕTÕL venni (tömeg..) mint mondjuk tõlem : -) Tömeg, kerékpározni tudás sokat számít, egyikben sem vagyok jó : )