Meg a szívüregi folyadékgyülem és meszes-heges-degenerált aortabillentyű sem jó, igaz?
A beteg, ingert alig képző szinuszcsomó sem olyan kellemes. De hátha nem kell pacemaker, hanem gyógyszeresen megoldható.
Egyébként nagyon jól boldogulok egy karral, érdekes módon.
Simán tudtam zuhanyozni úgy, hogy a tapaszok csontszárazok maradtak, s utána a hámba magamtól szépen hintőporral bemásztam. Aludni enyhén előredöntött felsőtesttel kellemes, mert így a vállam nem csúszkál éjszaka.
A szívem nem volt amúgy sosem olyan durván belassulva éjszaka sem, de az altatás óta (cca.2 nap) nagyon... Gyenge. Majd meglátjuk, mit ajánlanak a kardiológián. Vicces lesz feküdni a gyakorlaton ott levő évfolyamtársak "keze alatt" 
Más:
nézegettem 10s láncokat Ebayen. Nekem a Miche láncokat ajánlották, ami tudtommal Yaban (a mostani láncomra annyi van írva, hogy C10, fogalmam sincs, milyen..) A yaban láncok gyanúsan olcsón (6500 ft-tól vannak..) kelletik magukat, de a KMC több 10s modellje is van 10ezer alatt. Mi lehet a jó megoldás egy enyhén kopott Miche sorra? Képeket nemrég tettem fel a sorról, szerintem egy láncot még röhögve elvisz.
Ha a kerék is menthető, akkor tkp. esztétikai sérüléseken kívül a bicaj intakt, a villát-vázat kopogtattam, de csúnya csengést nem hallottam. Gumit meg szerzek majd valami Rubino pro szintűt, borzalom, hogy az Open Corsa KS harmadannyi-negyedannyi km-t futva többet kopott, mint a Rubino Pro, pedig utóbbi sem egy túlsúlyos gumi a 220 grammjával. Defektállóságra meg jobb, bár nem olyan lágy és kényelmes a futása.
A tré planet-x belső 8 bart tud. Többet NE. Defektem volt még hétfőn, a kis SKS pumpával hat barig tudtam fújni, aztán kompresszorral 8-ra, és mentem vele még 30 km-t. Rá két napra felfújtam a gumit 9 barra, és ahogy elkanyarodtam az utcánkból, felrobbant, beletettem egy ugyanolyan belsőt, amit már csak 8 barra fújtam, és 60 fölött mentem vele probléma nélkül. Szóval olcsó szar belső ez a PX-es, de a Vittoriákkal sem voltam megelégedve. A Conti belsők kiválóak, a Schwalbe meg drága és nem kapható Debrecenben 
Sajnálatos kis baleset, mert tervben volt haverokkal Balaton-kerülés, Tisza-tó, meg még két-három túra. DE!
Szerencse és lehetőség is! Mert ha nincs a baleset, talán nem derül ki a szívproblémám, s év közben lett volna belőle bajom. Így legalább végre fényt tárnak erre is, s talán gyógyszerezve, de nyugodtan fogok tudni sportolni-élni-mászkálni. 
Köszönöm szépen mindenkinek a lelki támogatást, tippeket, javaslatokat, PM-eket, és MJaninak külön köszönet a "másik fórumra" betett cikkért, ami kissé kinyitotta a csipámat..
Vejne módosította - 2014. augusztus 16. - 06:57