A sok cucctól, amit belenyomtak.
De neked többféle bajod van, nem? Nem a sporttól alacsony a nyugalmid. Az nem tűnik normálisnak, hogy 30-ról felmegy 55-re napközben, nekem egy keményebb edzés után is visszaáll 55-re és nem megy 30 alá pulzusom (legalábbis nem tudok róla).
oké, igaz... annyira nem normális, hogy még most is van perikardiális folyadékgyülemem, és meszes-heges aortabillentyűm hozzá pluszba..
pacemakert pedzegetnek, mert a szinoatriális csomóm betegecskének tűnik.
volt is ebből panaszom az elmúlt időben, nyugalmi szédülés és nyugalmi rosszullétek, amik mindig terhelésre szűntek meg...
majd pár nap kardiológiai megfigyelés és 24 órás holter után okosabbak leszünk, de úgy néz ki, a szívem szépen tönkrement...
ha nincs a 2012es nyár... óóó akkor romboltam le magam totálisan, s azóta küzdök a vizenyővel, szédüléssel, rosszullétekkel (s persze mnetális hanyatlással a gyakori agyi keringési panaszok miatt :\ :\ )
Felhívta nyomatékosan a figyelmem középsuliban egy tanárom, hogy hiába élvezem az "élet átlátását", de NE menjek orvosira, mert ahogy engem ismer, ki fogom nyírni magam az önpróbálgatásokkal... Azt hiszem, ez volt az utolsó ilyen témájú hozzászólás a topikban, a lényeg: valamit kezdeni kell a szívemmel, mielőtt a gyakori szédelgős-alélós epizódjaim miatt komolyabb baj lenne.. Legalább már értik, miért voltam "mozgásfüggő", mert egyedül akkor volt folyamatosan ritmusos és erős a szívműködésem..
A sportolástól egyébként olyan 55-60 körüli volt a nyugalmim évekig, utána lettem vészesen bradikard, meg mellette persze évek óta tartó vérszegénységem van (a baleset utáni vérvétel szerint 0.34 a hema, szóval "szokásos")
Nice.
Egyébként a hátsó kerekem néztem, oldalirányba nagyon erős kitérés van, de függőlegesen nem látok benne deformációt. Aggasztó, hogy az összes küllő olyan feszes, hogy szinte "pattan", hátha lehet velük játszani azért..
Az első is kapott, nem sokat. A fékváltókar sérülései kozmetikaiak, sajnos az ultrashift veloce felületkezelése pont mattfekete-porfestett, szóval így fémig karcolódva jó csúnya 
Mindegy, a bicaj most másodlagos.. Engem rakjanak össze valahogy, mert hirtelen a törött kulcscsont szintén csak egy pillanatnyi kellemetlenség lett a szív mellet...
Vejne módosította - 2014. augusztus 15. - 18:27