amikor elkezdtem tekerni még nekem is volt egy nagyobb nyeregtáskám. én is vittem belsőt,gumiragasztót,szerszámokat,kulcsot benne. jó nehéz lett. le is szakadt. csörgött,zörgött. aztán,amikor elkezdtem versenyezni már rájöttem,h nincs rá szükség. inkább egy zokniba,és egy zacsiba beleraktam a pót belsőket,gumileszedőt,és azt meg egy bőr klipsz szíjjal fogtam oda a sínekhez. a zokni arra is jó lehet,h felhúzod a kezedre,mint egy kesztyűt,és nem leszel tiszta olaj a hátsó kerék kivételénél. azóta így használom. van egy kicsi táskám itthon,de nem használom. nem jó megoldás sztem. a tépőzáraknál,csatoknál ki tud lazulni. lógni fog. már többször leírtam,de nem az út mellett kell megszerelni a bringát. inkább otthon,vagy boltban. én át szoktam nézni a külsőimet is indulás előtt. ha a telefonomat,és a kulcsaimat is bele akarnám rakni egy táskába,akkor legalább egy literes kellene. na az már tényleg hülyén nézne ki a bringán.
Szerintem nincs igazad. Nálam nyeregtáska, ami fogadja a legszükségesebbeket: telefon, belső gumi,kulcs. Más nem is fér bele. Miért jobb a zokni?