másrészt rossz, mert arccal tompított az aszfalton
LoL.
mi? ez nekem új. a bringázás fogyaszt?? nálam sajnos az van, hogy a bringázás másnapján minden betolt gramm sokszorosan hasznosul és megy a raktárba :-)
Flickr
én közel 100 kiló voltam mikor visszaültem a bringára(csak 170 centivel), a fulcrum 7 kerekek birták, igaz hamar elkezdtek lemászni rólam a tonnák
igazából én a kormánytól féltem hogy letörik mivel az egy nagyon régi darab.
én közel 100 kiló voltam mikor visszaültem a bringára(csak 170 centivel), a fulcrum 7 kerekek birták, igaz hamar elkezdtek lemászni rólam a tonnák
igazából én a kormánytól féltem hogy letörik mivel az egy nagyon régi darab.
Sziasztok!
Nagy keresésben vagyok és a tanácsotokat szeretném kérni. Leszûkítettem a potenciális versenyzõket két példányra. Segítenétek dönteni?
Ez lenne az egyes számú.
Tetszik, hogy szinte új, bár a kormányát cserélni kellene (egyenes kormányt szeretnék). Nem tetszik, hogy a felújítása késõbb problémás lehet ritka szabványú részegységek miatt.
Második számú versenyzõ.
Nem annyira az én stílusom, de meg bírnám szokni. Tetszik, hogy láthatóan rendben van tartva (gondos gazda), egy fokkal minõségibb járgány, mint a másik, viszont nyilván nem mai darab.
Ti melyiket választanátok?
ps: Titkolt vágyam ez lenne, de sajna a magasságomhoz (186 cm) ez már túl kicsi. Beszéljetek le róla
nem.. a trekking sorok sokszor 11-28 vagy 11-32 kiosztásúak (vagy mtb, tökmindegy), szóval mászni is könnyebb velük, meg lejtõzni is (azért 50-11 az elég combos.. ) cserébe síkon szívbajt kapsz, hogy nem finom az emelkedés, sokszor fogsz "üresjáratot" érezni, meg hiányozni fog xyz fogszámú lánckerék.
Cserébe az ellenkezõ oldalon veszítek vele? Pl. egy komolyabb lejtmenetél elfogy a fogaskerék és nem tudok 60 helyett 80-al tekerni?
Cserébe az ellenkezõ oldalon veszítek vele? Pl. egy komolyabb lejtmenetél elfogy a fogaskerék és nem tudok 60 helyett 80-al tekerni?
Hogy könnyedén fel tudjál mókuskerekezni a Jánoshegyi kilátóhoz pl...
Egy full 105-ös compact outit miért szerelnek a CS-HG81 SLX kazettával és miért nem CS-5700-el? Ennek mi elõnye/hátránya?
a váz merevsége álló helyzetben is csekkolható. támaszd a falhoz, és a jobboldalról kezdd el a 6 óránál lévõ pedált lefele és befele taposni, ha nagy az oldalirányú mozgás, akkor tényleg ettõl van a probléma. átdobó végállását is érdemes pontosítani
Még egy kérdés ezzel kapcsolatban: Ha pont megfelelõ vázméretût választok (esetemben akkor 58 vagy 59), akkor teljesen a vázon "ül" majd az ülésem a megfelelõ magasságban?.
RAUH-Welt
B E G R I F F