Na igen, és pont most nem jött még meg a fizetésem.
De ha meg is jön...sajnos fogaskoszorú + lánc elvisz 24 ezer forintot, aztán nem akarom mondani milyen éhbért kapok. De valahogy megoldom azért, mert 14-ért megérné ilyen állapotban. Meg kicsit lehet alkudom belőle, látok rajta karcokat.
Amúgy ebből a KeO Easy pedálból már van plusszos verzió is, igaz 14 alatt az sem lenne itt postával olaszból (mert onnan a leg olcsóbb). Akkor meg már inkább 14-ért KeO 2.
Holnap most már megveszem a bandázst is, de hajlok az XLC felé, külföldi oldalakon látok értékeléseket és elég szép eredményeket kapott az emberektől. Ráadásul ez van világos piros verzióban is. A BBB-t volt szerencsém tegnap megnézni egy boltban, mármint a BHT-05 altípust amiről szó volt, és sajnos annyira sötét piros színű az a bandázs, hogy az már majdnem fekete. Én világosabb színeket részesítem előnyben, ezek feldobják a kerékpár színét. Kár hogy itt XLC GR-T01 bandázzsal kapcsolatban nem jött még vélemény.
Apropó, egy szolgálati közleményt kérdeznék tőletek. Lakik valaki Budapesten, akinek lenne bowdenvágója ami bowdenházat is vág? Mert sürgős lenne hogy össze tudjam építeni a váltó bowdenezését, de nincs vágóm és jelenleg pénzem sincs rá. Ha valaki Budapesten lakik és elvágná nekem a bowdent azt megköszönném neki.
Csak 3-4 nyisszantás kellene mindössze. A bowdenházat eltudom vinni.
http://www.retrobike...p?f=22&t=317079
itt meg két pár pedál-stoplival-stoplivédővel ment el 19 GBP "postázva"-ért.
Nem olyan jó az az ár, na ![]()

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére