Mondjátok, egy országúti gép mennyire bírja a magyar utakat? Ma erősen elgondolkodtam, hogy mire lehet Budapest környékén használni egy outit. Bp-Szentendre-Leányfalu volt az útvonal, de az út legnagyobb részén párom bringája majd szétesett, pedig az egy (igaz, merev seggű) monti, csak nagyon ócska teleszkópja van elöl. Elképzeltem ugyanott egy vékony kerekű országúti gépet magam alatt és a hideg is kirázott tőle... Budapesten, ha szabályosan akar az ember közlekedni, alig van olyan út, amin szabad biciklizni, nincs húsz méterenként jobbkezes kereszteződés és még az útfelület is elfogadható. A kifelé menő utak dettó... Tényleg ilyen rossz a helyzet outis szemmel vagy csak én látom túl sötéten a világot?
Én 88 kg vagyok, az imént említett egysebis országútimon a 25-ös gumikat kőkeményre kell fújni, és még úgy is vallásos tisztelettel kell kerülgetni, kimozogni minden útegyenetlenséget, különben képes felütést kapni egy szem, a tükörsíma aszfaltra kiszóródott nagyobbacska zúzottkő-darabtól is... Amikor vettem, úgy terveztem, hogy azt fogom használni munkába járásra is, de erre a célra nagyon gyorsan visszaültem valami montiszerűségre, vajon miért?
Van egy régi, szingós kerekű országútim is, a szingó kevés előnye közül az egyik, hogy nem kap felütést, de azt már régen nem használtam... Van viszont egy szintén régi, aluvázas Kettler Citybike-om, az a 26-os kerekein 1,5"-os Schwalbe City Jet gumikkal gurul úgy, mint egy országúti, a zötyiket meg sokkal jobban tűri... Szerintem városi közlekedésre, túrázásra valami ilyesmi a legjobb.
A Maurice-al a Balatonnak még csak a keleti medencéjét kerültem meg, de azt tudom, hogy vannak olyan részek - Pl Lellén, meg Szepezdnél - ahová fulltelós monti kéne... (Lellén inkább kimentünk az útra, mert a gyökerek folyton kiverték az említett Kettler kulacstartójából a kulacsot.)
Azt nem tudom, hogy a rendőrök mennyire szólítanak le a 71-esről, de az autósok dudálnak meg anyáznak. Nem rám, de láttam a kerékpárútról, hogy milyen reakciókat vált ki egy, az úton tekerő sporttárs... (Mondjuk ott, akkor én se örültem volna neki, ha épp kocsival vagyok. Pedig én tudom, hogy mennyire gödrös, gyökeres az alternatíva.) Ilyesmit mindenesetre nem főszezonban kell csinálni, vagy esetleg valami esemény alkalmával: mondjuk a Pelsohoz kapcsolódó teljesítménytúrán. Amúgy a Velencei-tó déli partján megépült új kerékpárút sem igazán országúti-kompatibilis a cikkcakkos vonalvezetésével, derékszögű kanyarjaival, a közös szakaszon fagyizó gyerekeiket sétáltató fürdőzőkkel...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!