Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Rui Costa v. Filippo Pozzato

:D

mondjuk sajnálom, hogy Purritot meccselte le
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
még valami:

vegyetek Luganot 3500ért. Vagy ezt:

Vittoria Open Corsa CX TT Folding Tyre

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

kedvenc hirdetésem Eredeti Campanolo vázas « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
ki az az Oszi?
végre egy igazi Campa váz!
120e helyett egy nullával kevesebb a realitás

haha. :D megnéztem amúgy a Kottert, négy harántujjnyi hely volt a hátsó kerék és nyeregvázcsõ közt, csilingelésre a nyeregvázcsõ-felsõcsõ-támvillák nagyon vékony falúak voltak, az alsócsõ kissé vaskosabb-vastagabb falú.

Régi 105-ös 1050-es fékek, de jól beállítva, új betéttel, szóval remekül fogtak.
Pezsgõ 105 váltókarok (SL-1055) hátsó váltó (RD-1055) és fékkarok (BL-1055), gyönyörû, karcmentes, csak a fehér fékkargumi volt kissé sárgás. Pezsgõ fejcsapi.
RX-100as (A550) agyak, új hetes HG sor, szép racsnihang, RX-100 hajtókar meg valami régebbi 6208as shimano 600as elsõ váltó
Kiegészítõkbõl SakaeRingyo, stucni-kormány-nyeregszár, rajta Selle Bassano Hawk hímzett nyereg.
Új bandázs, bowdenek-házak, jó állapotú külsõk, új sor-lánc, a felnik-küllõk is teljesen rendben voltak, szépen átzsírozva-centrírozva-tisztítva minden.

El is hoztuk a masinát, 45be, szóval boldogság van, lesz mivel görgõzni meg télben csapni, persze nem nekem.

A láncvilla hosszát nem mértem le, de 420ra tippelem, szóval nem egy sprinter-ugróbicaj, de legalább stabil.

Nem fsom a szót, csak annyi: szomorú, hogy ilyen árak vannak.. Tavaly 35-be került volna egy hasonlóan szép bringa. :( (pont ugyanaz az eladó hirdette: http://aprod.hu/hird...tel-IDDN9R.html 32be, és nem volt rossz választás az sem lyen beatergépnek.. )

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
kedvenc hirdetésem Eredeti Campanolo vázas « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
ki az az Oszi?
végre egy igazi Campa váz!
120e helyett egy nullával kevesebb a realitás

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

1000m sík idõfutamnál kevés gyilkosabb versenyszámot ismerek... valóban a tempó az ami megöl..

.....meg az asszony :)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
1000m sík idõfutamnál kevés gyilkosabb versenyszámot ismerek... valóban a tempó az ami megöl..

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nem a táv vagy a meredekség öl meg, hanem a tempó!

Flickr

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Megnéztem a videót, remek :) Következõ "körben" osztott képernyõ, sisakkamera-tailkamera képek szinkron. A mûszerfalat csemege.

Durva, hogy egy "rövid távot" mennyire kihívóssá tud tenni az, ha a szakasz köszönõviszonyban sincs a vízszintessel.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Altalaban elore nez, termeszetesen. (Lesznek is ilyenek feltolve hamarosan)
Optimista voltam. :) Tavaly nem volt egy elit versenyzo sem, hat iden voltak negyen, de ok az elore fele nezo kameran se sokat latszodtak volna.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás
ave ! Extrém ötlet lenne, ha mondjuk elõre nézne a kamera ? Ez is rendben van de szerintem az sokkal érdekesebb lenne.
Marci

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Feltöltött kép

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Cancellara!
GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Neked nem hosszu egy 40mp-s sprint, vagy nem vilagos, mit latsz? :)
Az elobbit nem hiszem, szoval feltetelezem az utobbit. ;) Szoval: Turelmesen vartam a kanyarig, amikor tamadtam (amikor elmegyek Borbely Gyuriek mellett), toltam a hidig, kozel maxon, ott hatraneztem, hogy a ovatos kanyarvetellel van-e eleg elonyom, es ennek megfeleloen meg fekeztem is, mert kavicsos es toredezett volt az utburkolat. Utana meg mar nem volt sok hatra.

Az utóbbi. Köszi, így már értem.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@zscs: Sajat fejlesztes a feliratozo. (Nem talaltam ingyenes megoldast) A gyorsulassal lealtam teljesen. Nem tudom, ha a fiam nagyobb lesz, talan majd vele meg foglalkozom majd vele ujra, de most elviszi minden szabadidomet a bringa, es penzem se lenne most az autot epiteni.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Neked nem hosszu egy 40mp-s sprint, vagy nem vilagos, mit latsz? :)
Az elobbit nem hiszem, szoval feltetelezem az utobbit. ;) Szoval: Turelmesen vartam a kanyarig, amikor tamadtam (amikor elmegyek Borbely Gyuriek mellett), toltam a hidig, kozel maxon, ott hatraneztem, hogy a ovatos kanyarvetellel van-e eleg elonyom, es ennek megfeleloen meg fekeztem is, mert kavicsos es toredezett volt az utburkolat. Utana meg mar nem volt sok hatra.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Sagan fog nyerni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

MJani,
Sprintnek ez eleg hosszu lenne, szerintem, 40mp-re a celtol indultam. Igazabol azert nem ertem a kerdest, mert a video latszik, hogy mi volt, nem?

Nekem nem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Gilbert. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
MJani,
Sprintnek ez eleg hosszu lenne, szerintem, 40mp-re a celtol indultam. Igazabol azert nem ertem a kerdest, mert a video latszik, hogy mi volt, nem?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

tudom, hogy nem szokás de ha a hardcore fórumozók ha benne vannak, nyomhatunk egy tippversenyt. innen lehet levadászni a gyõztest 2013 UCI Road World Championships

én az ír Daniel Martin-ra teszek

Rui Costa v. Filippo Pozzato

Flickr