"Akkor hol az igazság? " hát nincs igazság
nem vagyunk egyformák. Landis szöges ellentétje Sean Yates,és igazából mindegyik eredményes volt a maga modján.
Akkor ezek szerint mondhatjuk azt is hogy ez a + vagy - fokba helyezett kormány stucni nem sokat befolyásol a sebességen?
Ma amúgy volt egy kis időm és leszaladtam a bringával a házunk előtti parkolóba kipróbálni mennyire is kényelmes -6 fokos kormányszár pozícióban tekerni. Meglepődtem hogy nagyjából kényelmes volt, igaz a nyerget pár napja előbbre toltam, most pont közép állásban van és a térdem még most is pont jó helyen van a pedálnál. Szóval ha ez beválik, így marad, ha meg hosszabb távon kényelmetlen lesz akkor +6 fokba emelem a stucnit és csókolom. Azt hiszem nem kell vennem ezért másikat.
Mondjuk hozzáteszem hogy a kormány is kicsit előre volt billenve szemre, ezért állítottam azon is, de le is fotóztam a jelenlegi beállításokat. Legfőképp a fékváltókar pozíciójára lennék kíváncsi, hogy szerintetek az jó helyen van, vagy egy fél centit csúsztassam lejjebb a kormányvég felé? http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Ja igen, bandázs holnap lesz rá tekerve csak. ![]()
Norby86 módosította - 2015. február 12. - 20:37

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére