A racing 55 lg az teljesen megegyezik a racing 5 lg-vel, csak más a festés. Amit viszont most mutattál hirdetést, nagyon tetszik, nem is értem, eddig miért nem láttam. Viszont már-már túl könnyűnek tűnik nekem a szett 42 ezerért, biztos, hogy strapabíró a cucc? 
No, hát az első agy kb. 80 gramm, a hátsó kb. 230 gramm, a felnik darabja 420 körül van, így megoldható, hogy ennyi legyen a tömege kétszer húzott küllőkkel.
Az 55LG tényleg 5LG, a fulcrum pótalkatrész-katalógus szerint csak matricában különböznek:
ref:
http://www.fulcrumwh...-27-02-2015.pdf
egyébként nekem Fulcrum5-ösöm van, sima, nem LG (Vagyis Vento Asymmetric 2014, de az R5, csak matricában térnek el..) Tőled kb. 2 kg-al vagyok nehezebb, de simán odaadnám magamtól 15 kg-al nehezebb srácnak is a kerekeket, mert ezeket strapára tervezték és ütni-vágni, nem sajnálni.
Az LG-vel azért járnál jól, mert SZÉLES. 23mm széles kívül. Tömegre egyébként tényleg 1690 gr a campag rotoros, a shimanosok 1750 körül lesznek, de ez rohadtul nem számít, mert a tömeg-diffi a szabadonfutótestből adódik, nem a felniből.
Vejne módosította - 2015. október 10. - 19:19