Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

MakaiMark

MakaiMark

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb választás?
Melyik éri meg jobban az árát? Vagy ha egyik sem éri meg igazán azt is mondjátok el lécci!

Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop

Elõre is köszi a válaszokat.

Még nem kaptam választ! Pedig megköszönném ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Piszok jo verseny volt! Annyira sajnaltam Nibalit, hogy nyilvanvalo volt, hogy nem nyerhet. Ha hagyja elmenni Rodriguezt, akkor az siman nyer, ha nem, akkor meg Valverde. Erre meg Costa nyert. :)
Valverdenek mennie kellett volna Costaval, szerintem. Persze lehet, hogy egyszeruen nem birt. Meg az is lehet, hogy tevedek. ;)

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Nagyon jó verseny volt! A kis törpe megint nem nyert semmit, egyszer összejöhetne neki valami, bár nem a kedvencem. Costa meg azt tette, amit kell.
A spanyolok meg jól megcsinálták maguknak, simán nyerhettek volna ha Rodrigez nyugton marad a sprintig amikor már csak 4-en voltak. Aztán meg elkezd nézelõdni meg magyarázni... Costa olyan szinten kész volt mikor felért rá, hogy csak na.
Megértem Rodrigezt amikor pityergett a dobogón, ez ilyen "vánsz in a lájftájm" szituáció volt neki.
Nibalinak mindenre mennie kellett mert egyedül volt, tõle az is szép, hogy felért a bukás után

:D

mondjuk sajnálom, hogy Purritot meccselte le

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Oria csõszettekkel ki ismerõs jobban?

Találtam egy GM0.0ás csöves vázat, gyönyörû, bordázott csövek, az egész váz 58as felsõcsõhosszal együtt 2100 gr alatt van, nem rossz.

Régebben láttam olyan Oria-szettet is, ahol a merevítõbordák helikálisan futottak le a fõcsövek mentén, mint az SLX-nél, az se tûnt rossznak. Azé' kérdezem, mert nagyon kevés tisztességes Oria csövekbõl épített vázat találni itthon,fõleg a TT0.9 megy.

Oria tubing chart | Flickr - Photo Sharing!

More tables on bike steel | Kitesurf Bike rambling

a képek nagyíthatóak. :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
mindig akartam kézzel festett stucnit + metálszegecsekkel televert nyerget :-)

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

kedvenc hirdetésem Eredeti Campanolo vázas « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
ki az az Oszi?
végre egy igazi Campa váz!
120e helyett egy nullával kevesebb a realitás

ez egy komoly gép,az elsõ villán ott van a tárcsafék konzol :)

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

lehet hogy több ilyen éve nem lesz a portugálnak. Uran meg szépen kiesett a versenybõl.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Rui Costa v. Filippo Pozzato

SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
még valami:

vegyetek Luganot 3500ért. Vagy ezt:

Vittoria Open Corsa CX TT Folding Tyre

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

kedvenc hirdetésem Eredeti Campanolo vázas « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
ki az az Oszi?

haha. :D megnéztem amúgy a Kottert, négy harántujjnyi hely volt a hátsó kerék és nyeregvázcsõ közt, csilingelésre a nyeregvázcsõ-felsõcsõ-támvillák nagyon vékony falúak voltak, az alsócsõ kissé vaskosabb-vastagabb falú.

Régi 105-ös 1050-es fékek, de jól beállítva, új betéttel, szóval remekül fogtak.
Pezsgõ 105 váltókarok (SL-1055) hátsó váltó (RD-1055) és fékkarok (BL-1055), gyönyörû, karcmentes, csak a fehér fékkargumi volt kissé sárgás. Pezsgõ fejcsapi.
RX-100as (A550) agyak, új hetes HG sor, szép racsnihang, RX-100 hajtókar meg valami régebbi 6208as shimano 600as elsõ váltó
Kiegészítõkbõl SakaeRingyo, stucni-kormány-nyeregszár, rajta Selle Bassano Hawk hímzett nyereg.
Új bandázs, bowdenek-házak, jó állapotú külsõk, új sor-lánc, a felnik-küllõk is teljesen rendben voltak, szépen átzsírozva-centrírozva-tisztítva minden.

El is hoztuk a masinát, 45be, szóval boldogság van, lesz mivel görgõzni meg télben csapni, persze nem nekem.

A láncvilla hosszát nem mértem le, de 420ra tippelem, szóval nem egy sprinter-ugróbicaj, de legalább stabil.

Nem fsom a szót, csak annyi: szomorú, hogy ilyen árak vannak.. Tavaly 35-be került volna egy hasonlóan szép bringa. :( (pont ugyanaz az eladó hirdette: http://aprod.hu/hird...tel-IDDN9R.html 32be, és nem volt rossz választás az sem lyen beatergépnek.. )

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
ki az az Oszi?

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

1000m sík idõfutamnál kevés gyilkosabb versenyszámot ismerek... valóban a tempó az ami megöl..

.....meg az asszony :)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
1000m sík idõfutamnál kevés gyilkosabb versenyszámot ismerek... valóban a tempó az ami megöl..

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nem a táv vagy a meredekség öl meg, hanem a tempó!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Megnéztem a videót, remek :) Következõ "körben" osztott képernyõ, sisakkamera-tailkamera képek szinkron. A mûszerfalat csemege.

Durva, hogy egy "rövid távot" mennyire kihívóssá tud tenni az, ha a szakasz köszönõviszonyban sincs a vízszintessel.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Altalaban elore nez, termeszetesen. (Lesznek is ilyenek feltolve hamarosan)
Optimista voltam. :) Tavaly nem volt egy elit versenyzo sem, hat iden voltak negyen, de ok az elore fele nezo kameran se sokat latszodtak volna.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.697 hozzászólás
ave ! Extrém ötlet lenne, ha mondjuk elõre nézne a kamera ? Ez is rendben van de szerintem az sokkal érdekesebb lenne.
Marci

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Feltöltött kép

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Cancellara!
GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Neked nem hosszu egy 40mp-s sprint, vagy nem vilagos, mit latsz? :)
Az elobbit nem hiszem, szoval feltetelezem az utobbit. ;) Szoval: Turelmesen vartam a kanyarig, amikor tamadtam (amikor elmegyek Borbely Gyuriek mellett), toltam a hidig, kozel maxon, ott hatraneztem, hogy a ovatos kanyarvetellel van-e eleg elonyom, es ennek megfeleloen meg fekeztem is, mert kavicsos es toredezett volt az utburkolat. Utana meg mar nem volt sok hatra.

Az utóbbi. Köszi, így már értem.

A sebesség mindent megold.