ISO-JIS nem kompatibilisek, egyébként, azt hiszem, egy kaposvári bolt 25 körül már tud szerezni UT hajtókart, amihez csak 5-6 ezer a csésze. Arra is érdeklődhetnél, szerintem. 
Annyi apróság: 13-14-15-17-19-21-23-26 sornál bizony, kistányéron csak 15t és attól felfelé tudod majd úgy használni (53-39 esetén..) hogy ne csilingeljen a lánc a nagytányér oldalán vidáman. Nagytányéron végig lehet vinni hátul az egész sort egyetlen "trim" pozícióval 8s lánc esetén is (8s átdobóval, 10s hajtókarral-tányérokkal). de a kistányér más. Ha 40-50-es tányérjaim lennének, lehet, megszunne ez a "probléma", de jó ez így. 
BTW:
http://apro.bikemag....r-l245010.html#
Ez nem normális.
egyrészt a vcces ár, másrészt amiatt, hogy ilyen felni-agy mellé sima 2mm-es küllők vannak fúzve.
Hosszú távú tervek egyébként:
Idén a több egyetemi teendő-gyakorlatok miatt kevesebbet voltam itthon. Ellenben idehaza összejött egy "csipetcsapat", akik minden hétvégén együtt tekernek, jó társaságban. Kompromisszum: ha itthon vagyok, megyek szépen, és jól szórakozom, de mégis csak az idei kilométerekből (ami cirka 4700 eddig) talán 500kmt sem mentem a Wilierrel. Nehéz döntés lenne apróba feltenni, eladni, mert a váz annyira "rám van szabva", mintha méretezték volna.
Ugyan sokat mentem-mgyek a Corallal, de ott kicsit kicsinek érzem a vázat, túlzottan hiperaktívnak mondanám az elejét is, a gumiférőhely is szívás rajta, nomeg a 10-es Veloce US-UT szett sokkal szebben működik, mint a régi 8s (nagyon friss még az a belső mechanika..)
Szóval nehéz helyzet: egy szeretett-tökéletes méretu bringa szinte kihasználatlanul. Azt hiszem, az agonizálás helyett inkább úgy alakítom a jövőt, hogy többet legyek itthon, vagy elviszem a bringát magammal, és kész.
Egyetlen hátránya van annak a Wiliernek: a campag azon hülye időszakából van a kerékszett, amikor azt hitték, vicces elöl G3-ban küllőzni. Legalább kedvesek, és feltüntetik a felni belső méreteit, agyak specifikációit, így ha úgy kívánja a delikvens, vesz 24 darab küllőt, és átfűzi 2keresztre.. 
Igazán nem tudom, mi lesz. Augusztusom szinte szabadon itthon töltődik, így sokat fogom használni a "Made In Taiwan" bringámat is, lehet, nem adom tovább. De az én-féle tekerésekhez tök jó az alsócsöves váltással kombinált acélváz is ám, jókat lehet vele menni, meg "gyógyszerészúrhaverom" is szívbaj nélkül adta el 150be a mirindáját s jár most egy 45ezres acélvázas csodával. Kb. semmit se lassult, erősödött az 52-42 hajtástól, kevesbb fokozattól és alsócsőre szerelt váltókaroktól (pl. amit korábban pörgetve oldott meg, most erőből, mert nem egy "ujjmozdulat" a váltás..)
A szezont még végigtekerem a Triestinával, max. megkérdezem, mibe fájna egy küllőzés előre (sima 2mm-es küllők vannak a kasmírkerékszetthez, minek variálni? Bár wheeldoki olcsón mér húzottat)
Vejne módosította - 2014. augusztus 05. - 11:26