Don: ahhoz is 16-17 fokos stucni kell a szokásos 73-74fokos homlokcsőszögek mellett. Szóval szerintem 25 fok nem lenne túl "drasztikus". Google: "pista stem road bike", és meg lehet nézni, kb. hogy mutatna.
Amúgy stucniból a legesztétikusabb a szememnek, ha a felsőcsővel párhuzamosan fut, a kormány meg vízszintes. Itt elvérzek.
Ronda amúgy: rövid stucni (különösen, ha hosszú fejcsővel párosul) és a távtartóból épített torony is az. De még a saját kormánycsapágy felsőkupakomat is rondának tartom, de ennyit megérdemlek 
Megmosolyogtat: Kormány a nyereg szintjében, vagy kissé afölött, stucni 80mm, felfelé fordítva, alatta kb. 2 cm távtartó, de amúgy is magas fejcső (Domane?) Ezt fejeld meg színes taposópedállal, libegő gatyával, kidomborodó pocakkal, tokával, széles vigyorral, és a fotó alatt több tíz like-al és dicsérettel.
Én ezért is utálok kamera elé állni, nem tudhatom, hogy ki röhög ki a hátam mögött 
Másik kedvencem egy Felt Z szériás vázat ócsároló tulajnál volt: 140-es 17 fokos stucnit keresett hozzá, s természetesen a gyártó volt a hülye, hogy magas homlokcsővel készítette a vázat, nem ő, amiért az F helyett Z szériájú vázba invesztált...