Köszi a linket.
Végülis tegnap egy újabb keresés alkalmával már kiadta a google. Minden esetre ahogy látom ez Veszprémi bolt, szóval rájön a postaköltség is. Sajnos ezt leghamarabb csak 2 hónap múlva tudom megvenni,mert most elég sokat kell még a kerékpárra költsek, mivel hátsó fogaskoszorú is eléggé kopott, plusz a lánc is megvolt annyira nyúlva hogy a 0.75-ös rész a láncmérőn már szinte beleesett. Tudtam hogy ezeket cserélnem kell majd rajta, csak gondoltam még ráér, de leválasztottam egy páros láncszemet hogy a nyúlt lánc rövidebb legyen, de ezzel egyúttal csak azt értem el hogy nem vált rendesen a váltó, nem húzza be a fokozatokat. Ha fejre állítom, szépen végigvált a 10 fokozaton hátul, ha vissza állítom a kerékre már nem húz be rendesen. Bowdent azért cseréltem rajta, de úgy gondolom bowden házat is lecserélem, mert az nem egy nagy tétel és veszek új fogaskoszorút, meg új láncot, hozzá bandázst még, és majd csak utána a gumit.
Közben még kell look-os pedál,cipő,ruházat, szóval a nulláról indulva kell mindent felépítsek most. Amúgy még mindig nehezen tudok dönteni a bandázsokkal kapcsolatban. Ma hallottam olyat aki az Ambrosiot ajánlotta, de árban ezek kb egyformák ahogy néztem. Viszont ha már ennyien esküdtek a BBB 05-ös típusára, kipróbálnám, csak ahogy nézem nincs világospiros színben, mint az előzőleg linkelt videón is, nekem olyan piros kellene, és csak ilyen sötétpiros színben látok BBB 05-öt. Dedában sem igazán találok ilyen pirost ami géles lenne.
Menniért vetted azt a .... triestinát?
Mert tőlem XL-esben kaptál volna 180ért olyat, amin új lánc és kopásmentes sor van, egy pár új külsővel-bandázzsal..
de má' mindegy.. ![]()

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére