Kész-vége... beszívott a Strava szörny :-)
az utolsó döfés az lesz amikor bevillan a képernyődön az első KOM-od. Onnantól sokaknak szakember segítsége kell a szabaduláshoz.
A végső stádium az amikor úgy kelsz fel reggel, hogy nézed a napi szél előrejelzést és az jár a fejedben egész nap, hogy akkor csak ki kéne menni rá ha jó irányból fúj. Nem ritkán sokan éjjel (este) mennek KOM-ot vadászni, a forgalom miatt.
Máskülönben sok sikert!
Tény, hogy inspiráló tud lenni az ilyen vetélkedés de a helyén kell tudni kezelni. Van például ez a stéher meg többen megyünk bolyban dolog. Én pl. ezt külön értékelném és csak a szóló kísérleteket listáznám de mindegy is... elvégre ez csak játék. (bolyozni elvileg szabályos, de stéherezni jármű mögött nem)
Én is használom telefonnal, néha ha olyan kedvem van meg is nyomok pár szegmenst, hogy lássam hol is állok magamhoz - korábbi eredmények - meg másokhoz képest.
néztem a szegmenst, szép társaságba kerültél!
A Strava engem két dologra ébresztett rá, amiről fogalmam sem volt. Hogy mennyit megyek egy évben (kevesebbet mint gondoltam), meg hogy nagyjából hol állok a többiekhez képest (nem olyan rosszul, mint gondoltam). Motiváció nélkül biztos nem mennék olyan időket, hogy a végére a seggemen veszem a levegőt, tavaly sokat is fejlődtem. Azért sötétben biztos nem mennék ki, de a szél benne van a pakliban, az első pár helyek nagyrészt úgyis hátszélben készültek.
Hobbibringásként bolyban tekerési tapasztalat nélkül a versenyek úgyis kiesnek, nem szeretnék zakózni vagy valaki mást kiütni a versenyből, éppen elég rémtörténetet olvastam versenybeszámolókban. Motivációnak, inspirációnak pont jó a Strava.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére