Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34354 hozzászólás a témában

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Nem kellenek. A CX-ray 2,3mm széles, úgyhogy befér egy normál agyba a Sapim szerint (legföljebb enyhe reszeléssel:eek:). Gyártanak szélesebbet is CX néven. Ugyanígy a DT.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Ne felejtsétek el, hogy ezekhez a kapított küllõkhöz spéci agyak kellenek!

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Lófarkas: Mindent szuperlatívuszokban dicsérnek, de a valóság mindig más, ezt a küllõt is emberek és anyagból gyártják, vagyis elõfordulnak hibák (pld. anyaghiba), minden ún. minõségbiztosítás mellett is. Egyszer egy olyan Dt küllõsorozatból fûztek kereket nekem, hogy minden edzésen elpattant egy-egy, a 4. edzés után meguntam és újrafûzettem. Mondjuk lehet, hogy az ilyen extrém árú külllõkre jobban odafigyelnek, de a mai állapotok mellett ennél is elõfordulhat malõr.
A laser csak 1 gr.-mal nehezebb? Érdekes egy pár évvel ezelõtt nagyobb volt a különbség...

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Állítólag van a sapimnak is aero küllõje cpx néven 510ft-os darabáron, valamint a neuzer is forgalmaz valamilyen aero küllõt de arról nincs bõvebb infóm....
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Itthon még nem láttam, de egy német online boltban pont háromszor annyi, mint a Revolution.

Kösz, akkor ez (is) bukó...marad a Revolution...pedig szép lehet egy 24/28-as pár kerék ezekkel a lapított küllõkkel...:chin:
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
50 € körül van egy 20-as csomag...az azért igen húzós. Ennyit nem ér. :(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
... akkor az is 450-500/db. Durva, de nem feltétlen irreális. Piszok zûrös lehet a gyártásuk még a húzotthoz képest is, ráadásul természetszerûen kis szériában. 12 küllõs kereket kell belõle építeni, úgy olcsóbb:D

Alonso

Alonso

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

DT Aerolite-ot látott valaki itthon? Milyen árban van/lehet?
Péter

Itthon még nem láttam, de egy német online boltban pont háromszor annyi, mint a Revolution.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Mijjaz, hogy kipereg 1-2? Ezek a világ legerõsebb küllõi, vazze. A cx-ray tudtommal elpusztíthatatlan, a húzott küllõ meg köztudottan tartósabb, mint az egyenes (a rugalmassága miatt). Persze ha eldobod a bicót, az gázos.

Én mondjuk elvbõl nem adnék ennyit egy küllõért, akár "kipereg", akár nem...ez már pofátlanság szvsz...
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Mijjaz, hogy kipereg 1-2? Ezek a világ legerõsebb küllõi, vazze. A cx-ray tudtommal elpusztíthatatlan, a húzott küllõ meg köztudottan tartósabb, mint az egyenes (a rugalmassága miatt). Persze ha eldobod a bicót, az gázos.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

A laser nehezebb, mint a cx-ray, legalábbis a gyári adatok szerint, de valóban irreálisan drága, nem ér ennyit. Nem tudom mennyibe kerülhet a Dt magas kategória küllõi, lehet, hogy jobban megéri. MAgyarországon egyébként sem tanácsos a nagyon lekönnyített küllõket használni, mert ha kipereg 1-2, el lehet dobni mindet és újrafûzetni nehezebbel. Ez kb. 30e Ft vesztedéget jelentene a cx-ray esetében.

Weight : 278g (64 x 260 mm) - CX-Ray
Weight : 279g (64 x 260 mm) - Laser
Nem kötözködésképpen, csak most néztem én is a küllõket...
DT Aerolite-ot látott valaki itthon? Milyen árban van/lehet?
Péter

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
A laser nehezebb, mint a cx-ray, legalábbis a gyári adatok szerint, de valóban irreálisan drága, nem ér ennyit. Nem tudom mennyibe kerülhet a Dt magas kategória küllõi, lehet, hogy jobban megéri. MAgyarországon egyébként sem tanácsos a nagyon lekönnyített küllõket használni, mert ha kipereg 1-2, el lehet dobni mindet és újrafûzetni nehezebbel. Ez kb. 30e Ft vesztedéget jelentene a cx-ray esetében.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
2005-ös Record, meg 9es 105-ös fogsor, Sram lánc. Bár most hogy mondod, a Record az Ultra10, a sor meg 9es.... mégis jól megy.

Hát, lehet nem lesz tökéletes a shimano 10es sorral, majd leírom a tapasztalatokat.

Viszont az edzõbicajon is campa szett van, Veloce, az 9es, meg egy 9es 105-ös sor azon is, campa lánccal, az viszont jó.... Érdekes...

Técs

Técs

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Anno én is Cx-Ray küllõket akartam venni, de amikor megtudtam hogy 500/db egybõl nem akartam. Vettem helyette sapim lasert súlyban ugyanannyi, árban negyedannyi, ez is fekete, csak ugye ez nem aero.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Henger Marika néni keresett ma délutánra....:(

már tárgytalan a küllõ: 490FT/db !!!!!!
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Rekord fékváltókar meg Rekord hátsóváltó, Shimano kazi meg 105-ös sor, minden gond nélkül megy...

Milyen évjárat, melyik típus?
Maradjunk annyiban, hogy a 9-es Campa rendszerben mûködik, ha SRAM v Shimnano 9-es sort használsz, 9-es lánccal. Legalábbis így tudom.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Használ valaki SAPIM CX-RAY küllõket?
Milyen árban vannak?
és ugye lehet nálunk kapni , nem csak a biker honlapyán van fent...
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Rekord fékváltókar meg Rekord hátsóváltó, Shimano kazi meg 105-ös sor, minden gond nélkül megy...

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Így igaz. Bár a különbség nem annyira nagy, hogy ne lehessen állítgatni valamelyest (vagyis a két szélsõ állásban alakítasz ki szimmetrikusan eltérést), én nem javaslom. Bár vannnak, akik használnak ilyen hibrid rendszert.

sholtz222

sholtz222

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy Campa rendszerem.Lehet, hogy veszek egy használt kereket amin Shimano sor van.A Campa váltó jól fog váltani ezen a soron?Valaki azt mondta nekem, hogy a két gyártmány sorai között a hézag nem ugyanannyi, így a váltás nem lesz jó.

Köszönöm.