vlmit nagyon eltaláltam sztem. már hosszú ideje nem volt olyan,h elmegyek tekerni,és nem fáj semmim. 2010-ben volt ilyen,de akkor aránylag jó formát sikerült összeszednem. sajnos a 7en csak ma tudtam menni bringázni. 2 órát tekertem,de semmi gondom nem volt. általában a hátam szokott fájni. főleg a derekam,de a nyakam is néha. meg a talpam is. úgy szoktam elindulni tekerni,h nikoflex-el le szoktam kenni a problémás területeket a hátamon,de ma ez is elmaradt,és mégsem fájt semmim. 3 dolgot változtattam a múltkori bringázásom óta. 1.: voltam úszni. sztem nem ez lesz a megoldás,mert 4 hete is voltam,csak akkor tüdőgyulladás lett a vége. meg 1x-i alkalom volt,de azért jobb lett utána. persze nem kell félnie semelyik triatlonosnak sem,mert nem futottam kb 16 éve. az úszás sem az erősségem. de ott legalább nem számít a súlyom.
2.: vettem tetesept-et ami egy izomlazító fürdősó. egész kellemes,de sztem ez se a megoldás. 3.: állítottam a stoplimon. sztem ez lehet a megoldás. döntöttem is a stoplin,és a sarkamat is más helyzetbe állítottam. a térdemnek szoknia kellett egy kicsit az új (régi) pozíciót,de ezen kívül semmi nem volt. sztem a rossz stopli beállítás nagyon megterhelte az izomzatom,és emiatt volt több problémám. azért írtam zárójelben a régi pozíciót,mert nekem régen nem volt ilyen döntött talpas cipőm,spéci betéttel. ráadásul szélesebb hajtóművem is volt. úgyhogy próbáltam leutánozni a régi beállításokat,és úgy néz ki bejött.