Nagy váz -> hosszú fejcső, sok alátét + stucni felfelé áll = nagyapós bringa.
Ez a stucni most lefelé áll, nem felfelé, ez most -6 fokba van fordítva. Szerintem egyáltalán nem nagyapós, nézd meg ezen az oldalon a gyári képet: http://www.wiggle.co...na-tiagra-2012/ Ezen is alul van a 3 gyűrű. Minden embernek mások a testi adottságai, így nincs két egyforma jó beállítás. Ha én kiveszem a gyűrűket alóla, akkor nagyon előre kell nyúlnom és a kormányzás stabil érzetét teljesen elvesztem. Onnan tudom hogy mikor megvettem és haza bicikliztem vele, az úton folyamatosan azt éreztem hogy a kormány elejét valahol a következő sarkon kell keressem, abszolút nem voltam egyensúlyba. Most hogy így van beállítva a kormány, már lazán érzem az egyensúlyom, és még ígyis szinte teljesen vízszintes testhelyzetbe tekerek. A váz az kicsit nagyobb, de utólag ezen már nem tudok változtatni, rövidebb stucnival meg mondtátok páran és olvastam is hogy ront a kormányzás minőségén. Annak sincs értelme szerintem hogy lentebb teszem a kormányszárat és átfordítom +6 fokba a stucnit.
Vejne: Ennél a Dedánál ha jól látom nincs alsó fogásnak kialakítva ív. Pedig én azért ott is fogom fogdosni.
Nem rossz az a fogás, még 2 ujjammal el is érem jelenlegi állapotban a fékkar végét onnan. Csak azért kérdeztem hogy a fékkar jó szögbe áll e, mert ha lejjebb húznám kényelmesebben elérném alsó fogásból a fékkart mint most. Minden esetre még ezen majd maximum finomítok holnap.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére