láttam árulod a basso-t. azért az jobb,sokkal. egyébként okés a bringa. mondjuk elég régi ez a 105-ös ami rajta van.
óhh, nagyrészt pezsgõ, a fékek régebbiek, de hátra elég az egy forgáspont, meg egyébként sem hinném, hogy nagy problémája lesz a srácnak a fékerõvel itt az alföldön.
Csak amiket 45 és hasonló árakon láttunk apróban olcsóbbak, azok mind hendikepesek voltak valahol. Ez meg azért böcsületes HG-négyszögtengely-értelmes csõszett-nem a legrosszabb komponensek felállás.
Sajna' sok manapság a lemezpapucs-ékes hajtókar-hiten acél-pozitron vagy más borzalom felállásban eladott kerékpár, néha igazi 27es acélfelniken.
Súlymániás kerékszettet össze lehetne hozni valami tajvani agypárcsodából is, csak nem tudom, 20-24 furatos agyakhoz milyen a jó felni-küllõ.
Külsõbõl nemrég planet-x-es rendelésbõl leakadt egy pár vittoria open korsa ks, nem gondoltam volna, hogy fogok nyálcsurgatni egy pár külsõrõl, de ez igazán "hûha" élmény lett. Kényelem, "selymes futás", szinte simítja az út inkongruenciáit, nagyon jó vele menni. A rubino pro3 sem rossz, de a korsa egy egészen más élmény. Csak bûnronda szegény sárga csíkkal. 23-as szélességû mondjuk, ez a 25-ös meg ballonosabb külsõ mostanság kezd el újra fölkapott lenni.
Hosszabb benyúlású fékek, Conti GP4000SII már 28-as szélességben is, majd nemsoká' a 25-ös is elérhetõ lesz színes kivitelben.. Kb. ezeket vizionálom, itt keleten meg néha tényleg jól jönne egy 25-26 szélességû külsõ (ami tényleges szélesség lenne, nem csak föltüntetett

)