Kar, hogy nem vittel telefont.
De elvileg ki tudod nezni a Polarbol is ezt a szakaszt, nem? Kivancsi lennek.
Strava Segment | Tarján Kupa downhill
Meglehetosen ovatosan mentem mindharom alkalommal, nem is nagyon tekertem, pedig felul azert lehet batran.
Az elso "nagyobb" (nem belathato) jobbos kanyarban 62-es max, ez azert mar nem kellemes nekem, de gondolom siman beveheto barmilyen tempoval.
A balos visszaforditoban 42, a jobbos hajtuben 33, az utolso balosban 45 volt a legjobb tempom.
Megnezned ezeket, plz?
Az utolsó kör adatai nincsenek meg, mert a sebesség szenzor nagy melegben számomra érthetetlen módon nem mûködik, de szerintem a 2. körben voltam a leggyorsabb, mert ott kellett a legtöbbet ledolgoznom és szinte nem zavart semmi,
A második körben kb 1:40-es idõt mentem ezen a szakaszon, nehéz megmondani a fájlból pontosan, lehet még 1-2 mp mínusz, de inkább felfelé kerekítettem. A jobbos kanyarban 69-cel mentem, a balos visszafordítóban 52,7, a jobbos hajtûben 42,2, a végén a balosban pedig 49,6 volt a legkisebb sebességem, ezek jól látszódnak a fájlból. Az utolsó balost bármennyivel be lehet venni, a 2. körben éppen elõztem egy autót, azért lett ilyen kevés.
Isti idejét is nagyjából lehet látni (a sebességei persze nem mérvadóak) és szerintem egyszer sem tudott tisztán lemenni, mert vagy a mezõnyben volt vagy a kísérõ kocsik voltak az útjában (utolsó kör), egy kicsivel vagyok nála gyorsabb, mert az egyenesekben a nagyobb tömegem miatt jobban haladok lefelé, de a kanyarokban kb ugyanúgy megyünk (szerintem fogunk mi még egyszer együtt megszökni egy lejtõs kanyargós pályán

).
Valóban egy ifista nyerte a Tarján kupát??
Igen, válogatott versenyzõ az amatõr mezõnyben (erre már volt idén többször példa). Jókor indította a hajrát, a többiek meg eleve nem sprintelnek jól.
A kisebbik Varró tesó, elõbb-utóbb úgyis megtanuljuk a nevét mert nem falábú. Mellesleg fiatal kora ellenére már-már celeb lett a válogatott keretbõl való kizárásos sztorija miatt (leírta a véleményét a szövetségi ügyekrõl meg az utánpótlás helyzetérõl, a cikk azóta egyébként nem elérhetõ)
Varró Gergely kerettagságát azonnali hatállyal felfüggesztették
Hazafelé mesélték az öregek, hogy kb ugyanaz a helyzet mint 40éve volt. A szövetség még az elõzõ rendszerben él.
Õ egy nagyon jó montis lenne, meséltek róla pár történetet, pl hogy papucsban agyonverte lejtõn a hintalovasokat.