Fsság 
A Rubino prokat én 8.5-ön kedvelem leginkább. A Corsák meg elvileg 8-ra kell, hogy legyenek fújva minimum, és tényleg jól futnak, de utoljára vettem belőlük, mert élettartamra gyatrák. Mellesleg, 8 baron annyival kényelmesebb bármi, mint 9-en, hogy nem is forszírozom, főleg, hogy azért jó 15 kilóval könnyebb vagyok, mint tavaly voltam. A gommitalia Irisre leszek kíváncsi, ha ősszel kipróbálom, azokra 7-8 bart ír a gyártó, de csak 20mm szélesek.
Néha van, hogy a Coralon 9.5 baron használom a Rubino prokat, azok a Mexico felnik bírják. Felütésre esély szinte nulla, ha kisebb törmelékre véletlen ráhajtasz, repül minden a kerék alól, de egyszerűen semmi értelme. A pumpámmal kényelmesen úgyis 9 barig tudok fújni kb. és a 8.5 teljesen jó. Sőt, kényelemben egy 8 bar már klasszisokkal jobb, mint a 9.5. Sajna az Open Corsa falán 8-10 van feltüntetve ajánlottnak, így nemesen 8 felé fújva használtam most a rossz belsőkkel, a felni elvileg bírja. Gyakorlatilag már nem fogok kísérletezni a felnivel, mert van egy olyan érzésem, hogy javíthatatlanul deformálódott a hátsó kerekem. :| 
Feszes küllők mellett van óriási oldalirányú deviáció.
Bikertiggernek is köszönet a tippért az SKS pumpával kapcsolatban, 6.5-öt nagyon hamar és gond nélkül elérhet vele bárki, igaz, a szelepnek nem tesz jót a minipumpa.
Láncból valószínuleg KMC 10 sebist szerzek, "szokás szerint bayről", annyival olcsóbb, mint a sima Veloce, hogy nem látom indokoltnak, hogy campát vegyek, főleg, hogy dicsérik agyba-főbe a KMC láncokat, alapból kapsz hozzá patentszemet, s mellette így törötten úgyis van időm kivárni a szállítást.
Komfortfokozás is meglesz, valószínűleg egy új bandázzsal (szebb, mint a csupasz kormány) meg sajnos sanszos az új kerékszett.
Update a szívről: tegnap még nagyon kómás voltam, ma már közérzetre semmi panaszom nem volt, sétáltam vagy 2 órát, elég sokat beszélgettem nap közben, nem vettem észre "panaszt". Készült pár órája egy EKG, amin viszont továbbra is 32-es frekvencián zümmögtem. Aggasztó. A baleset előtt inkább 50 volt az a nyugalmi, vagy afölötti, a baleset óta meg nem volt 40 felett a frekvenciám. A kardiológus felvetette, hogy lehet, a mellkasi trauma miatt vagyok ennyire belassulva, minden esetre ez így aggasztó. Esélyes, hogy pacemakerre lehet szükség, szerencsémre elettrofiziológiai vizsgálatokat Debbikardon tudnak végezni, aztán kiderülhet. Még annak örülnék a legjobban, elvégre egy pacemakerrel normális életviteled lehet, normálisan csinálhatsz bármit, nincs szükség barom immunoszuppresszánsokra sem, mint mondjuk egy transzplant esetén. Szóval, imádkozzak, hogy csak ennyi a bajom.. 
Addig is regeneráció-séta-pihenés, meg a vizsgálatok..