http://apro.bikemag....hu-l311542.html
múlt héten láttam az egyetemen egy "ilyesmit".
Deda Zero Tre, szóval, a Zero "alapcsőszettje", de nagyon kellemes hatása volt: csilingelt, az alsócső ovalizált volt, változó keresztmetszettel a középcsapágyház felé haladva. A villában röhögve elférne 28-as gumi is sárvédővel (szerintem 32-es is nélküle) Unicrown vállkialakítással. Kétszer húzott csövek, forrasztott (Vento 606 volt, úgy rémlik)
Szettből Mirage-Avanti cuccok voltak rajta, EGYFORGÁSPONTOS fékszettel. Ellenben a felni Campag Moszkva volt, és a gyári betétjével-Campa fékkarral teljesen kielégítő, szinte már digitális fékhatást lehetett előhozni a felállásból.
Amilyen olcsónak és rossznak tűnnek azok a régi 1forgáspontos campag belépő fékek, annyira jól tudnak működni megfelelő betéttel-felnin. Más kérdés, hogy az életem-testi épségem nem bíznám rá.
Amúgy meglepődtem a Zero3 vázon, azt hittem, nehezebb lesz a bringa, de kézbe véve nagyon jó tömegben volt, még a kiló fölötti hajtókar-középcsapágy kombóval is (Mirage 4szögtengely a középrészével együtt lazán megvan 1.1 kg). A tonnás kerékszett (8s campag agyak-Moszkva felnik, sok küllő) már nem is említem.
Szóval, lazán bevállalnék egy Zero3 vázat, a belépő szint a Dedánál kb. ott van, mint másoknak a közép-felső közép kategóriája.. (tange 2, thron, cromor, etc..)
>valaki nem szeretne a topikba írni? <
Vejne módosította - 2015. október 06. - 07:59