Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2015. június 18. - 10:33

Írta 2015. június 18. - 10:32

Meg a 9s mirage jobb, mint a plasztik xenon.. vedd meg a mirageos bicajt szvsz.
A zero offset nyeregszar meg merev, főleg ebben az atmeroben.
Ha nem erős a derekad és alsó hátad, meg fogsz halni azon a gépen, kivéve ha biliardasztalon v laborbencsen bringazol..
A 9s prae-escape miragerol már miriadszor leirtam, hogy egy szemfenyveszto szett... igenyesebbnek és többnek, dragabbnak hat a tényleges aranal es betöltött niche-enel
Írta 2015. június 18. - 10:18

Viszont "hosszúak" a végtagjaim,bár ez némileg ellentmondásos ugye a magasságomhoz képest...a fotón a beállítások az én számomra nem tűnnek otrombának ha 165 el így használták,vagy rosszul látom?
Ennyi eltérést nem lehet kompenzálni stucnival illetve nyeregállítással?
Írta 2015. június 18. - 10:08

én 171cm magas vagyok, viszonylag hosszúak a lábaim (pasi vagyok, nyugi, fijjuggg - 71.5cm-es az ülésmagasságom), de max. 52-es vázat használok (fölső cső közép-közép)> így nem ajánlom a bicót
bijancsi módosította - 2015. június 18. - 10:11
Írta 2015. június 18. - 09:41

Köszi a véleményeket és hozzászólásokat srácok! Az a nyereg és a cső nekem is bántja a szememet!
Az eladó elmondása alapján 54 es vázméret,a képen látható beállításokkal 165 ös magasággal használta a felesége,én 170 vagyok...
Vejne ezt a zéró nyeregcsőhátranyúlást hogy is értsem,vmi rossz a geometriában?
Természetesen megpróbálok faragni az árból,rosszul viselem ha nem alkudhatok!
Írta 2015. június 18. - 06:41

tegnap vettem a decában egy pár külső gumit,és hozzá belsőt. 15000 pénz volt. ez volt azt hiszem a felső határ,amit még kifizettem volna két külsőre. 622x25-ös vittoria rubino pro külsők. 150 tpi szövetsűrűség. ez egy akció keretein belül volt ennyi. a két külső,meg a két belső egy pakkban van. a jobb oldali csomag az:
már vlszínű írtam,de ebben az évben fel szeretném használni a meglévő futott külsőimet. ez a jövő évi garnitúra lesz majd. ami érdekes lehet az egészben az a 25-ös szélesség. egyrészt még nem volt ilyen széles külsőm,másrészt felvetődött bennem még egy kérdés: vajon el fog e férni a vázban,villában? leginkább a villa,amiben nem vagyok 100 %-ig biztos. ott kicsit kevés a hely. az,h mennyire lesz kényelmes,az nem annyira mérvadó nálam. a futását,tapadását előrébb helyezem általában egy külsőnél.
tegnap átvariáltam a külsőimet. a zaffiro pro-k helyett föltettem az open gumikat. inkább ezek kopjanak el a jó időben,aztán ősszel,amikor már hullik a falevél,akkor meg visszakerülnek majd a kerekekre a"gagyibb" zaffiro-k. az új külsőt is feltettem egy próba erejéig. csak az elsőre,mert ott tényleg kevés hely van a villában. nem lesz sok hely mellette.
azt hiszem nem csináltam rossz vételt ezekkel a decás rubino külsőkkel. a zaffiro-kat 6000 ft/db áron vettem még vagy 3 éve.
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
Írta 2015. június 18. - 05:37

ránézek a csövekre és a nyeregcsőátmérőre-zero hátranyúlásra, és ez jut eszembe:
szemre amúgy kb. 53-as. Nem rossz, de én 100-tól többet nem adnék érte. Próbáld meg 100-ba elhozni.
és ez jobb
http://bolha.testbik...php?clid=221691
jobb szett, jó vázon.
Esetleg ha tényleg magas vagy, 180 körül, akkor:
http://www.willhaben...race-121427123/
ezért érdemes kiugrani nézelődni.
Vejne módosította - 2015. június 18. - 05:46
Írta 2015. június 17. - 22:53

szvsz - amennyiben a méret O.K. (milyen magas vagy és mekkora a váz? ) - jó az ár, és a bringa is (télleg olasz, egy megbízható márka, és ha minden igaz - a matrica alpján - Columbus Altec alucsövekből van a váz, ami nem rossz> sőt!). de azt a nyerget és -csövet hajítsd gyorsan le róla!
Írta 2015. június 17. - 21:35

