Nem számít pár g ide vagy oda!
Egyébként akkor US,mert 5-öt lehet vele váltani lefelé egyszerre.Ezek szerint akkor az is szervizelhető.
Lassan kiderül,hogy tényleg egy egész jó bizniszt sikerült csinálni.
Váltókar belülről:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
A szervizes egyébként azért húzta az ultegrát,és mondta ő is hogy jobb vételt csináltam,mert hogy azokat 2 max 3 év alatt széthajtják,és utána töredékét éri.A tulaj meg próbálja jó áron adni,mert hogy milyen drága szett van rajta,és nem akar rá többet költeni,mert drága az is mint a méreg.Ezért inkább megpróbál tőle megszabadulni,a jó hiszemüek meg megveszik,aztán a szervizben meg közlik vele,hogy akkor erre rá lehet nyomni alsó hangon még 50-et hogy jó legyen.
(Ilyen lehetett szerintem a 2db KTM STRADA 3000.Egyik 7-10éves,másik 6-7 éves lehetett elmondásaitok alapján.)
Azt mondta az szervizes,hogy nem fogja bírni ez se a 10 évet,főleg ha használni is fogom rendesen,és hogy mélyen a zsebembe kell nyúlni ha valami komolyabb baja lesz,de szerinte tartósabb mint az ultegra szett.
Egyet tudok csak mondani ezzel kapcsolatban.Majd kiderül 1-2 év múlva hogyan bírja!: D
Szoknom kell még a nagyujjas váltást,mert az előző bringám amit trombitának néztek a 8 kerben,az 105-ös váltókarokkal volt felszerelve...
Mennyit futott amúgy a bringa előtted km-re? Láncnyúlás? mert én tavaly 190ért vettem a saját gépet Veloce US szettel, de Mirage UT hajtókarral, 190.. Aluvázon, jóval gyengébb kerékszettel (Kasmír) és úgy éreztem, jó vásárt csináltam. Mert utána kevés jobb ajánlat ment el, kb. 3-4 darab 1.5 év alatt..
De a TE ajánlatod.. Izé, hát.. 2010-es Athena szettel szerelt bringa 200ért ilyen állapotban nem jó vásár, hanem kb. lopás.
Megfújták a Tiéd, Te cserébe szinte loptál egy bringát mástól
főleg ezzel a kerékszettel és kiegészítőkkel.
Vejne módosította - 2014. július 30. - 13:01

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére