Ha már vatera és Hajdú:
Columbus SLX Smiano 600 országúti kerékpár! - Vatera.hu
Elfogadnám a vázat-fejcsapágyat egyben
a Smiano az milyen márka ? eddig még nem hallottam

Ha már vatera és Hajdú:
Columbus SLX Smiano 600 országúti kerékpár! - Vatera.hu
Elfogadnám a vázat-fejcsapágyat egyben
19mm széles belsõ felni méret (külsõ 24mm) esetén mi a legkeskenyebb használható gumiméret? 622/23-25 még elmegy ekkora felnin is? Van esetleg ezekre valami konkrét szabály biztonsági szempontból?
A morcos.
A szöges gumi az pont nem szereti az aszfaltot, nagyon bizonytalan rajta. Gondolom azért, mert abba nem tud belevágni. De tükörjégen az a király.Télen országúton milyen gumival kerülhetõ el, hogy a lefagyott párás úton ne essek szájra?
Sokszor van, hogy se hó, se tükörjég, csak kicsit csillog az aszfalt, ilyen felületen mi ami megtapad kanyarban is a szöges gumin kívül?
ez már tiszta 105-nek látszik,bár nem tudom milyen váz lehet. országúti kerékpár XVII. kerület ? apród.hu a vázcseréhez itt egy váz: Hinault Carbon kerékpár váz karbon Fehérgyarmat ? apród.hu
Sziasztok a jelenlegi állás szerint, így fest a dolog:Csavarlazító, türelem, szakértelem és még egy kis türelem kell hozzá. Fújogatni kell WD-40-el jó sokáig, forgatni, hogy mindenhova bejusson. Ha letört a kormányfej akkor a diót elõbb utóbb le lehet ütni egy dornival. A csapágy meg engedni fog, idõ kérdése.
én örülök hogy beraksz ilyen hirdetéseket,mert magamtól nem találnék hasonlot. a "kontárkodásról" meg annyit hogy nem véletlenül kérem tõled segitséget
neked jobb szemed van mint nekem, ezért irhatnál valami a linkelt bringárol. pld a sach válto mennyire müködik a shima váltokarral :
másképp is írhattad volna
Pl. "ne próbáld már meg vak létedre vezetni a világtalant". Tényleg nem szándékom teleszemetelni-trollkodni a topikot, csak segédkezni PRÓBÁLOK, az apród meg olyan terep, hogy a hirdetések 99%a vicces. De a szimplon egész kellemes benyomást tett rám.
Amúgy szép bicaj, érdekes felszereltséggel, nem tudom, mennyire jó. : )
De tényleg nem kontárkodok tovább, nem veszít vele a topik semmit, sõt..
Télen országúton milyen gumival kerülhetõ el, hogy a lefagyott párás úton ne essek szájra?
Sokszor van, hogy se hó, se tükörjég, csak kicsit csillog az aszfalt, ilyen felületen mi ami megtapad kanyarban is a szöges gumin kívül?
Vejnecske,ez igy ebben a felállásban mennyire müködõképes ? Téli bringának | maxi-bike
eladó egy simplon 28-as országúti verseny bicikli Egyéb település ? apród.hu kicsinek látszik
bianchi versenykerékpár carbon vázas XV. kerület ? apród.hu kicsi
Dinotti Sprinter Race Series Verseny bicikli eladó Veszprém ? apród.hu ez sem nagy
listázd ki ár szerint az országúti kerékpár kifejezést, aztán hátha találsz valami jó ajánlatot :|
gyõzd meg ezt az embert hogy adja el neked ezt komplett bicóként Mali Team Oria TT0.9 vázszett « váz « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
Okés, rendben dobok egy árat
Jól eltaláltad olyan 70 körüli bicókat keresek, akkor legyen 80 a plafon.
Nagyon köszönöm egyébként, hogy segítetek!