Teljesen „idegenként” vagyok itt és nem is értek az országutikhoz, ezért fordulok hozzátok segítségért. Én inkább montizok, de edző bringát szeretnék összeállítani, egy öreg Favorit országuti bringából! A tárolóban áll, már vagy 20 éve használatlanul. Ebből szeretnék egy átlagos outit építeni. Nem tudom, hogy ezekkel az öreg vázakkal mennyire kompatibilisek a mostani alkatrészek? Meg lehet csinálni olyan fék-váltó karosra? Ezáltal lenne fék és váltó fejlesztés is! A monoblokk is cserére szorul, oda milyen megoldások jöhetnek szóba? Mondjuk azt sem tudom, hogy a shimano alkatrészeket nézzek vagy valami más gyártóét!? Ha shimano alkatrész akkor melyik felel meg egy belépő szintűnek? Ha van közületek, aki csinált már ilyen vagy hasonló fejlesztést, annak megköszönném, ha segítene tanácsadással! Előre is köszi a segítséget!
sztem felejtsd el a favoritot. lehet már kapni 60-80 ezer között olyan bringát amivel lehet is edzeni. az itthoni favoritok 99%a túra felhasználásra készültek. amennyit erre ráköltenél,kb ott lennél a 60-80 papír között,és még mindig 1 túrabringád van.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére