202 cent???Meg hát a magasságom is befolyásolja a vázválasztást! 202 cm-rel nem nagyon ugrálhatok!
Ja tényleg! Mit hallottatok a cube bringákról?
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ:scared:
202 cent???Meg hát a magasságom is befolyásolja a vázválasztást! 202 cm-rel nem nagyon ugrálhatok!
Ja tényleg! Mit hallottatok a cube bringákról?
Record nagyon nagyon kevés karbon?????????
Hol láttad?
Az elég jó árnak tûnik!
Ja és mond a szerinted lehetséges opciókat erre az árkategóriára!
Hol láttad?Helló! 1331 euróért láttam kint.
Annyir sztem megér, de ezen az árszinten azért már lehet válogatni...
Hacsak nem vagy cinelli fan:)
Pontosan ez a problémám!Én sem ajánlom a szingót, rengeteg macera lehet vele, a peremes szingó dettó. Nekünk a súly ennyire nem játszik, különben is olyan 1700-1600gr.-on árhatár van, tehát eddig 100e Ft körüli (újonnan), ez alatt pedig 180-200e-tól kezdõdik! Nem ér ennyit. A használt kerék kockázatos, karbont pedig használtan ne, hacsak tényleg nem vagy benne biztos, hogy nem sokat használta! Ami nálunk elérhetõ, én MAvic, Bontrager és Gipiemme kerekeket tudok ajánlani, a középkategóriás modelljeiket, ezek 80-110e Ft között vannak, és még talán följebb a Mavic Ksyrium SSl SC-t, ami nagyon jó építésû merev, tartós és 1500 gr., mondjuk nem olcsó, mert akciósan/kissé használtan is 170-180e Ft.
Pontosan ez a dilemmám lényege!Én sem ajánlom a szingót, rengeteg macera lehet vele, a peremes szingó dettó. Nekünk a súly ennyire nem játszik, különben is olyan 1700-1600gr.-on árhatár van, tehát eddig 100e Ft körüli (újonnan), ez alatt pedig 180-200e-tól kezdõdik! Nem ér ennyit. A használt kerék kockázatos, karbont pedig használtan ne, hacsak tényleg nem vagy benne biztos, hogy nem sokat használta! Ami nálunk elérhetõ, én MAvic, Bontrager és Gipiemme kerekeket tudok ajánlani, a középkategóriás modelljeiket, ezek 80-110e Ft között vannak, és még talán följebb a Mavic Ksyrium SSl SC-t, ami nagyon jó építésû merev, tartós és 1500 gr., mondjuk nem olcsó, mert akciósan/kissé használtan is 170-180e Ft.
Jó hát a láncos erõkar Õ más kérdés.Ha visszaemlékszel, Armstornnak kifejlesztettek egy fura idõfutam ruházatot, aminek olyan volt a felszíne, mint a golflabdának. Elmondásuk szerint km-enként egy mp-el gyorsabb volt vele Lance. Ha egy 50km-es idõfutam szakaszt nézel, az már majdnem egy perc...
Helló! 1331 euróért láttam kint.Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés! Mi a vélemény a Cinelli XPERIENCE Veloce bringáról?
Az ára 400 körül van, vagy esetleg más alternatíva ebben az árkategóriában? (350-400)
Elõre is köszi. Ja csak új gép érdekel, használtat nem szeretnék, még ha egy 1 millás gépet árulnak ennyiért, akkor sem....