a rossz időre való tekintettel megnéztem ma a 1993-as tour-t. itt is volt néhány érdekes cucc. van olyan ami ma is visszaköszön. pl a motorola csapat specialized időfutam sisakja.

tökre hasonlít a mostani sisakjukra.
leporolták a terveket,kicsit változtattak a külsején,és már is feltalálták a spanyol viaszt.
93-ban nyert először lengyel versenyző szakaszt a tour-on. Zenon Jaskula volt ez a versenyző. ő 3. lett a végelszámolásnál. idén pedig Majka. 21 év elteltével. 2. Rominger lett. ők ketten nem használtak fékvátókarokat. igaz rominger nem is tudott volna,miután a mavic-nak nem is volt ilyen. max a zap-ot lehetett volna,de azt csak időfutamon használta. Rominger nyerte az utolsó időfutamot. ezzel jött föl a 2. helyre. volt egy bringa cseréje is,defekt miatt. érdekes volt,mert acél vázas bringával indult,és a csere után kapott karbon,aerodinamikus vázas gépet.
ja. föltűnt még egy versenyző is. Armstrong itt nyert először tour szakaszt. ebben az évben nyert vb-t is. nyilatkozott is. miután nem beszélek angolul,így leginkább a tekintetét néztem. na,itt még nem volt az az "őrület" a szemeiben. ![]()
hát így röviden ennyi erről az évi francia körről. sajnos a 92-es verseny videójával van még némi konvertálási problémám,de talán meg lesz estére. ![]()

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére