Engem az zavar igazan, hogy nem latom, hova megyek, es tudom, hogy nincs lezart ut, lehet ott barmi. (futott mar at elottem pl. 20meterrel ket szarvas is) Ezt a "szorongast" vagy minekhivjam biztos lehetne fejleszteni valamivel. (Mozartot hallgatva mint Bugno, pl?
Idegen helyen meg pluszban ott van az a problema is, hogy nem tudom milyen kanyar jon. Lehet, hogy csak rovid 20 fokos, mehetnek fek nelkul, de az is lehet, hogy egyre durvabban kanyarodo, visszaforditoba atcsapo.
Vagy meg durvabb, egesz egyenletes balkanyar, a vegen egy jobbos hajtuvel.
Olaszorszagban most volt "szerencsem" ilyenekhez.
Mondjuk ez ellen hasznalhato lenne a Garmin terkepe, persze ez csak "fotelben" jut eszembe, lehet nem kivitelezheto a gyakorlatban.
A Marmotte-on es hasonlokon meg ugyan ha latom is milyen kanyar jon, azt nem lehet tudni, hogy az elottem meno milyen tempoban fog belemenni, milyen iven es persze jonnek a "kamikazek" is hatulrol. Es mindig van komoly baleset, en legalabb kettot lattam.
btw. A fiam megy ugy a kis 16"-os biciklijevel, hogy nem fel semmitol. Rossz nezni.
Ja es tegnap mar panaszkodott, hogy miert nincs neki meg valtos biciklije, hiszen o mar profi biciklis.