Majd csinálok fotót ha megjött a ebayes rendelés, akkor úgyis szét kell dönteni a cuccot.
Még egy megjegyzés: a 12-27-es 11-es "Frankenstein" fogsor amit írtál valóban ésszerűtlen, de van még egy szempont, a 10-es rendszerben a fogak kiképzése elég más a 11-eshez képest. Biztos vagyok benne, hogy a váltásminőségre is hatással lenne.
A bayes rendelés előtt az volt a terv, hogy 10-es 12-27-ból átrakom a 12-es és 16-ost a cs-6800-as 11-28 Ultegrába, de nagyon szarul nézett ki.... talán mert 10-es fogak aszimetrikus a 11-esek meg szimmetrikus láncra optimalizáltak (?)
12-27 11 speedre amúgy megoldás lehet campa kerék 12-27-es 11 sebis C. kazettával. Bár abban sincs 18-as tárcsa: 12,13,14,15,16,17,19,21,23,25,27
A lancvillaba? A lancvilla a lanc ket aga (felso, also) kozott van, hogy tud a lanc belerni?
Amugy milyen vaz ez? Ha van, mutass mar egy fotot errol a reszmer, mert erdekelne. Nemigen lehet feltenni akkor junior kazettat sem, gondolom.
En azt neztem, hogy az agytesthez akkor sem kellett volna nyulni, ha 2mm-vel akartam volna beljebb tolni a kazettat, csak nagyobb atmeroben is kellett volna par tizedet esztergalni a harmas hordozon.
A felnire felfuzott agyat nem lehet befogni esztergaba, szoval az agybol eleg maceras pontosan levenni.
andersen módosította - 2014. augusztus 14. - 10:21

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére