Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34365 hozzászólás a témában

MakaiMark

MakaiMark

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Hát keresgélek hátha megtalálom a jó vételt, és mivel még nem igazán vagyok profi a márkák,értékek terén ezért kérdezgetem tõletek, hogy segítsetek ez vagy az jó-e. Szóval igen mondhatom várok a tuti vételre. Szóval nyugodtan jöhetnek a eladó biciklik, hirdetések.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@Makaimark: Azt neked kell tudnod, hogy venni akarsz, vagy varni a "tuti vetelre", ami vagy jon, vagy nem jon.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Jé, "budget" Campagnolo Vento-Gipiemme Tecno 416

Ennyiért lazán megéri, a felninek ránézésre vastag oldalfala van, meg masszív. Jól mutat Vintage acélvázban. : )

MakaiMark

MakaiMark

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Tehát még 1-szer a lényeg:

Keresek 53-as méretû(fcs c-c) minimum columbus aelle/reynolds 531 csöves vázat(+villa) vagy kerékpárt!!! (lehetõleg olasz gyártótól, de nem fontos)
Írjatok nyugodtan, biztos megegyezünk valamiben(max annyiban, hogy marad nálad az árú).

MakaiMark

MakaiMark

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Szerencsére elég sokan kommenteltétek a választást. Ha jól értelmezem a gyõztes a denti lett végeredményben, de végül mind a 2 bringára azt mondtátok, hogy drága, mert a kereskedõ rárak kb 20% nyereséget.
Több helyen is utána néztem reynolds és columbus vázas 53-as vázaknak, de nem igazán találok.
Szeretném megkérdezni, hogy valakinek itt a blogon nincs e eladósorban egy 53-as felsõcsõhosszas minimum columbus aelee/reynolds 531-es váza, egész kerékpárja? (olasz mániás vagyok biciklik terén így jó lenne, ha olasz lenne a gyártó, de ez már csak hab a tortán, nem olyan súlyos megkötés)
Akinek van nyugodtan írjon, biztos megegyezünk!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
kösz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

187 centihez mekkora kancsó caad-ból szerinted?
itt a geó
http://www.cannondal...5/category/916/

erre válaszolok én is, de csak mert 187 :D én az 58-ast venném.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Pedig nem így van.

hát a villogóst pont itt a forumon linkelte vki a szabálykönyv aktualizált verzióból. hogy vagy villogó vagy folyamatos.
a magára is rakhatj a bringás, azt meg szintén paragrafusszámmal miondta a jóember. sajna már nincs fent az adás mert csal 3 7es archívum van, az meg régrbben volt.

Jani ha már itt vagy :) 187 centihez mekkora kancsó caad-ból szerinted?
itt a geó
http://www.cannondal...5/category/916/

köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Barmikor lehet sotet. Pl. ufok kitakarjak a napot.
De az is lehet, hogy nem ersz haza vilagosban valamiert.

de akkor már kell a kukás mellény is, nehogy elraboljanak az ufok :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

2-3 hete hallottam rádióban egy "kresz professzortól"

Pedig nem így van.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Barmikor lehet sotet. Pl. ufok kitakarjak a napot.
De az is lehet, hogy nem ersz haza vilagosban valamiert.

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás
Már csak arra kellene rájönniük, h igazából levehetõ pilácsot nappal minek vigyek?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
2-3 hete hallottam rádióban egy "kresz professzortól"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En ugy tudom jelenleg nem akaszthatja magara, es nem is villoghat. Kiegeszitokent teheti ezeket, de csak a folyamatos fenyu, egyszerre kapcsolhato lampak mellett. (De lehet tevedek.)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
más kérdés hogy a bringás már most is aggathatja magára is a pilácsot, meg a villogás is szabályos. a többi rendben van. de remélhetõen fizettek valami tanulmányért vagy 2 milliárdot, amiben ezeket leírták.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mit szoltok, tok esszeruek a szabalytervezetek. Szinte meglepo! :)

Index - Belföld - Új szabályok jönnek a bringásoknak

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.392 hozzászólás

hmm olcsobb megoldas egy uj zoom kormany a stucnijaval egyutt ;-) felnihez filléres novatec 24 és 20 furazos agyszettre még sztenderd pg kullökkel is remek tömegu szett fuzheto.

btw, trollkodom kicsit.. wiggleön láttam sh tiagra hátso agy vásárloi értékelésében, hogy remek kazettatest donor akár egy santé ug-s agyhoz is.. szinte olcsobb megvenni egy régi ug vagy hetes rotoru kerekszettet, aztán boltban hét darab matyasért egy tiagra hátso agyat, mint uj 10es kerékszettet fuzni....

campa nyolcas agyak rotorcsereje is lehetséges, talán olyan hátso agy kell hozzá, aminek az agytestje még olyan kerek, harang alaku, s nem megnovelt átméröju tengelyt használ. talán a mirázs még 2005-6ban is a régi tengelyt meg kazettatest rögzitést használta. ez csak kosza gondolat mondjuk... a tizes rotorra amugy sem célszeru ráhuzni a nyolcas sort, mert nagyon kicsi az összefekvö felulet, beleeszi magát a kazettatest anyagába.... nomeg 10s zároanya is kell hozzá, ami megen kiadás...

nem csereszabatos a tiagra szabadonfutó az ug agy felfogatással. már próbáltam dura ace aggyal.
a campánál kicsit bonyolultabb a helyzet. a 8-as agyakból lehet csinálni 9-10-11-est,de nem éri meg,és bazi körülményes. csak a titán recordnak volt olyan kazetta teste ami felmegy a 8-as tengelyekre. az az agy ami ritka mint a fehér holló. emiatt drága is. meg talán vlmelyik bora keréken volt ilyen kazettatest. a másik,h az alu rotoros campákra fel sem megy a 8-as sor,mert más az átmérõje.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.392 hozzászólás

Ez pálya felni?

szerintem használták országútra is. :) régen az volt az idõfutamkerék,h könnyû felnihez országuti agyat fûztek.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

ebbõl milyen tuti könnyû kereket lehetne fûzni: VeloBase.com - Component: Araya Aero 1 (ADX-1)?

modolo-ból meg ez van a nyitható elejû: VeloBase.com - Component: Modolo Q-Even Multilink. sztem elírták a a kormánybefogó átmérõjét,mert több más helyen 26-osnak írták. én úgy vagyok vele,h a kormány,és a stucni lehetõleg azonos márkától legyen. egyrészt,mert ált. ez a adja legszebb kombinációt. másrészt,mert a befogó átmérõvel így lehet a legkevesebb gond. persze a mai vackoknál szinte tök mind1.

hmm olcsobb megoldas egy uj zoom kormany a stucnijaval egyutt ;-) felnihez filléres novatec 24 és 20 furazos agyszettre még sztenderd pg kullökkel is remek tömegu szett fuzheto.

btw, trollkodom kicsit.. wiggleön láttam sh tiagra hátso agy vásárloi értékelésében, hogy remek kazettatest donor akár egy santé ug-s agyhoz is.. szinte olcsobb megvenni egy régi ug vagy hetes rotoru kerekszettet, aztán boltban hét darab matyasért egy tiagra hátso agyat, mint uj 10es kerékszettet fuzni....

campa nyolcas agyak rotorcsereje is lehetséges, talán olyan hátso agy kell hozzá, aminek az agytestje még olyan kerek, harang alaku, s nem megnovelt átméröju tengelyt használ. talán a mirázs még 2005-6ban is a régi tengelyt meg kazettatest rögzitést használta. ez csak kosza gondolat mondjuk... a tizes rotorra amugy sem célszeru ráhuzni a nyolcas sort, mert nagyon kicsi az összefekvö felulet, beleeszi magát a kazettatest anyagába.... nomeg 10s zároanya is kell hozzá, ami megen kiadás...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ebbõl milyen tuti könnyû kereket lehetne fûzni: VeloBase.com - Component: Araya Aero 1 (ADX-1)?

Ez pálya felni?

A sebesség mindent megold.