még elég láma vagyok benne,de nem tudom mi az a KOM.
annyira nem érdekel ez a strava. arra jó,h néhány hosszabb utamat vissza tudom nézni. látom,h kb mennyi a szint,meg ilyenek. én garantáltan egyedül megyek,mert nincs még egy olyan hülye,mint én,h éjszakás meló után 11-kor elindul tekerni.
a stéherezésről meg már leszoktam. veszélyes. én holnap is szeretnék tekerni.
a telóm aksiját elég szépen meríti. tegnap teljesen feltöltött telefonnal indultam,és mire haza értem már csak 19 %-on volt a töltöttsége. 5 óránál hosszabb utat nem hinném,h kibírna a telcsim.
nem igazán követem a hazai sportot,így nem igazán tudom,h kik közé kerültem. egyedül Lengyel Gábor neve ismerős nekem. néhány hete találkoztam egy sráccal. időfutam bringával nyomult ezen a szegmensen. 4 kísérletet tett rá. nem tudom,h hogyan sikerült neki. az utolsóra becsatlakoztam hozzá. rátettem a kereket,aztán legurultam vele.
nekem nincsen időfutam cuccom. egy jó könnyű Bianchi Genius acél vázas bringám van,32 küllős hagyományos kerekekkel.
én egyrészt pl ha vidékre utazom 1-1 napra vagy külföldi túrát szervezek, akkor rákeresek adott környéken mások edzéseire + szegmensekre és kiváló útvonalakat lehet találni...de minap pl. gyalogtúrázni mentem ismeretlen környékre és egy mountain bikeos sporttárs rögzítéséből néztem meg, hogy közelítőleg milyen távolságok és szintek vannak. sok dologra hasznos