Vittoria Giro limitált köpennyel meg valami rózsás nyereggel el tudom képzelni. Amúgy 6 font nem vészes.
Egyszer 6ezerért vettem egy párat dobozban azokból. Párat. Dobozban. És én hülye eladtam. Pedig az egy nagyon jó gumi!
Nadrágot-mezt turkálóban érdemes vadászni, főleg, ha van "protekciód", vagy "tarcsipajtid" a turiban, megkérheted, hogy a következő beszerzéskor hozzon bringás cuccokból ezt-azt. Nekem így lett Altura gatyóm 3, Giordana meg egy pár noname (lidl-ös-aldis). Ált. kb. 500 és 1000 ft-ra jön ki egy darab nadrág, volt, ami vattaújként került hozzám (nem volt kitépve a műanyag tyúkbélre applikált kartoncímke).
Amit idén be kell szereznem: betét nélküli nadrág, ugyanis az új nyergem 1 cm-rel szélesebb, és pont érezni, hogy betéttel már nem az igazi, de utcai nadrágban komfortos.
Pedálból érdemes ráállítani valami ismerőst az apróra, mert néha kb. ingyen dobálják a kéo maxokat, sprinteket. : )
Vagy hagyni a francba, és venni 105-ös pedált.
Cipőből csak a chainről tudok nyilatkozni, 45-ös méretben pont 45-ös lábra jó, pont 29 cm talphosszal. Nem kell trükközni, "goodfit".
Turi-apró-ismerős, ez a három a kulcsszó ahhoz, hogy "óccsóér" szerezz jó dolgokat. : )