anno ismertem több embert aki nokon bovdent használt. azt mondták jó a rendszer csak a saját bovdenjét kell kibszni belőle és kicserélni vmi normálisra.
villany meg. azért nem gondoljátok ha annyira szar lenne, és mindennapos lenne a kék halál akkor nálunk fejlettebb fogyasztói kultúrával rendelkező országokban ahol tízezres mennyiségben adják el ezeket a szarokat már rég rágyújtották volna a házat a shimanóra vagy a sramra ?
az hogy egy versenyző alatt egy jó eséllyel jövő évi tesztdarab vagy 3-al következő szoftverfrissétéssű cuccal mi történik kb indifferens.
de lehet szeretni nem szeretni ha 10 év múlva is sora szint fölötti cuccot akartok használni jó lesz hozzászokni a gondolathoz.
én,ha találok,akkor campa bovdent használnék hozzá. alternatívaként még jó lehet a decás is.
már írtam. szívesen kipróbálnám az elektromos váltást,de otthon nem hiszem,h meg tudnám javítani. én meg nem szeretem,ha más szereli a bicajom. meg az aero vázaknál egyértelműen jobb opció az elektromos cucc,a bovdenes helyett.