http://apro.bikemag....tt-l244211.html
bzme' egy tankönyvi setup. Kormány felső része a stucnit követi, a fékváltókar pedig ergonomikusan elhelyezve rajta. Bár a hirdető adataira klikkelve érthető, hogy miért van jól beállítva a gép.. Erősen remek ajánlat ennyiért. És hajtásoldali képek, nagytotál, részletes alkatrészlista.
MJani: a 13-26-ból melyik lánckerék hiányzott számodra a legjobban?
Én még most vacillálok a 16 ill 18t közt, ami majd betoldásra kerül, a végső setup egy 13-23 lesz, vagy 12-23 némi módosítással (13t nélkül, de extra 16 vagy 18t-vel. Csak egyetlen lánckerékre lesz szükségem, mert "frankensort" vízionálok, ha 13-23, akkor a 13t sorkezdő lánckerék át lesz mentve a mostani campag sorból, úgyis kb. szűz..)
http://apro.bikemag....p-l244196.html# ezt most venném, de van pár dolog, ami miatt nem.
1. NINCS HELY
2. egy s.gg.m van
3. sajnálnám a villanyakat levágni.
ami miatt venném:
1. ára
2. "triple butted" króm-molibdén ötvözet váz jó geometriával
3. 58-as felsőcsőhossz, és 18-as fejcsőhossz, igaz, utóbbi a hosszúra hagyott villanyak miatt effektíve nagyobb.
4. Exage 500 cuccok=A500-->Majdnem A550, azaz majdnem 1055-1056. Kétforgáspontos fékek, hetes indexelt váltás, szép hajtókar.
Valószínűleg amúgy rövidebb villanyakkal és lentebb eresztett stucnival tudnám használni, de mondom: sajnálnám a nyakat vagdosni.
Valami magas ember vegye meg 
A cipő kérdés vicces: nekem a félméretessel (45.5) nagy szerencsém volt, utcai cipőim kb. 50-50%ban 45 ill 46 méretűek, bringásból meg ez a 45.5 pont bejött (Chain) ráadásul vakon rendelve, csak a belső méretekről tájékozódva (szélesség-hossz-fazon). Néha kicsit "lötyögős", de olyankor egy pár klikk a racsnival meg húzás a tépőzáron, és remekül ráfekszik a lábfejemre. Tudom használni talpbetét nélkül,vagy akár extra talpbetéttel hűvösebb időben (bár mindegy neki, mert tele van lyukakkal..)
Én mindenképp olyan méretet vennék, ami "picit" szorosabb induláskor, mert menet közben valamit azért "ereszt" az ember lába. Nem sokat, de nálam annyi érezhető, hogy ált. 1 óra után kicsivel szorosabbra kell húznom a csatot. Bár bevallom, térd alatt a "remek" vénás keringésem miatt állandóan pangok nagy melegben..
Vejne módosította - 2014. július 31. - 14:42