Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@zscs: Sajat fejlesztes a feliratozo. (Nem talaltam ingyenes megoldast) A gyorsulassal lealtam teljesen. Nem tudom, ha a fiam nagyobb lesz, talan majd vele meg foglalkozom majd vele ujra, de most elviszi minden szabadidomet a bringa, es penzem se lenne most az autot epiteni.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Neked nem hosszu egy 40mp-s sprint, vagy nem vilagos, mit latsz? :)
Az elobbit nem hiszem, szoval feltetelezem az utobbit. ;) Szoval: Turelmesen vartam a kanyarig, amikor tamadtam (amikor elmegyek Borbely Gyuriek mellett), toltam a hidig, kozel maxon, ott hatraneztem, hogy a ovatos kanyarvetellel van-e eleg elonyom, es ennek megfeleloen meg fekeztem is, mert kavicsos es toredezett volt az utburkolat. Utana meg mar nem volt sok hatra.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Sagan fog nyerni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

MJani,
Sprintnek ez eleg hosszu lenne, szerintem, 40mp-re a celtol indultam. Igazabol azert nem ertem a kerdest, mert a video latszik, hogy mi volt, nem?

Nekem nem.

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Gilbert. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
MJani,
Sprintnek ez eleg hosszu lenne, szerintem, 40mp-re a celtol indultam. Igazabol azert nem ertem a kerdest, mert a video latszik, hogy mi volt, nem?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

tudom, hogy nem szokás de ha a hardcore fórumozók ha benne vannak, nyomhatunk egy tippversenyt. innen lehet levadászni a gyõztest 2013 UCI Road World Championships

én az ír Daniel Martin-ra teszek

Rui Costa v. Filippo Pozzato
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Elkeszult az elso versenyvideom, ime az "Elozd meg a fogaskerekut!" belulrol. Szerintem tok jo lett, egyedul a Karthauzi utca resz gaz a vacak ut miatt, es ez a resz unalmas is kicsit. De hat nem hosszu, az egesz 15 perc. A vegen egy kis bonusz "vicces" materia... ;)

Elõzd meg a fogaskerekût 2013 - YouTube

Ave, tök jó ez a videó! Jó látni a bpm / km/h stb. adatokat; ezt valami spéci programmal csináltad?

Gyorsulással bíbelõdsz még? :) Valamikor 2002. körül mérted az én kocsimat is, még Gyõr mellett (p206 1.6 16v volt)

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

tudom, hogy nem szokás de ha a hardcore fórumozók ha benne vannak, nyomhatunk egy tippversenyt. innen lehet levadászni a gyõztest 2013 UCI Road World Championships

Chris Horner levezetésként ezt is megnyeri :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Azt nem tudom mire erted, hogy lesprinteltem a tobbieket?

A végén mentél el mellettük, nem?

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tõletek a következõ a gondom:
Merida országútimon cserélném a monoblokkot és a hajtómûvet. A hajtókarok nem csúsznak fel teljesen a négyszögtengelyre. Pedig shimano a monoblokk is (bb-un26 117mm, és a hajtómû (FC2303 triple 8s) A régi FSA tempo triple hajtókaroknál a tengely (ugyanaz mint most) végig ért teljesen...
Szóval a lehetséges 2cm-es hajtókar furatokon még kb fél centit mehetne a tengely. Így is behajtható a rögzítõcsavar de persze ez se fog annyit...
Jó ez így hogy nem fekszik fel teljesen vagy nem?
Köszi a válaszokat!

...óvatosan kell megközelíteni ezt a dolgot. Én a nyáron cseréltem egy ismerõsöm bringáján hajtómûvet és monoblokkot. A gyári elõírás szerinti típusú és méretû középcsapágyat vettem meg, nem ment fel a tengelyre rendesen, így a váltókat sem lehetett pontosan beállítani. A hajtómû nagyon kilógott a vázközéptõl. Egy mérettel keskenyebbet kellett vennem és úgy már jó lett. Orrontom, nálad is ez lesz. Meg kell mérned a vázközép és a hajtómû középsõ tányér távolságát, így látni fogod, h jó e vagy sem.

Ridley Noah Fast 

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Igen, kicsit kattog, a szokasos, fogalmam sincs mi. Miutan "bemelegszik", nagyjabol megszunik. btw. Borbely Gyuri bringaja kattogott csak igazan, a losz elott jol hallhato.
Azt nem tudom mire erted, hogy lesprinteltem a tobbieket?

Valoban nem tul aerodinamik a rajtszam, de 16 km/h atlagot mentunk, szoval nem nagy problema azert.

Kezdõangol

Kezdõangol

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tõletek a következõ a gondom:
Merida országútimon cserélném a monoblokkot és a hajtómûvet. A hajtókarok nem csúsznak fel teljesen a négyszögtengelyre. Pedig shimano a monoblokk is (bb-un26 117mm, és a hajtómû (FC2303 triple 8s) A régi FSA tempo triple hajtókaroknál a tengely (ugyanaz mint most) végig ért teljesen...
Szóval a lehetséges 2cm-es hajtókar furatokon még kb fél centit mehetne a tengely. Így is behajtható a rögzítõcsavar de persze ez se fog annyit...
Jó ez így hogy nem fekszik fel teljesen vagy nem?
Köszi a válaszokat!

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
a rajtszám nem túl aerodinamik? :-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Elkeszult az elso versenyvideom, ime az "Elozd meg a fogaskerekut!" belulrol. Szerintem tok jo lett, egyedul a Karthauzi utca resz gaz a vacak ut miatt, es ez a resz unalmas is kicsit. De hat nem hosszu, az egesz 15 perc. A vegen egy kis bonusz "vicces" materia... ;)

Valami kattog a bringádon. :)
A végén lesprintelted a többieket? A rajtnál megkérted azt a két indulót, hogy essenek el? :D

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Én ugyan meg nem elõzném, de érdekes verseny lehetett, szívesen indultam volna. A videó jó lett! A vége meg poén. :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

MakaiMark

MakaiMark

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb választás?
Melyik éri meg jobban az árát? Vagy ha egyik sem éri meg igazán azt is mondjátok el lécci!

Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop

Elõre is köszi a válaszokat.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
vintage frame FONDRIEST COFIDIS with MODOLO stem S-56 Lance Armstrong | eBay

LA olyan sokáig nyomta shimanoval hogy teljesen unikum, hogy volt campás bringája :-)
érdekes ez a vázszett is egyébként. az egyik, róla szóló könyvben szerepelt egy remek sztori, sajnos már nem emlékszem, ki volt, annyi biztos hogy a postalban is együtt tekertek. na, ez a csapattárs annyira utálta ezt a fondriest vázat, hogy a paris-nizza versenyre menet direkt eltörte, az edzõnek arra hivatkozva, hogy a szállítás közben sérült

update: õ volt Daily Peloton - Pro Cycling News