Sziasztok!
Első outimat venném,róla lenne szó,full Campagnolo Xenon szett,carbon e villa,135e -t kérnek érte,reális ez érte vagy más az értéke? Elmondása alapján teljesen rendben van rajta minden..ahogy nézelődtem úgy elvileg Olympiáék is olaszak,bár én sokat nem hallotam róluk még.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
köszi,üdv: Norbi
Írta 2015. június 17. - 18:12

Írta 2015. június 17. - 17:18

Utálom megszakítani az eszmefuttatást, főleg, hogy hosszabb stucnit szívesebben vennék, mint rövidebbet, de visszatérve a gumi kérdésre.. Meg lehetne kockáztatni a villában 25-ös külsőt 20.5mm külső szélességű (17.5mm belső szélességű) felnin? A fenti képeken 19 mm külső szélességű (13mm belső) felnin van 23mm-es külsőgumi.
Vagy a szélesebb felni annyira kiterítené a gumit, hogy nem lenne jó a 25mm-es semmiképp sem? :\
ha arról a villáról van szó, ami a képen látszik, a válaszom: nem
ha másikról, szvsz nem lesz gond
Írta 2015. június 17. - 17:15

3 ujj, ja. A komplett tenyerem befér.
monnyuk nem arra gondoltam...
hiába na, a testi sajátosságok változók> ami valakinél 3cm, az másnál 3 ujj, vagy akár egy egész tenyér
- MJani01 kedveli ezt
Írta 2015. június 17. - 16:45

3 ujj, ja. A komplett tenyerem befér.
- donciccio kedveli ezt
A sebesség mindent megold.
Írta 2015. június 17. - 16:00

Utálom megszakítani az eszmefuttatást, főleg, hogy hosszabb stucnit szívesebben vennék, mint rövidebbet, de visszatérve a gumi kérdésre.. Meg lehetne kockáztatni a villában 25-ös külsőt 20.5mm külső szélességű (17.5mm belső szélességű) felnin? A fenti képeken 19 mm külső szélességű (13mm belső) felnin van 23mm-es külsőgumi.
Vagy a szélesebb felni annyira kiterítené a gumit, hogy nem lenne jó a 25mm-es semmiképp sem? :\
Írta 2015. június 17. - 14:10

átlagos hosszúságú és 'normál' pálcaelhelyezésű nyergeknél a helyes üléspozíció (azaz amikor nem 'magad alá' hajtasz) a középrész középvonala és a nyereg orra között 7-10cm-nél van. hacsak nem extra-hosszú a felsőtested és/vagy a karjaid, az alábbiak szoktak érvényesek lenni a pókoknál vagy a lób...szóaknál persze ez máshogy van
vendég_anorche_*
Írta 2015. június 17. - 14:01

Írta 2015. június 17. - 14:00

ló...-t.
pont hogy kényelmesebb lett idén, hogy 110-ről 120-ra váltottam. Amúgy meg próbára nem fogok féloldalról komplett bandázst-fvk-t, bowdenházat le-visszabontani és újraapplikálni..
Hidd el, nem kényelmes a rövid stucni, ellenben ronda. Kis vázaknál jó, de nekem 58-as vázam van..
Írta 2015. június 17. - 13:35

...Amúgy ez a "agyatkitakarjaakormány" micsoda? ...
próbára szerezz be egy akármilyen (i.e. kölcsön vagy óccó ), de annyira rövid stucnit, amivel ezt eléred (nálam általában akkor optimális ez a hossz, ha a nyereg orránál van a könyököm, és a kinyújtott karomból kiálló szintén kinyújtott ujjaim leghosszabbika és a kormány között van még 3cm), menj legalább 1 hétig pár hosszabbat (100km körül) vele - azt' meglátod
Írta 2015. június 17. - 13:25

60-as évekből ittragadt városi legenda...
...
csakúgy, mint az újra-nem-sloping-os versenyvázak...
Írta 2015. június 17. - 11:16

Amúgy ez a "agyatkitakarjaakormány" micsoda?
60-as évekből ittragadt városi legenda...
. ami érdekes lehet az egészben az a 25-ös szélesség. egyrészt még nem volt ilyen széles külsőm,másrészt felvetődött bennem még egy kérdés: vajon el fog e férni a vázban,villában? l
ha már úgyis megvan, mért nem próbálod ki ? akkor seperc kiderül.
Bikertigger módosította - 2015. június 17. - 11:18
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való